Şimdi Ara

smart cast hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Surekli yayin izliyorum oyuncularin ekranlarinda herhangi bi skili istedigi zaman smartcastdeki gibi kullaniyor istedigi zaman ise range goruyor ve ona gore kullaniyor biz bunu nasil yapabilirz nasil ayarlariz bi yardim lutfen bu pozisyona gore iyi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanmadan once Shift basıyor.
  • smartcast e aldığında otomatik olmasını istemediğin skilin üzerine tıkla yani hepsini otomatik kullan dediğinde kullanmak istemediğine tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notasummoner -- 14 Eylül 2014; 18:36:15 >
  • Mesela fizz ultisi kullanacagim shifte basili tutup r ye basincs range cikiyormu sonrada fareden tiklayinca kullaniyormu skill dogrumu anladim peki shifte basmadan direk ulti kullandigimda ise fare nerede ise orayami atiyor umarim dogru anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Interface-->Show Range When Using SmartCast(Ona benzer bir şey)
    Arayüz-->SmartCast kullanırken menzili göster
    Bunu yaptığında tuşa basılı tutarak menzili görebilirsin ve normalmiş gibi kullanabilirsin.
  • Mesela diyelim ki smarta aldın. Senin mousenin oldugu yere skili kullanıcak. Ama sen shifte basılı tutup skili kullanırsan rangesi menzili gösterir. Umarım anlamıssındır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.