Şimdi Ara

SMART FORFOUR HAKKINDAKI AKLINIZDAKI BUTUN BILDIKLERINIZI UNUTUN VE OKUYUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
7
Favori
28.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende yeni smart forfour 1.5cdı kullanıcısıyım arabada biraz eksikler var bunları nerden bulabilirim prçalar

Yan camları açma kapama düğmesi

Sol ön kapı dış açma kolu

Ön tampon

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan abay V kullanıcısına yanıt
    Parcalari pahali mi ? Renault fiat gibi yan sanayisi bol ve orj. Parca fiyatlari uygunsa bende almayi dusunebilirim.

• merhaba,

bu ilandaki araçla ilgili bir kaç sorum olacaktı. cem bey cevaplarsa sevinirim,

1) 1.1 otomatik var mıydı? daha önce 1,1 benzinli otomatik görmemiştim.
    2) donanım seviyesi aynı yazan başka ilanlarda direksiyonda tuşlar var, bunda yok, radyo etrafında tuşlar var, bunda yok, kol dayama var, bunda yok. bu araç hangi donanımdır?
    3) 2019 yılında halen daha smart forfour alınır mı?
    4) araç bildiğiniz bir araç mı? düşük kmde olsa da, diğer forfour benzinlilere göre iki kat yakın bir fiyat yazılmış. bu kadar farkı haketme ihtimali var mı?

cevap verirseniz teşekkür ederim.

• 2. eli nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FDAA8C141

merhaba,
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-smart-smart-forfour-1.1-hatasiz-65bin-km-otomatik-636810581/detay

bu ilandaki araçla ilgili bir kaç sorum olacaktı. cem bey cevaplarsa sevinirim,

1) 1.1 otomatik var mıydı? daha önce 1,1 benzinli otomatik görmemiştim.
    2) donanım seviyesi aynı yazan başka ilanlarda direksiyonda tuşlar var, bunda yok, radyo etrafında tuşlar var, bunda yok, kol dayama var, bunda yok. bu araç hangi donanımdır?
    3) 2019 yılında halen daha smart forfour alınır mı?
    4) araç bildiğiniz bir araç mı? düşük kmde olsa da, diğer forfour benzinlilere göre iki kat yakın bir fiyat yazılmış. bu kadar farkı haketme ihtimali var mı?

cevap verirseniz teşekkür ederim.
    For four yerine ayni fabrikada ayni uretim bandinda arka arkaya uretilen daha bilindik mitsubishi colt almanizi oneririm.

Teknik olarak yuzdeyuz ayni arabadir, sadece dislari farkli.

Hayirli gunler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    onlara da bakıyorum :) düşük km de yok 2012 hariç. onun da mtvsi yüksek. burada tecrübesi az hanım için ikinci araç arayışı var. mtv düşük olursa daha iyi olur (eski ama düşük km arama nedenim bu).
  • valla 42.500'ü 2006 model forfour'a vereceğinize 2011-2012 model mitsubishi colt'a vermenizi öneririm. motoru daha performanslıdır 1.3 95 hp. aynı yakarlar. yine bu araçtaki amt şanzımana sahiptir.
  • haklısınız, bu paraları vermeyi düşünmüyorum. yüksek km 2006 fourforlar 25-28bin iken ilanlarda bu fiyatı vermem. düşük km diye 3-4 bin fazlasını veririm. yani bu araç için aklımdaki fiyat 31-2 filan.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.