Şimdi Ara

SMART FORFOUR HAKKINDAKI AKLINIZDAKI BUTUN BILDIKLERINIZI UNUTUN VE OKUYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
6
Favori
28.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir projede kullanılmak üzere perte çıkmış fortwo arıyorum. Ön kısmı hasarlı, geri kalanı sağlam olmalı. Bilen, gören haber versin lütfen.

Çevre ülkelerden Romanya' da 2000 euro gibi fiyatlara sağlamını bulmak mümkün. Birinin hayrına getirme imkanı varsa, masraflarını çekerim (bu işlemler sırasında beraber gider geliriz). Araçtan alacaklarımı aldıktan sonra kalanını gümrüğe terk edebilir.

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

quote:

Orijinalden alıntı: 35CES40

aracım 1.100 cc 3 sılındırlı 75 hp motor degısken zamanlı subablama sıstemıne sahıptı . yanı anlıyacagınız tabirle Hondanın VTEC mitsubishinin MİVEC teknolojisi .

Yapma bunu yapma bunu

Değişken supap zamanlaması olabilir mi?

Bence biz bildiklerimizi unutmayalım

Bir doktora git
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

quote:

quote:

aracım 1.100 cc 3 sılındırlı 75 hp motor degısken zamanlı subablama sıstemıne sahıptı . yanı anlıyacagınız tabirle Hondanın VTEC mitsubishinin MİVEC teknolojisi .

Yapma bunu yapma bunu

Bir doktora git

neyse ceza almaktan usandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakangrbz -- 1 Eylül 2012; 11:53:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş araçtır; çok severim.

colt ile birebir aynı üretim bandında arka arkaya aynı şase ile üretilmekte.

gövde parçaları ( yani yan saclar) farklı.

şaseleri yürürleri, amortisörleri kısaca teknik manada ne isterseniz hepsi colt ile aynı .

o kadarki kontak anahtarları bile armalarını saymazsanız birbiri ile aynıdır.

iç dekorasyon ve dış farklı.

güle güle kullanmanız dileği ile.

hayırlı günler.
  • araca bı reset attırsanız . kaza vs yoksa aırbag ısıgı yanması cok acaıb
  • quote:

Orijinalden alıntı: buldozer85

yalnız resimdeki benzili olan motor, sizin arabanın motoru değil sanırım.

resımdekı eskı aracımın motor fotografı 1.1 olan . yenı aracım dızel 1.5 cdi fotografları henuz cekmedım
  • quote:

quote:

Yapma bunu yapma bunu

konu hakkında konuyu saptırıcı sacma sapan seyler soylemenız dogru degıl bence . yanlıs yazmıs olabılırım ama hıc degılse mıvec ve vtec ıle aynı teknolojıde oldugunu bılmekteyım . ben burda sadece smart marka araçları dusunen ınsanlara yardımcı olmaya calısıyorum kendı bıldıklerımce cunku turkıyede kımsenın benım kadar cok smart kullandıgını ve ıc ıce oldugunu dusunmuyorum . Dısardan kulaktan duyma yanlıs seylerı sılmek ıstıyorum . Ben smartta calısan bır satıs danısmanı vs deılım sonucta . Suan dunya capında tr dahıl yabancı agırlıklı 350 smart sahıbıyle ıletısım ıcersındeyım . Benım tek ıstedıgım turkıyedekı tek ve butun smartları catı altına alcak sekılde smart club kurmak toplantılar yapmak smart sevenlerle bır arada olmak .

• bu arada smartlarda kullanılan cdi motor ıcın kısa bir bilgi . Alıntıdır

CDI motor yani Common Rail Direct Injection motor, Mercedes-Benz'in dizel motor alanında yaptığı yeni buluşu. Eski tip dizel motorların tersine, yakıtı tek bir ortak hattan yüksek basınç altında motora iletiyor. Enjeksiyon miktarı ve noktası, sensörler ve elektronik beyin aracılığıyla hiçbir şaşmaya olanak vermeden seçilebiliyor. Bu da motorda oluşan gürültüyü en alt seviyeye çekerken, yakıt tasarrufunu da arttırıyor.

benım yorumum ıse aracımın kesınlıkle ne bır hyundaı nede bır renault gıbı 1.5 motordan cıkması gereken sesı cıkartmadıgı ve devırlendıkce sesının benzınlı arac gbıı cıktıgını olcumlerıme gore mazot 4 tl /lt sı 20 tl ye 110 km hız ıle klıma acık 120 km yol yaptım son hız olarak 200 u gordum daha fazla basmadım motora zarar vermek ıstemedım . ızmırde olup da aracı gormek ısteyenler bulusup gorup deneyebılırız :)
  • Yazın İtalya-Roma da 1 hafta zaman geçirdim. Şehirdeki otomobillerin nerdeyse 3 te biri Smartfortwo idi. İtalya'da akaryakıt fiyatları bizim gibi çok fazla ve Roma trafiği sorunlu bir şehir. İtalya otomobil kültürü olan bir ülke, bu kadar tercih edildiğine göre şehir kullanımı için avantajlı olmalı. Ülkemizde ise çok az bulunması ilginç. Küçük otomobillerden hoşlanmıyoruz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Yazın İtalya-Roma da 1 hafta zaman geçirdim. Şehirdeki otomobillerin nerdeyse 3 te biri Smartfortwo idi. İtalya'da akaryakıt fiyatları bizim gibi çok fazla ve Roma trafiği sorunlu bir şehir. İtalya otomobil kültürü olan bir ülke, bu kadar tercih edildiğine göre şehir kullanımı için avantajlı olmalı. Ülkemizde ise çok az bulunması ilginç. Küçük otomobillerden hoşlanmıyoruz sanırım.

sadece ılk çıkış fıyatının cok fazla olmasından dolayı bu araçlar fazla satılmadı yoksa yakıt performans ve kullanım acısından cıdden sehır ıcınde cok kolaylık saglıyor smartlar kı her sene ulkemızde dahada yaygınlaşıyor
  • araban güzelmiş kardeş güzel inceleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

araban güzelmiş kardeş güzel inceleme

teşekkür ederim :) bu arada cok guzel bır smart tur yaptık ızmırde :) roadsterlar fortwolar ve forfourlar olarak daha fazla katılım ıcın smart kullanan arkadasların bana ulasmasını ıstıyorum
  • şimdiye kadar 3 smartım oldu
    ilki 1.5 dizel
    ikicisi 177 brabus
    üçüncüsü 1.5 109 amt
    sorularınız varsa bende cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Ilgimi ceken ama almaya cesaret edemedigim arac.

Guzel bir inceleme olmus

+1
  • Merhaba Arkadaşlar , Siteye yeni üye oldum.
    Ben de bir SMART FORFOUR sahibi olmak üzereyim...

2006 Model SMART FORFOUR Dizel 1.5 DCI Otomatik Vites , Cam tavanlı , 155.000.Km'de

Satıcı 25.000,00TL istiyor... Araç genel itibari ile temiz. Temiz kullanılmış , bir iki parça da boya var dediler ama nerelerinde hatırlamıyorum

Siz ce fiyat uygun mu?

Açıkçası bana fazla geldi..... 1,5 aydır satmaya çalışıyor , Önce 27.000 diyordu... Şimdi En son 25.000,00.TL' ye olur dedi.
    Ben 20.000,00 Teklif etmiştim :))
  • Bu smartların 2 kişilik olanlarıda çok hoş.Bence şehir içinde kullanmalık alınası bir araç ama pahalı
  • tek kavrama sanzimana sahip yani? esim icin roadstar miydi o modelden yada forfour almak niyetim wardi ama.. tek kavrama sanziman ise vazgecebilirim
  • şu araçlar biraz güzel olsa ne olurdu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garin

şimdiye kadar 3 smartım oldu
    ilki 1.5 dizel
    ikicisi 177 brabus
    üçüncüsü 1.5 109 amt
    sorularınız varsa bende cevaplayabilirim

evet sorum var sıze :) brabus suan nerde??? :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: akburak

tek kavrama sanzimana sahip yani? esim icin roadstar miydi o modelden yada forfour almak niyetim wardi ama.. tek kavrama sanziman ise vazgecebilirim

tek kavrama sanzımana sahıp vıtes gecıslerını hıssettırmesı aslında hosuma gıdıyor cunku egzozda manuel arac gıbı bır ses alabılıyorsunuz otomatıgın tak tak ruhsuzca atışı yok bence bu tabı sadece ses acısından . kaybı var 1-2 sanıye arası ama bence gayet ıyı bı sanzıman hıc deılde vw nın dsg sınden ıyıdır. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.