Şimdi Ara

SMS titreşim süresini uzatmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz de benim gibi SMS geldiğinde titreşimi farkedemeyenlerdenseniz aşağıdaki yolu izleyerek titreşim süresini uzatabilirsiniz.

Telefonunuzun /System/Library/Frameworks/Celestial.framework/ dizinine girin, SystemSoundVibrationPatterns.plist dosyasını bilgisayarınıza indirin.
    Internet explorer'dahttp://140.124.181.188/~khchung/cgi-bin/plutil.cgi sayfasını açın, BROWSE butonuna basarak bilgisayarınıza indirdiğiniz SystemSoundVibrationPatterns.plist dosyasını seçin ve BROWSE'un yanındaki CONVERT butonuna basın. Sayfa çevirdiği dosyayı bilgisayarınıza kaydetmek isteyecek, isterseniz orjinal dosyanın üstüne yazın ya da başka bir klasöre kaydedin. Kaydettiğiniz yeni dosyayı WORDPAD ile açın. Aşağıdaki resimde gördüğünüz seçili kısımdaki <real> </real> arasındaki değerleri yazın, dosyanızı kaydedip telefonunuzun /System/Library/Frameworks/Celestial.framework/ dizinine upload edin varolan dosya ile değişsin. Tamamdır, titreşim süreniz uzadı. (Alıntı/Denendi)

SMS titreşim süresini uzatmak

Titreşim süresi resimdeki hale getirilmiş dosyayıhttp://rapid***share.com/files/123634742/SystemSoundVibrationPatterns.plist.html adresinden indirebilirsiniz. (***'lar kalkacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 19 Haziran 2008; 21:59:35 >

• Teşekkürler... Paylaşımın için
    Ama başka bir programla mümkündü sanırım..
  • YA BU YONTEM COK KARMASIK VE ZOR GIBI DAHA KOLAY BI YOLU WARMI BUNUN
  • hicbir ise yaramiyor zaten bosunada denemeyin hatta we hatta sebeke ici serwerslerden yararlanmanizi engelliyor misal *555#
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz_Kiev_Ukrayna

hicbir ise yaramiyor zaten bosunada denemeyin hatta we hatta sebeke ici serwerslerden yararlanmanizi engelliyor misal *555#

Ne demek hiçbir işe yaramıyor? Denedin de çalışmadı mı? Titreşim motoruna giden voltajın süresini değiştiriyoruz şebeke içi servisle ne alakası var? Bilip bilmeden konuşmayın denendi ve canavar gibi çalışıyor.
  • Uzun zamandir kullaniyorum calisiyor, servisler ile alakasi yok

bu arada dosyayi direk rapid'e atabilirsin, tum iphone lar icin ayni dosya, isteyen suresi uzatilmis dosyayi yukler

ekleme: bu arada ben de kesik kesik olarak uzattim.

<key>Default</key> 
    <dict>
    <key>Intensity</key>
    <real>1</real>
    <key>OffDuration</key>
    <real>0.20000000000000000</real>
    <key>OnDuration</key>
    <real>0.20000000000000000</real>
    <key>TotalDuration</key>
    <real>2</real>
    </dict>

0.2 saniye titre, 0.2 saniye dur, toplam 2 saniye anlaminda yukardaki...
    kesik kesik olmasinin faydasi ne derseniz, telefon calmasi ile karistirmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofearl -- 19 Haziran 2008; 1:44:44 >

• arkdaşlar bu yukarıdaki işlemler sistem bilgileridir.Hakkikaten dikkat ve profesyonellik gerektirir.Yanlış bi işlem telefonunuzun çalışmamasına neden olur.Bence ellemeyin nolcak saniyesi biraz az olsun.Boşuna bide restore sorunuyla karşılaşmayın ama asıl tavsiyem bu işe kalkıştıysanız yaptıgınız dosyanın yedeğini mutlaka alın.Kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • varsa calışan dosyayı alabılırmıyız cok gereklı
  • Bu ve forumdaki tüm dosya mod yöntemlerini kullanmak herkesin kendi sorumluluğundadır.http://140.124.181.188/~khchung/cgi-bin/plutil.cgi sayfasını kullanıp dosyayı convert etmeden açan arkadaşlar bir sürü ascii code ile karşılaşıp kafaları karışabilir. Ama yazdığım adımlar eksiksiz izlenip, dosya convert edilip açıldığında html yazmak kadar basit. Boş iş olduğunu düşünenler yapmazlar olur biter. Sizin için boş iş olan, bir kulağı işitmeyen bir arkadaş için hayat kurtarıcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyperviper -- 19 Haziran 2008; 22:11:51 >
  • dediklerini aynan uyguladım dostum ama titreşim süresinde bi değişiklik olmadı
    sen suanda sorunsuz kullanıyorsan eger senın dosyanı alabılırmıyım
  • Dosya ilk mesaja eklendi.
  • yıne değişen bişey yok yinede saol
  • Deli olmak işten değil :) 1.5 değil de 25 yazın bakalım değişiyor mu, değişmiyor mu? Dosyanın adı SystemSoundVibrationPatterns.plist. Sistem vibrasyon süresi ayarlarını bu dosyadaki değerlerden alıyor. O değerler değişince eski değerleri nereden alıp okur da bir değişiklik olmaz? Amerika'dan Çin'e kadar bütün forumlarda var bir tek bizim ülkemizde çalışmıyor. Sorun dosyada mı başka biryerde mi acaba? Tuhaf.
  • dostun senın gonderdıgın dosyayı dırek kopyaladım telefonu actım kapadım degısen bırsey yok
  • helal olsun bu telden felan kullanmıyorum ama forum da böle şeylerin paylaşılması güzel.. yöneticiler zaten sahip çıkmıyo foruma bari bilinçli insanlar çıksın.. ellerinize sağlık saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.