Şimdi Ara

SMMM 7 Kasım 2009 Staja Giriş Sınavı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
18.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tüh be! attıklarım tutmamış
    kazanan arkadaşları kutlarım.. askerden sonra darısı başımıza artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_1907 -- 26 Kasım 2009; 14:15:57 >
  • ben tıcaret lısesı mezunuyum.fakat unv'temı ıktısat olarak bıtırınce muhasebeyı unuttum dıyebılırım sence smmm stajerı olmak ıcın cokmu gec?

not:muhasebenın temelı halen aklımda aktıfler-pasıfler :D 101 kasa
  • yok kardeş niye geç olsun.. zaten okul ne öğretiyor ki.. bence başarılamayacak birşey değil.. yeter ki iyi hazırlan.. ama bu olayı iyi araştır.. eğer sana göre olduğuna inanmıyorsan hiç girme bu yola! eğer benim tanıdığım müşavir olmasaydı ve birlikte çalışma planımız olmasaydı hiç girmezdim bile bu sınava.. iyi düşün iyi karar ver derim.. forumda da birçok fikir bulabilirsin.. hee bu arada bence de epey bi çalış kardeş.. kasa 101 değil 100
  • ahhhhhhh dogru ya 100 du dımı

haklısın ve cok sanslısın ben beni eğitebilecek(yani öle bir eğitim değil bildiğin yanında calısam kaparım ısı) bırını bulamadım.Bu nedenle muhasebecılıkten uzaklastım.buyuk fırmalar zaten fıyasko deneyım dıyorlar..bır ısın ehli bırını bulamıyınca sogumustum.kıymetını bıl yanı patronunun
  • Bu sınavda kazanmak nasip olmadı ama şükür ki Mart 2010 sınavını kazandım. Yılmayın arkadaşlar. Kırın Tesmerin kapılarını
  • Ben de 4. girişte 6 Kasım 2010 sınavında kazandım Önceki sınavlarda hep sınırda kalıyordum, sabrettim ve sonunda oldu.Darısı sizlerin başına.

1) 80
    2) 80
    3) 72
    4) 87

Askerliği yapıp geliyim diyorum ama internettten baktım bulamadım.Kısa dönemim celp dönemleri ne zaman oluyor, ne zaman gidebiliyorum acaba askere
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.