Bildirim
smile adsl baglatmayı dusunuyorum sınırsız 24 lıra kampanyası var kullanan varmı yardım lütfen
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: esira35
smile adsl baglatmayı dusunuyorum sınırsız 24 lıra (8 mb ye kadar)kampanyası var kullanan varmı yardım lütfen
smile adsl ile tonla sorun yaşarsın ben geçmeni önermiyorum kal ttnette iki üç kuruş için sıkıntıya sokma kendini.
müşteri hizmetleri her konuda seni haksız görüyorlar hep kendileri haklı böyle bir zihniyet var mı yani kısacası kim dediyse smile adsl'ye geçeyim mi aman sakın diyorum. -
Kardeşim ,ben 1 senedır kullanıyorum smile adsl hiç bir sorunla karşılaşmadım, ne ınternet kopukluğu nede başka birşey hiç bir şey yoktu fakat şu anda uydunete geçiyorum sebebi 1024 kbit sınırsız ınternetım 29 tl olması -
hıım anladım ama ev arkadasımın uzerıne ttnet.ark tasınıyor oyuzden yenı abonelık yapıcam ttnet çok ıyı fakat aynı servısı 45 lira yerine 24 yada o civarda ödemek varken ne gerek var demiştim ama uydunetede bakıyım ozman hem tv hem net iyiyse neden olmasınki dimi ama çok tessekuur ederım arkadaslar. -
sadece su var smile kullanan arkadasım smile sınırsız tarıfedekı ınsanlar sınırsız gıbı fatura odeyemıyormus gibi duyum aldım fatura asıyormus sen bı sorunla karsılasmamıssın ama yınede kararsızım ya uydunetmı? smilemi? ttnetmi? :S -
ben uc aydir bu kampanyadan yararlaniyorum hic bir sorun sok faturalar hic farkli gelmedi tabi benim girdigimde 26.81 di suan 4. ayindayim no proplem -
yaa çok kararsız kaldım simdi uydunetınde kampanyası çok ıyımıs fakat modem dahilmi acaba kablolutv+internet+modem mi ki smile de peki modem dahilmi acaba cunku arkadasım artı modem parası almıslar 199 lira yaa yardımcı olun nolur yaa salı gunune kadar kara verıp begletmem gerekıyo :((( -
begletmem=baglatmam olarak düzeltiyorum :))
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X