arkadaslar SmartNet ARCW4BR WIRELESS 4 PORT Broadband Router siparişi verdim ama doğru cihazımı seçtim bilmiyorum . istediğim şu arkadaşın tek port zyxel modemden gelen data kablosunu bu cihaza takarak laptopla kablosuz internete çıkmak ve diğer portlarıda başka makinalara bağlayarak interneti paylaşabilirmiyim?? yani aynı zamanda bu cihaz swiç olarakta çalışırmı ?eğer olmaz derseniz gelmeden önce siparişi iptal ettrip farklı bişeyler bakayım.
FAYDASI NEDİR? Kolaylıkla kablosuz ağ kurmanızı sağlar. Sahip olduğu ekstra 4 ethernet portu ile sahip olduğunuz port sayısını arttırır. Kablosuz bağlantı için ayar yapılmasına gerek yoktur. Tak-Çalıştır bir cihazdır. Güvenlik özelliklerini barındırır, istenirse şifre koyulabilir. Ürünün anteni değiştirilebilir. Böylece farklı güçlerde anten takılabilir ve kapsama alanı genişletilebilir.
NEDEN? Kablolardan kurtulup sınırsızca bilgisayarını internette kullanmak için Hem ekonomik, hem sorunsuz bir kablosuz ağ kurmak için 4 port ethernet, kablosuz router, Değiştirilebilir anten DHCP Desteği / Firewall, 108 Mbps erişim noktası özelliği IEEE 802.11g standardı, 64/128bit şifreleme Detaylı Türkçe Kullanma Kılavuzu Tak ve çalıştır 108 Mbps Data Hızı Değiştirilebilir Anten
Söylediklerni yapabilirsin
aynen yapabilirsin
teşekkürler arkadaşlar kargoya verilmiş sanırım yarın elimde olur umarım verimli olarak çalışır
Modem elinize geçmiş olmalı. Nasıl memnun musunuz?
evet kullanmaya başladım ev içinde çekim alanı iyi wireless bağlantıya şifre konulabiliyor olumsuz bi yönüyle karşılaşmadım şimdilik memnunum
Smartnet routerı hem switch hem router olarak kullanamazsınız. Switch modemin router özelliğinden ip alarak dağıtır. Router ise tek ip alır ve kendisi yerel ipler vererek cihazlarınızın nete çıkmasını sağlar.
Ne farkı var diyecek olursanız. Smartnet modeme bağlı diyelim aynı şekilde modeme bir pcde bağlı. Modeme bağlı pc'den smartnete bağlı ağ aygıtlarına ulaşamazsınız (bu sayfaya gelme nedenimde şu anda nasıl ulaşacağımı araştırmam.) Eğer smartnet hem router hem switch olsaydı dilediğiniz anda router özelliğini kapatıp sadece switch olarak kullanabilmeniz gerekirdiki maalesef bu olmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme