Bildirim
Smart tv film izleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam torrent ile orijinal dilde en yeni filmleri bilgisayarınıza indirip bir usb belleğe ya da harddiske atıp izleyebilirsiniz. -
Biliyorum kardesim ama ben indirmeden nasıl izlerim onu soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
web browserden film izleme sitelerine girip izleyebilirsin. -
Hocam web browserini bulamadım hangi menüde
sizde hangi tv var nerden bilelim
web browserdan izleyebilirsiniz. tvde flashplayer yoksa ekran büyümez html5 sitelerinden izlersiniz onlarda çok az. -
quote:
Orijinalden alıntı: 666azazel
sizde hangi tv var nerden bilelim
web browserdan izleyebilirsiniz. tvde flashplayer yoksa ekran büyümez html5 sitelerinden izlersiniz onlarda çok az.
Hocam vestel bendeki
vestelde flashplayer varmıydı hatırlamıyorum ama .. smarttan web browser gibi bir uygulama arayın . vestelde bazı modellerde web browser yok
tvnin tam modeli nedir.
tvyi güncelleyin bazıları güncelleme yapınca web browser geldi demiş . 40pf7070 de mesela 2014 üretiminde kendiliğinden geliyormuş 2013 lerde gelmiyormuş vestel biraz karışık .
alıntıdır.
Vestel Tvlerde Sadece 8175 8575 9060 9090 Modellerinde Web Browser Flash Player Desteği Bulunmaktadır Onun Altında 7070 7175 Modellerinde O Destek Bulunmamaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 8 Şubat 2015; 18:10:16 > -
7017 bu model
kullanıcı yorumlarına baktım o modelde webbrowser ve flashplayer yokhttp://forum.donanimhaber.com/m_58849158/tm.htm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tv ekranında beyaz ışık çözümü
- samsung tv kumanda uygun değil hatası
- philips sunucusu bulunamadı çözüm
- dijitsu uzaktan kumanda uygulaması
- uydu lnb kısa devresi nedeniyle tv sinyali kayboldu
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- oled yanığı
- telefonu televizyona yansıtma
- şok aktüel
- sony a95l
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X