Şimdi Ara

Smile ADSL aglatan hattan uzak durmanizi tavsiye ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aman SMILE ADSL'ye ugramayin da nereye giderseniz gidin, 12 ay taahhutlu anlasma imzaladim 20.05.2007 de...Form'da 12 ve 24 ay ibaresinden uyanik teknik eleman hicbirini isaretlememis ve bende ulkeye yeni geldigimden apar topar internetim olsun diye smile'yi baglatmistim, gozumden kacmis...Simdi diyorlarki sozlesme 24 ay!

Yuh dedim, bu kadar dolandiricilik olmaz, imzaladigim form ben de, 24 ay ibaresi isaretli degil, konusmalarimiz ortada...Once dediler kanun 2006 tarihinde 24 ay sarti koydu, sonra dedim madem oyle Biri nasil taahhutsuz yapiyor bu isi...Sonra laf degistirdiler, yok butun gorsel ve yazili medyada, websitemizde 24 ay taahhut acikca belirtilmistir vs...Ben de dedim imzaladigim formu alayim sizden, kopyasi bende, aslini da gormek istiyorum, sartlar yaziyor...Oraya bakalim, ayrica bana kanitlayin Mayis 2007 boyunca 24 sarti herhangi bir yerde yaziyor mu diye, gerek yazili gerekse gorsel medyada kanitlayin...Onu da veremiyorlar, kaldik burun buruna...ne terbiyesiz adam bunlar anlamadim. Insanlarin gozunun icine baka baka yalan konusuyorlar...Kaldi ki sartnamede taahhut edilen sure icerisinde iptal durumunda modem iade edilir diyor, bunlarsa modemin parasini istiyor! Bu kadar haysiyetsiz adamlar...Bu yazan kurali bile kafalarina gore degistirmek istiyorlar...Bu durumda ne yapmali bilmiyorum, mahkemeye verecegim, 24 ay dolmasina 5 ay var, bu kadar zahmete deger mi? Ama bu is Turkiye'de degil de Avrupa ya da Amerika'da olsa, burunlarindan fitil fitil getirirdim, burada kanunlar tuketicinin yaninda mi ondan da emin degilim, Tuder'le konusup bilgi alacagim...

Siz siz olun sakin bu adamlara bulasmayin, aboneliginizi iptal ettirene kadar akla karayi sececeginize bahse varim...Sikayetvar sitesine bakin, her sikayete sacma sapan cevaplar...Milletin aboneligini sona erdirmiyorlar, taahhut suresi bitene bile cile cektiriyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternal Horizons -- 7 Ocak 2009; 0:30:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline tavsiye öneri
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.