Bu ay sonunda sözleşme bitiyor o yüzden ay sonuna kadar hattı iptal ettireceğiz. Yalın net bağlatmayı düşünüyoruz. 50-55 lira arası 8-10 mbps yalın net paketi varmıdır? Mevki: Kepez/Antalya
d-smart net kullanıyordum berbat öresi birşey benim düşüncem ttnet onlara kalitesiz portları veriyor 1mbit ile net e bağlanıyordum artık sevgilimden çok d-smart ı arar olmuştum en sonunda 200 tl paramı ödedim çıktım bugün tekrar ttnet e başvuracagım kötünün iyisi ttnet d-smart a sakın bulaşma
gokhan389G
kullanıcısına yanıt
Yanlış yönlendirme milleti ben 8 mbit kullanabiliyorum ttnete geçincede hızın değişmeyecek altyapı aynı olduktan sonra değişen tek şey mh
yıllardır dsmartnet kullanıyorum. en hesaplısı zaten bu . hızım 8 mbit ve bu hızı rahatlıkla alıyorum. ttnet altyapısı kullanıyor. dsmartnet minimum hızı 20 mbite çıkarttı şuan ama hattın desteklemesi gerekiyor. son derece memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: BonezCrusher
Yanlış yönlendirme milleti ben 8 mbit kullanabiliyorum ttnete geçincede hızın değişmeyecek altyapı aynı olduktan sonra değişen tek şey mh
sen memnun olabilirsin fakat ben bire bir bu sorunu yaşıyordum bugün ttnet e başvurdum sonucunu buradan açıklıyacagım
gokhan389G
kullanıcısına yanıt
2007 den beri kullanıyorum vdsl2 hattım e niye hemen kötülüyorsun firmayı sizin portta sıkıntı vardır.
tamamen alt yapıyla alakalı.Mesele ben d-smart net kullanıyor Smile döneminden beri 2007 ağustos ilk aldığımız bize kenar mahalle diye alt yapı yoktu.Yıllarca 1mbit kullandı.Geçen yıl ocak gibi alt yapı geldi hız 8mbit oldu.