Bence o paketler düzenleniyor yeniden. Farzetki benim modemim var sadece limitsiz bir hız seçeneği seçmek istiyorum, o zaman bir seçenek yok şu an ki durumda
Zaten bu Smile asla kafama yatmadı gitti
Bunlar forumumu takip ediyorlar napıyorlar yahu?
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
Bence o paketler düzenleniyor yeniden. Farzetki benim modemim var sadece limitsiz bir hız seçeneği seçmek istiyorum, o zaman bir seçenek yok şu an ki durumda
Bence yenilenmiyor. Yenileniyor olsa, hepsini bir arada kaldırır bir arada geri koyarlardı. Aklıma iki ihtimal geliyor. Birincisi talebi karşılayamamaları, ikincisi başka kurumların baskıları...
adamların ne yaptıkları belli değil
çok ciddiyetsiz . güven sarsıyor böyle hareketler.
Aaa hakkatten yok ben de bir kaç arkadaşa önermiştim bile. Ne kazanacaksa oradankazanacaktı ama sanırım artık bu haraketleri yüzünden çok kaybedecekler.
Bırakın batsınlar ya...
Müstahak böyle ticaret zihniyetine.
Baştan çok kafama yatmıştı kampanya sonra 24 ay sözleşme çıkınca caydım, hele şimdi..
bu tarifeler en basta ttnetin zararınaydı adamlar tekel olduguna gore bence o tarifeyi kaldırmaları hakkında bir uyarı mutlaka yapmısşardır smile, super bunlar hikaye bos kuruluslar ttnetten asalak olarak beslenen kuruluslar kendi altyapılarınıda kurmak icin hicbir cabaları yok daha cok tarife degistirmek zorunda kalacaklar
adamları aradım dedim orada 31agustosa kadar yazıyordu insanlar onunde imajınızı nasıl zedelediginizin farkındamısınız dedim hicbir seye cevap veremiyorlar bende smile a geçecektim sanırım benim gibi onlarca kişi aynı şekilde kalacak ttnette.bugun bu sekilde tarifeyle oynayan yarın kimbilir ne kazık atar bize yanılmıyorsam dogan grubu zatenne beklenirki
quote:
Orjinalden alıntı: shadow_shooter
quote:
Orjinalden alıntı: eozen81
Bence yenilenmiyor. Yenileniyor olsa, hepsini bir arada kaldırır bir arada geri koyarlardı. Aklıma iki ihtimal geliyor. Birincisi talebi karşılayamamaları, ikincisi başka kurumların baskıları...
Rekabet yasalarından tırsmış olabilirler
arkadaşlar konu açmak istemedim ;
Bende smile adsl e geçmeyi düşünüyorum acaba biri açıklama yapabilir mi bu konuda sınırsız 39 ytl mi kullananlar memnun mu sizce geçiyim mi nasıl nerden başvurup geçebilirim ?
quote:
Orjinalden alıntı: labrodorit
adamları aradım dedim orada 31agustosa kadar yazıyordu insanlar onunde imajınızı nasıl zedelediginizin farkındamısınız dedim hicbir seye cevap veremiyorlar bende smile a geçecektim sanırım benim gibi onlarca kişi aynı şekilde kalacak ttnette.bugun bu sekilde tarifeyle oynayan yarın kimbilir ne kazık atar bize yanılmıyorsam dogan grubu zatenne beklenirki
DOĞAN a
smile adsl'le mi daha iyi yoksa turktelekom un kimi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme