Şimdi Ara

SMART FORFOUR HAKKINDAKI AKLINIZDAKI BUTUN BILDIKLERINIZI UNUTUN VE OKUYUN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
7
Favori
28.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar aracımda baskı balatayı degıstırınce halen sarsıntı yaptıgı ıcın ben de almanyadan komple sanzıman getırttım suan sıfır forfourdan hıc bır farkı yok vıtes atarkenkı zaman kaybı ortadan kayboldu acıkcası fakat mını cooper s almamdan dolayı aracımı satıyorum . fıyatım suankı turkıyedekı en pahalı forfour ama alanın masraf edecegı bır unsur kalmadıgını dusunmekteyım :)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-forfour-alicaklar-mutlaka-okusun-detayli-bilgi-en-iyi-forfour-110906424/detay/

• Arkadaşlar smart forfour 1.5 cdi passion sahibiyim. aracımdan oldukça memnunum.Smartbilgininin dediklerine aynen katılıyorum.Çok güzel açıklama yapmış.Yedek parça yok servis pahalı gibi şeylere inanmayın hiçbirini yaşamadım şimdiye kadar.

Doğu görevi nedeniyle yanımda götüremeyeceğim bir yer olduğu için satmak zorundayım.İlgilenenlere duyrulur.110266244 nolu ilan sahibinden.com
  • 2002 model minicooper ımı bugün sattım üzerine ikinci bir marjinal otomobil macerası yaşanır mı ne dersiniz
  • düşündüğünüz araclar varsa aracların cogunu tanıyorum burda tartısabılırız . dıkkat etmenız gereken seylerı sıze soyluyebılırım . suan ılanlarda bı kactane agır hasarlı pertlı araclar var onlara dıkkat edılmelıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-bayandan-hem-dizel-hem-otomatik-115728588/detay/ kendı aracımın fıyatını 25500 e cektım uygun rakama verecegım yaz a bu rakamlar her sene oldugu ıcın tavan yapıcak . bu arada bızım kronık ortadakı kalorıfer cıkıs yerlerının kırılması sorununu mengerlerden 2 adet 0 alarak cozmus bulunmaktayım :)

• Arkadaslar smart forfour 1.5 mivec aldım baya oluyor en full paket trye 5 tane gelenden yakında incelemeyi sizinle paylasacagım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartbilgini kullanıcısına yanıt
    Kalorifer ile ilgili sorun ne kadar a mal oldu bilgi verebilirmisniz Tşkler.
    Selam Bende bir Smart Forfour aldım cok da menunum yalnız bir sorunum var ! Aracın kalorifer kazanı arzalı imiş Değişmesi lazımmış Mercedes 1500 Lira fiyat verdi. Mitsubishi Colt ile aynımdır acaba bu aracın kalorifer kazanı aynımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erginkaykusuz

Selam Bende bir Smart Forfour aldım cok da menunum yalnız bir sorunum var ! Aracın kalorifer kazanı arzalı imiş Değişmesi lazımmış Mercedes 1500 Lira fiyat verdi. Mitsubishi Colt ile aynımdır acaba bu aracın kalorifer kazanı aynımıdır?

yuzde doksan aynidir. bir de mitsubishi den fiyat alin. cok fark olacagini sanmiyorum ama.cikmacilarada bakin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazanı sokun mıtsubıshı yedek parcacısına gıdın buyuk ıhtımal aynıdır motor aynı cunku :) onun farklı olması ımkansız
  • Sadece 2 sene üretilen tamamen bir strateji hatası olan bir model benim gözümde. Roadster ise aksine çok başarılı bir model ancak yine bir strateji hatası yapılarak onun da üretimi durduruldu.
  • ben hepsını kullandım :) hepsınıde en gec 2 haftada sattım kıl tüy ınsanlarda almıyor bınıcı adam alıyor hepını 2. el pıyasa sıkıntısı yok bu donanımda bu gorunuste bu fıyata modellı baska arac yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartbilgini

ben hepsını kullandım :) hepsınıde en gec 2 haftada sattım kıl tüy ınsanlarda almıyor bınıcı adam alıyor hepını 2. el pıyasa sıkıntısı yok bu donanımda bu gorunuste bu fıyata modellı baska arac yok

yakıtları nasıl kendi gibi ufakmı yakıyor?
  • 1.5 dızelı cogu 1.5 den daha guclu fakat az yakıyor oda 3 sılındır olusuna baglıyorum . 17 -20 kurus arası klıma zaten yakıt tuketmıyor . benzın 1.1 - 1.5 arasında pek fark yok 7 lıtre sehır ıcı benzınde . suan otomatık a3 kullanıyorum aldıgıma pısman oldum satıyorum dırek bı arac hem gıtmez hemde 13 lıtre yakarmı ? smart 1.5 ıle bmw 3.20i ye 200 e geldıgımde 3 boy fark atmıstım rollıng yarısında . bunla araba solluyamıyorum resmen rezalet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartbilgini

1.5 dızelı cogu 1.5 den daha guclu fakat az yakıyor oda 3 sılındır olusuna baglıyorum . 17 -20 kurus arası klıma zaten yakıt tuketmıyor . benzın 1.1 - 1.5 arasında pek fark yok 7 lıtre sehır ıcı benzınde . suan otomatık a3 kullanıyorum aldıgıma pısman oldum satıyorum dırek bı arac hem gıtmez hemde 13 lıtre yakarmı ? smart 1.5 ıle bmw 3.20i ye 200 e geldıgımde 3 boy fark atmıstım rollıng yarısında . bunla araba solluyamıyorum resmen rezalet

dostum 1.1 den almak üzereyim bi telini yollarmısın bilgi aliyim senden
  • gereksız yere cok pahalı bu araclar smart lar
    1.1 smart lpg ye uyumlumudur. Taktiran hic gormedim. Uyumlu olmadigi icin mi yoksa zaten yakiti az yaktigindan dolayi kimse lpg taktirmaya luzum mu gormuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracın yeni kasası artık gelmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,Arkadaşlar. 1.5 forfour cdi triptronic aracıma vites robotu, aktuator gerekiyor.. şu an araç yatıyor..Nereden alabilirim?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogemi -- 30 Ocak 2021; 0:29:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.