Siemens SX1 telefonuma SmartMovie kurmoştum. PocketDivXEncoder ile düzenlediğim filmleri telefonumda izliyordum. 1 GB lik hafıza kartını aldıktan sonrada bir süre izlemeye devam edebildim. Hatta daha fazla film kopyaladım. Son 1 haftadır filmleri izleyemiyorum. Yani 5-10 saniye izledikten sonra telefon reset oluyor. Yani kapanıyor ve tekrar açılıyor. Fakat şifre sormuyor.
Acaba ne olmuş olabilir.
quote:
Orijinalinden alıntı: umithoca
Siemens SX1 telefonuma SmartMovie kurmoştum. PocketDivXEncoder ile düzenlediğim filmleri telefonumda izliyordum. 1 GB lik hafıza kartını aldıktan sonrada bir süre izlemeye devam edebildim. Hatta daha fazla film kopyaladım. Son 1 haftadır filmleri izleyemiyorum. Yani 5-10 saniye izledikten sonra telefon reset oluyor. Yani kapanıyor ve tekrar açılıyor. Fakat şifre sormuyor.
Acaba ne olmuş olabilir.
Buyuk ihtimalle izledigin videolardan birinde virus varmis.. ya da videolar bozulmus.. ya da telde yazilim sorun ortaya cikmis.. Bir format isini gorecektir.. kolay gelsin..
yavaştan kafayı yiyor. bi format atmayi dene. bide abi ne kadar yuksek mmc varsa o kadarını takarım zihniyeti ne boyle. 2gblik mmc var ama onuda alip telfona takmayin. 1gb nin telfonu çok kasmadığına eminmisin. belki mmc nin yuksek kapasitedendir.
quote:
Orijinalinden alıntı: IRFUN4EVER
yavaştan kafayı yiyor. bi format atmayi dene. bide abi ne kadar yuksek mmc varsa o kadarını takarım zihniyeti ne boyle. 2gblik mmc var ama onuda alip telfona takmayin. 1gb nin telfonu çok kasmadığına eminmisin. belki mmc nin yuksek kapasitedendir.
yuksek kapasiteden olsa sadece teli cok yavaslatir dostum.. ama arkadas surekli reset attigindan bahsediyor.. ya videolarda virus var, ya da yazilim problemi ortaya cikmis.. format atmasi sorunu cozecektir..
yazılımda problem vardır. videoda virus olmaz.(vede mp3 de)
videoda virüs oluyor.başımıza geldi.pc ye virüs bulaşmıştı.
smart movieyi sil tekrar kur.son çıkan 2,76 sürümünü kullan.eğer yine aynı yaparsa telefonun yedeğini alarak c bölgesine format at.
quote:
Orijinalinden alıntı: umithoca