Şimdi Ara

Smile ADSL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben TTNET kullanıyordum fakat borçtan dolayı kapattılar bu arada Smile Adsl bizim ev telefonunu aramış ve anneme TTNET aboneliğiniz iptal edilmiş Smile Adsl e abone olmak istermisiniz demiş annemde ben karışmam diyip babamın cep telefonunun numarasını vermiş babamada TTNET üyeliğiniz iptal edildi diyince babam tamam bakarız demiş 1 gün sonrada Smile Adsl babamın telefonuna mesaj atıyor mesajda bizi üye yaptığını ve ilk 2 ayın bedava olduğunu bildiriyor fakat biz üye olmak istemedik ve sözleşmede imzalamadık babam o yüzden ciddiye (bu arada ben smile adsl üyeliğini hiç kullanmadım) almadı fakat biraz önce bir mesaj gelmiş Nisan ayı borcunuz 28 TL (zaten bizi nisan ayında aramıştı) dir diye ne yapmalıyım çok acil ?

• bişey olmaz
  • Bizde geliyoruz...
  • Acilen ara smile ı. [444 33 75]. Öyle çat diye yapamazlar. Bir yığın bilgi alması lazım sizden bağlayabilmesi için. Ben 10dk falan konuşmutşum telefonda. Daha sonra kargo geldi zaten ücretsiz, sözleşmeyi falan imzaladım. Sizin işte bi gariplik olmuş hemen arayıp sorun. Ayrıca geçen de teyzemin hattını yanlışlıkla yeni hat almak isteyen başkasına vermişlerdi teyzemin kızı uğraştı düzeltti hatayı. Lanet olsun işini düzgün yapmayıp birde maaş alan insanlara!
  • Parayı ödemek zorunda bırakmazlar değilmi bizi ya Gerizekalılara bakarız diyoruz ertesi gününde üye yapıyorlar ya sormadan etmeden
  • quote:

Orjinalden alıntı: SIIEM

Parayı ödemek zorunda bırakmazlar değilmi bizi ya Gerizekalılara bakarız diyoruz ertesi gününde üye yapıyorlar ya sormadan etmeden
  • ne para ödemesi?!? ellerinde sözleşme olmadan hiçbirşey yapamazlar, tam tersine adamalrı sen mahkemeye versen tazminat bile alırsın ben söleşme yapmadan beni abone etmişler diye ;)

sen ara adamlara bağır çağır sana bedavadan internet bile verirler :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.