Şimdi Ara

Smart TV den Android Üzerinden Ulusal Kanalları Izleme Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Köye geldim Anneme Smart TV getirdim Uydu almadan Hangi Android Applikasyon ile Ulusal Kanalları TV de izleyebilirim

OTTplayer dedi bir qrkqdqs ama M3u dosyası lazımmış onada

Bilen arkadaşlar basitçe yardım ederse veya bir internet linkide olabilir Uydu anteni kur.ak istemiyorum Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravery2011 -- 9 Eylül 2022; 19:24:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Smart TV ve Android Üzerinden Ulusal Kanalları İzleme

Akıllı televizyonlar (Smart TV'ler) ve Android işletim sistemine sahip cihazlar, internet üzerinden ulusal kanalları yayınlamaktadır. Bu sayede, geleneksel antenlere ihtiyaç duymadan canlı televizyon deneyimini kolay ve rahat bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Android TV'nizde veya Smart TV'nizde ulusal kanalları izlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Android TV'nizin uygulama mağazasından veya Smart TV'nizin uygulama bölümünden bir canlı TV uygulaması indirin.
    • Uygulamayı kurduktan sonra, uygulamaya giriş yapın ve bir hesap oluşturun.
    • Uygulamanın kanal listesinden istediğiniz ulusal kanalları seçin ve izlemeye başlayın.

Canlı TV uygulamalarının bazı özellikleri şunlardır:

• Canlı yayın izleme
    • Kayıtlı programları izleme
    • Geri sarma ve duraklatma
    • İsteğe bağlı içerikler

Ayrıca, Android TV box'lar da Android işletim sistemine sahip oldukları için, bu cihazlarda da canlı TV uygulamaları kullanılarak ulusal kanallar izlenebilir.

Android TV box'lar, Smart TV'lerde bulunmayan özellikler sunabilir, örneğin:

• Daha fazla uygulama desteği
    • Daha güçlü donanım
    • Harici depolama alanı desteği

Ulusal kanalları izlemenin bir diğer yolu da, resmi web sitelerini veya mobil uygulamalarını kullanmaktır. Örneğin, TRT'nin TRT İzle uygulaması veya Kanal D'nin Kanal D uygulaması üzerinden ulusal kanalları canlı olarak izleyebilirsiniz.

Smart TV, Android TV ve Android TV box'lar kullanarak ulusal kanalları internet üzerinden izlemek, geleneksel anten kullanımına göre birçok avantaj sunar:

• Anten kurulumu gerekmez
    • Daha fazla kanal seçeneği
    • Daha iyi görüntü ve ses kalitesi
    • Kayıtlı programları izleme ve isteğe bağlı içerikler gibi gelişmiş özellikler

Bu sayede, nerede olursanız olun ve hangi cihazı kullanırsanız kullanın, ulusal kanalları kolayca izleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Buraya sorarsanız daha çabuk yanıt alırsınız ;

https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-uygulama-ve-program-paylasimi--136029813-105

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.