Şimdi Ara

Smile ADSL Müşteri Hizmetlerine DİKKAT!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Smile ADSL gülümseten hattı aradım, gülümsetmek ne kelime gülmekten öldüm...

Abonelik ile ilgili aradığımda, müşteri temsilcisine bağlanırken;"... yaptığınız görüşmelerin BAZILARI kaydedilmektedir" şeklinde anonsunu duydum.

Karşıma çıkan müşteri temsilcisine, bu mesaj doğru mu diye sordum. Evet bazıları kaydediliyor, sistem bunu ayırıyor, dedi. Peki hangilerinin kaydedilip kaydedilmediğini nasıl anlıyorsunuz dediğim de telefon kapandı ya da kapatıldı.

İkinci kez aradım, yeni bir müşteri temsilcisine durumu anlattım, verdiği cevap; " hayır tüm görüşmeler kaydediliyor" dedi. "Ama biraz önce açan arkadaşınız bunun doğru olduğunu, BAZI görüşmelerin kaydolduğunu söyledi" dedim. Şimdi verdiği yanıta bakın: anonslarla ilgili bilgim yok, sorunu ilgili birime ileteceğim" dedi. Ben de teşekkür edip kapattım.

Siz siz olun yaptığınız görüşmelerin bazılarının kaydedilmediğini bilerek, ya kendi kaydınız kendiniz tutun ya da sürekli yazılı (faks-ihtarname) ile iş görün... Ve hatta uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trevanian000 -- 9 Nisan 2010; 16:45:15 >

• Kayıt edilmesinin ne gibi bir sakıncası var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Kayıt edilmesinin ne gibi bir sakıncası var ki?

kayıt edilmemesinin bir sakıncası var
  • kayıt etse ne olur etmese ne olur.. sonuçta bütün firmalar işine gelmedikleri görüşmeleri yok edebiliyorlar. 1+1 =2
  • üyelikle ilgili yaptığn her işlem zaten yazılı metin olarak imzanıza sunuluyo
    onun dışında hız aşırtma gibi durumlarda zaten kullanıcı istemediği takdirde hemen
    geri çevriliyo telefonda yapılan işlemlerin taahüt gibi bir durumu yok
  • fatura detayınızda o numaraya arama var sonuçta. süresini uyduramazlar. o konuşmayı silerlerse daha büyük problemler yaşarlar. ama verirler hakime parayı, hallederler. sana gelince 3 kuruşa icra yollarlar.
  • ben 1 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yok smilede, şimdide doping gçeicem
  • hiçbir sonuç alamassınız boşa uğraşmayın,hukuki olarak kendi aleyhlerine olacak hiç bir görüşmeyi bulamazlar, uff ile puff olur o kayıt, 5 saniye içinde kendini yok eder
  • Hepsi kayit olsa ne olacak? Değişen nedir? Elemanlar istedigini zaten silerler merak etmeyin..
  • 16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.