Yabancı sunularla çalışan yada ping hızına bağlı uygulama kullanan arkadaşlara ( Online oyunlar WOW ) dikkat !!!! Lütfen SMILE ADSL'den uzak dursunlar. 45 gündür tüm çabalarıma ragmen smileadsl 'e hızımın belli saatler arasında korkunç düştüğünü ve çalışamadığımı anlatamadım. Aslında anlıyorlar ama teknik destek çeşitli bahanelerle sistemlerinde sorun olduğunu çözüleceğini filan söyleyip oyalamaya çalışıyor. ( Teknik deteğe baglanmak ıcın bu satlerde 20 dk filan bekliyorsunuz onu saymıyorum bile ) Uydunete başvurdum 3 gündür hiçbir sorun olmadan kullanıyorum ve smileadsl i iptal ettirdim. Aman kampanyalara filan inanıp 3 kuruş ucuz diye başınıza bela almayın. Sanırım arkadaşlar ucuz paket satıcaz diye abone doldurup durmuşlar ama portlar yoğun saatlerde çöküyor haberiniz olsun benden söylemesi.
youtube için dns felan değiştirmiş olabilirmisin bendede vardı ping sorunu bi süre sonra düzeldi
geçen bende sorun yaşadım bir iki gün iyi gitti sonra ping ler yükseldi denemediğim şey kalmadı sözleşme bitsin kurtulacam bende
Katılıyorum.
ONLINE OYUN OYNAYANLAR SMILE ADSL SINIRSIZ PAKETTEN UZAK DURSUNLAR!
Başka konuda yazdıklarım.
quote:
Orijinalden alıntı: mtolgae
Aynı sorun bende de var ve bence herkeste var. Ama Facebook, msn, arada youtube takılan normal kullanıcı bunun farkına varamıyor. Sırf dilediğim kadar online oynayabileyim, yok kotadan yedi bilmem ne oldu demiyeyim diye TTnet'ten smile sınırsız pakete geçmiştim. Büyük hata etmişim. TTnet'teyken hiç yaşamadığım lag spike ile tanıştım. Adım lagger'a çıkmak üzere. Smile adsl'in yaptığı ayıplı mal satmaktan başka bir şey değil. Smile ile 190 ping varken komşunun TTnet ile aynı bilgisayarda aynı serverda 40'a düştüm. İki aydan fazladır akşam saatlerinde ping berbat.
Hakkımızı aramalıyız çünkü bu herifler tekrar söylüyorum AYIPLI MAL SATIYOR!