Şimdi Ara

SMD tamir için havya önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
14.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lesitin

Geniş kasali ekransiz ürünlere bosa para vermeyin. Zamanında da yazmıştım 898 her türlü is görür. Yada imkanınız varsa alibaba vb sitelerden 959 alın.

fiyat nedir peki?
    bir de sen kalay kaplamayı nasıl yapıyorsun ?
  • cyber 852d aldım memnunum 129 tl kargo dahil
  • nerden aldın o paraya yaaa ben baktım ama bulamadım en yakın elektronikçide gordak 952a var o nasıldır acaba?
  • sanalpazardan aldım
  •  SMD tamir için havya önerisi

Çalıştığım yerde Ersa nın bu istasyonunu kullanmıştım. smd için ayrı bir maşası var fotoğraftada görebilirsiniz. smd malzemeler için oldukça kullanışlı tabi fiyatıda ona göre. Sadece örnek göstermek istedim bunun gibi daha ucuz maşalı bir istasyon varsa alabilirsiniz.
  • slm.a ustat lar best 898 bana üfleme hayva kolu lazım piyasada bulamıyorum bana bir adres verebilirmisiniz acil
  • Arkadaşlar Ankarada Sunline 852D++ , Sunline 853D yada benzeri bişey satan yer varmı. Yıldırım elektronikle görüştüm, salı günü gelebilir falan dedi, fiyat bilmiyorlarmış, bende ayın 2sinde anca gelirim sizin oraya dedim geçiştirdim Kesin bişey bilmeden piyasa araştırmadan almıyayım dedim. öteki açtığım konuya kimse bişey demedi, bu üyeliğimin cezası daha yeni bitti. eğer bulursam haftaya alacam bunlardan birini, Ofiste de Cyber 852D kullanıyorum, bulamazsam ondan yada BEB 898D alacam, artanıylada diğer ekipmanlara yatırım yaparım
  • bu gün tahtakalede aşağıdaki modelleri fiyatını sordum Best 898D Best 878D bir iki model daha vardı onları çekemedım ama fiyatları 40$-50$ aralığında ,güvenip alamadım önce forumda paylaşmak istedim ama alttaki leğim standını 10tl aynı yrde görünce kaçırmadım
     SMD tamir için havya önerisi SMD tamir için havya önerisi SMD tamir için havya önerisi

• cyber 852d aldım. netten araştırın en ucuz kim satıyorsa ondan alın. ben geçen sene argo dahil 128.9 tl ye aldıydım. bir sürü satıcı var o zaman aynısını 250 ye satan bile vardı.
    gordak ta alabilirsiniz tek farkı digital göstergesi yok.
  • Class marka 898D yi önerirmisiniz? Ve bunların uçlarını heryerden temin edebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr5454 -- 8 Nisan 2016; 0:33:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.