Şimdi Ara

Smile,D-Smart Hakkında Bilgi Verebilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ay sonunda sözleşme bitiyor o yüzden ay sonuna kadar hattı iptal ettireceğiz. Yalın net bağlatmayı düşünüyoruz. 50-55 lira arası 8-10 mbps yalın net paketi varmıdır?
    Mevki: Kepez/Antalya

• d-smart net kullanıyordum berbat öresi birşey benim düşüncem ttnet onlara kalitesiz portları veriyor 1mbit ile net e bağlanıyordum artık sevgilimden çok d-smart ı arar olmuştum en sonunda 200 tl paramı ödedim çıktım bugün tekrar ttnet e başvuracagım kötünün iyisi ttnet d-smart a sakın bulaşma
  • gokhan389 G kullanıcısına yanıt
    Yanlış yönlendirme milleti ben 8 mbit kullanabiliyorum ttnete geçincede hızın değişmeyecek altyapı aynı olduktan sonra değişen tek şey mh
  • yıllardır dsmartnet kullanıyorum. en hesaplısı zaten bu . hızım 8 mbit ve bu hızı rahatlıkla alıyorum. ttnet altyapısı kullanıyor. dsmartnet minimum hızı 20 mbite çıkarttı şuan ama hattın desteklemesi gerekiyor. son derece memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Yanlış yönlendirme milleti ben 8 mbit kullanabiliyorum ttnete geçincede hızın değişmeyecek altyapı aynı olduktan sonra değişen tek şey mh

sen memnun olabilirsin fakat ben bire bir bu sorunu yaşıyordum bugün ttnet e başvurdum sonucunu buradan açıklıyacagım
  • gokhan389 G kullanıcısına yanıt
    2007 den beri kullanıyorum vdsl2 hattım e niye hemen kötülüyorsun firmayı sizin portta sıkıntı vardır.
  • tamamen alt yapıyla alakalı.Mesele ben d-smart net kullanıyor Smile döneminden beri 2007 ağustos ilk aldığımız bize kenar mahalle diye alt yapı yoktu.Yıllarca 1mbit kullandı.Geçen yıl ocak gibi alt yapı geldi hız 8mbit oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

2007 den beri kullanıyorum vdsl2 hattım e niye hemen kötülüyorsun firmayı sizin portta sıkıntı vardır.

bilader ben smile a 2 sene para ödededim yüzlerce kere aradım madem öyle çözselerdi sorunumu kötülemek benim hakkım değilmi sen söyle ?
  • şuan ttnette 13 14 mbit net görüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.