Şimdi Ara

SMART FORFOUR HAKKINDAKI AKLINIZDAKI BUTUN BILDIKLERINIZI UNUTUN VE OKUYUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
6
Favori
28.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karacicek

Merhaba Arkadaşlar , Siteye yeni üye oldum.
    Ben de bir SMART FORFOUR sahibi olmak üzereyim...

2006 Model SMART FORFOUR Dizel 1.5 DCI Otomatik Vites , Cam tavanlı , 155.000.Km'de

Satıcı 25.000,00TL istiyor... Araç genel itibari ile temiz. Temiz kullanılmış , bir iki parça da boya var dediler ama nerelerinde hatırlamıyorum

Siz ce fiyat uygun mu?

Açıkçası bana fazla geldi..... 1,5 aydır satmaya çalışıyor , Önce 27.000 diyordu... Şimdi En son 25.000,00.TL' ye olur dedi.
    Ben 20.000,00 Teklif etmiştim :))

merhaba oncelıkle soyleyım km dızel smartlar ıcın pek onemlı deıl aracın donanım durumunu ogrenmek ısterım ılan numarası vs varsa araba edermı etmezmı bırsey soyluyebıılırım ama kasko degerı bıle 32 33 bın tl olan aracın 20 bıne verılccegını zannetmıyorum benzınlı olsa alınır ama dızel 20 bıne zor bıraz. elımde olmayan sebeblerden dolayı mercedes vıtomu satmak zorunda kaldım kı satılmıcak gıbı gozukuyor yakında benım forfour dızelımde satılık olabılır . 1.5 dci otomatık passıon 113 bınde orjınal

• quote:

Orijinalden alıntı: 35CES40

quote:

Orijinalden alıntı: garin

şimdiye kadar 3 smartım oldu
    ilki 1.5 dizel
    ikicisi 177 brabus
    üçüncüsü 1.5 109 amt
    sorularınız varsa bende cevaplayabilirim

evet sorum var sıze :) brabus suan nerde??? :(((

Aksaray mercedes fabrikası mühendisinde.
  • bugun aracımın şanzımanını komple ındırttım smart servısıne . keyfe keder olarak baskı balata ve sanzımanda sıkıntı cıkartcak seylerın parçalarını bulup değiştirdim . aracı yarın teslım alıcam :) bu fotograf smartın ne kadar kalıtelı bı sanzıman kullandıgını açık ve net olarak gostersın dıye koyuyorum :) getrag bılındıgı uzere en ıyı sanzıman markası . 113 bınde degısen baskı balatam sayesınde 300 bın km ye kadar bu arabanın kafası rahat olucak . vıtesde hıc bır sekılde problem olmıyacagı ıcın e malum cdi motorda guinees rekorlu en uzun omurlu motor kı arkadsımda var 300 bıne dayandı halen tık yok aracım 0 km gıbı oldu artık kafam rahat :) bu arada cıkan baskı balata omrunu bıtırmemıs daha 30 40 bın ıdare edıcek balata var ustunde 2 cm kalınlıgında ıhtıyacı olan otomatık forfour sahıbı olan arkadaslara yollayabılırım .

SMART FORFOUR HAKKINDAKI AKLINIZDAKI BUTUN BILDIKLERINIZI UNUTUN VE OKUYUN

• quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar , Siteye yeni üye oldum.
    Ben de bir SMART FORFOUR sahibi olmak üzereyim...

2006 Model SMART FORFOUR Dizel 1.5 DCI Otomatik Vites , Cam tavanlı , 155.000.Km'de

Satıcı 25.000,00TL istiyor... Araç genel itibari ile temiz. Temiz kullanılmış , bir iki parça da boya var dediler ama nerelerinde hatırlamıyorum

Siz ce fiyat uygun mu?

Açıkçası bana fazla geldi..... 1,5 aydır satmaya çalışıyor , Önce 27.000 diyordu... Şimdi En son 25.000,00.TL' ye olur dedi.
    Ben 20.000,00 Teklif etmiştim :))

merhaba oncelıkle soyleyım km dızel smartlar ıcın pek onemlı deıl aracın donanım durumunu ogrenmek ısterım ılan numarası vs varsa araba edermı etmezmı bırsey soyluyebıılırım ama kasko degerı bıle 32 33 bın tl olan aracın 20 bıne verılccegını zannetmıyorum benzınlı olsa alınır ama dızel 20 bıne zor bıraz. elımde olmayan sebeblerden dolayı mercedes vıtomu satmak zorunda kaldım kı satılmıcak gıbı gozukuyor yakında benım forfour dızelımde satılık olabılır . 1.5 dci otomatık passıon 113 bınde orjınal

Öncelikle samimi cevabınız ve yardımınız için teşekkür ederim.

Aracın donanımı , 4 hava yastığı ABS ESP , Ön 2 cam otomatik , arka camlar manuel , cam tavan , fakat cam tavan güneşten bariz bir şekilde deforme olmuş. Zaten ağız alışkanlığı cam tavan diyorum. Normalde mika , ve de sildirmesi felan pek kolay gözükmüyor. Görüntü çirkinliğini kapatmak için karbonla kapatılabilir. DCI Otomatik vites bir araç. Koluman bakmlı

Satıcı ile malesef anlaşamadık ,
    Ben en fazla 22.000.TL verebileceğimi söyledim. Sonuçta elinizdeki aracın bir likitide değeri var. Acil nakit ihtiyacım olsa ve de satmak istesem , 25.000,00' e biraz zor satılır. Biraz şans meselesi ama ... Ben çok hızlı satılabileceğini pek sanmıyorum. Ankara İstanbul , İzmir Belki buralrda talipleri çıkabilir. Satıcı da 25.000,00'de ısrar etti.

Artık başka arç bakıcam , Hayırlısı.........

• ben smart fortwo cabrıomu 2004 model olmasına ragmen 3. gunde 24 bın tl gıbı ucuk bı rakama sattım aracın meraklıları oldugundan dolayı pıyasası o fıyat dıye dusunmekteyım bende . camtavanın ondekının deforme olması kronık sorun . far temızlemede yapılan işlemle temızlenebılıyor . bende daha yaptırmadım onu . bu arada smart forfour için herturlu yedek parçayı temın edebilirim tum turkıyeye yarısından daha ucuza yada %30 %40 daha ucuza parça isteyenlerın banawww.facebook.com/cemsinan yada c.s.saglam@gmail.com adresinden veyahttps://twitter.com/c_s_saglam adresınden bana ulasabılırler fren balatasından debrıyaj aksamlarına kadar herturlu mekanık motor bakım yuruyen aksam olsun butun parçalar bende mevcut parçalar 0 dır . turkıyedekı butun smartcılara yardım etmek benım boynumun borcudur :)

• quote:

quote:

quote:

şimdiye kadar 3 smartım oldu
    ilki 1.5 dizel
    ikicisi 177 brabus
    üçüncüsü 1.5 109 amt
    sorularınız varsa bende cevaplayabilirim

evet sorum var sıze :) brabus suan nerde??? :(((

Aksaray mercedes fabrikası mühendisinde.

adam neye bıncegını cokkkk ıyı bılıyor :) satılıga koysada alsam :D

• AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR.

BENZİNLİ SMART ForFour ' lara LPG Taklıbiliyormu ?

İlanlarda hiç LPG' libir Smart ForFour'a rastlamadım.
    Arka Bagajda Stepne yeri ne takılabilme imkanı varmırıdır acaba ?
  • LPG Konusunda yardımcı Olabilecek Kimse Yok mu?

Benzinli Bir ForFour satınalmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacicek -- 18 Ekim 2012; 17:40:23 >
  • Selam arkadaslar.. smart forfour lar çok hosuma gidiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-smart-forfour-1-1-94034720/detay

linkteki araci almayi dusunmekteyim. sehiriçi yakit tuketim degeri ne civarlardadir. lpg uygulanabiliyor mu? bakim masraflari sikintili midir? bir de Antalya"da yasiyorum. Antalya"dan Smart forfour kullanicisi varsa bunu okuyan bakimini kime yaptirmaktadir. Mercedes e mi Mitsubishi ye mi? Her ikisi de yapiyorsa hangisi daha insafli :) Elbette bu araci almaya karar verirsem her iki servisi de arayip Smart bakimi yapip yapmadiklarini soracagim yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Güzel fiyatlı araçlar var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-temiz-smart-fourfour-64953473/detay

araç uzun suredır ılanlarda ve satılmıyor sebebı nedır bılmııyorum ama almadan once baktırmak lazım .
    ızmırde bır smart forfourda 1.1 motorunda lpglı arac vardı stepne yerı musaıt lpg takılabılır hatta roadstera bıle lpg takan vardı turkıyede :)
  • quote:

LPG Konusunda yardımcı Olabilecek Kimse Yok mu?

Benzinli Bir ForFour satınalmak istiyorum.

30 litrelik simit depo

550*180 mm step marka depo tam uyar

tüm benzinli motorlar lpg uyumlu

SMART FORFOUR HAKKINDAKI AKLINIZDAKI BUTUN BILDIKLERINIZI UNUTUN VE OKUYUN
  • bir de bu var. Smart 1.0 diyor ancak bagajinda fotograftan gordugum kadariyla 1.1 yaziyor zaten. Istanbula gelip araç alma imkanim da var ancak o kadar yol gelip araci yakindan gordugumde hayal kirikligina ugramak da var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-sahibinden-cok-temiz-orjinal-mercedes-smart-103290427/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanov07

bir de bu var. Smart 1.0 diyor ancak bagajinda fotograftan gordugum kadariyla 1.1 yaziyor zaten. Istanbula gelip araç alma imkanim da var ancak o kadar yol gelip araci yakindan gordugumde hayal kirikligina ugramak da var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-sahibinden-cok-temiz-orjinal-mercedes-smart-103290427/detay

Istanbul da begendigim arai kime nereye gosterecim konusunda da bir fikrim yok zaten

• araba guzel fıyatı cok makul kacırmayın bence donanım olarak da ıyı ... ıstanbul maslakta cok ıyı smart servıslerı var . kı zaten aracın degısenı boyası bellı olmuyor boya olcum cıhazları smartları olcmuyor . bu arabada boya var dıyen usta boyadan anlamıyordur. o yuzden boya takıntısı olmasın kımsenın plastık aksam heryerı . degısende bellı olmuyor heryer vidalı oldugu ıcın . sadece kaputu acıp ön şaseye bakın podyeye bakın camurluk ıcıne bakın arkayıda havaya kaldırtıp bakın . motor arıza ısıgı yanmıyorsa arac adam akıllı yuruyorsa forfourda sorun yoktur .
  • quote:

araba guzel fıyatı cok makul kacırmayın bence donanım olarak da ıyı ... ıstanbul maslakta cok ıyı smart servıslerı var . kı zaten aracın degısenı boyası bellı olmuyor boya olcum cıhazları smartları olcmuyor . bu arabada boya var dıyen usta boyadan anlamıyordur. o yuzden boya takıntısı olmasın kımsenın plastık aksam heryerı . degısende bellı olmuyor heryer vidalı oldugu ıcın . sadece kaputu acıp ön şaseye bakın podyeye bakın camurluk ıcıne bakın arkayıda havaya kaldırtıp bakın . motor arıza ısıgı yanmıyorsa arac adam akıllı yuruyorsa forfourda sorun yoktur .

Teşekkürler arkadaşım. Konuştuğum herkes cesaretimi kırıyor neredeyse. Bu araca ilgim var. Aracımı yeni sattım ve acil araç almam gerekiyor. Ama bu aracı alıp almama konusunda kararsızım. Antalya'da bu aracı uzun süre kullanan, servisine girip çıkan birisi olsaydı, tek tereddütüm olan parça-servis imkanları ve maliyetleri konusundaki fikirlerini almak isterdim. Yetkili servislere gidip de "beyler kolay gelsin, Smart alıcam da elinize düşersem beni yıpratır mısınız" diye de sorulmuyor maalesef. 3-4 gün daha zamanım var. O zamana kadar aklımdaki soru işaretlerini gideremezsem başka bir araç alırım artık. Hımmm bir de kasko primi yıllık ne tutuyor ortalama. Biliyorum belli kriterlere göre değiştiğini ancak ortalama bir miktar var mıdır?

• hoşuma giden bir araç geçenlerde kardeş araba olan benim colt ile antalya ( toroslara çıkışta ) kapıştık dizelmiydi benzinli miydi bilmiyorum ama uzun süre beraber gittik bir o beni geçti bir ben onu geçtim falan gayet güzel yol tutuyor ve ivmeleniyordu.
  • herturlu mekanık parcasında ben sıze yardımcı olurum sız kasko yaptırın kafanız rahat olsun . butun mıtsubıshı servıslerıne yada herhangı bır tamırcıye gıdebılırsınız cunku bu forfour diger fortwo ve roadsterler gıbı deıl normal bır motoru var Ben aracı kasko yaptırmadım yaştan ve daha oncekı kazalarımdan 5 bın tl ye yakın bı rakam cıktı :) eskı forfourum babamın uzerıneydı 1.200 tl ıdı onun kaskosu
  • Merhaba
    Smart Fortwo beğendim ancak 2004 model 110bin km, km yüksek olduğu için fiyatı da düşük haliyle ama 100bin üzerinde smart almayın filan gibi bişey okumuştum forumda
    görüşleriniz nedir?
    Ayrıca maslak oto.da hangi servise gösterebilirim??
  • Almanya'da buna benzer araçalr şehir merkezlerinde çok kullanılıyor.Mesela smartın 2 kişilik modelini oldukça çok gördüm.Bayanlar çok rağbet ediyorlardı....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.