Şimdi Ara

turkcell arama bekletme sesi artık yok...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
33.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar artık turkcellde telefonla konusurken baskası sizi aradıgında dıt dıt sesi yerine aradıgınz kisi su anda baskasıyla gorusuyor tarzı bir sesle karsılıyor sizi...bu sesi kapatıp tekrar dıt dıt olayına dönme sansımız var mı bilen var mı??

• telefonundan arama bekletme servisini iptal ediyorsun çözülüyor.

ben de görüşme yaparken karşı taraf meşgul tonu duymuyor.
    aradığınız kişi şuan bir başkasıyla görüşüyor anonsu da duyulmuyor.
    konuşma esnasında dıt dıt sesi duyuyorum. görüştüğüm aramayı bekletip(hold on) 2. aramayı cevaplayabiliyorum.

güzel bir opsiyon bu bence, neden iptal etmek istiyorsun ki :)
  • bugün itibari ile anons var..

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

telefonundan arama bekletme servisini iptal ediyorsun çözülüyor.

konuşma esnasında dıt dıt sesi duyuyorum. görüştüğüm aramayı bekletip(hold on) 2. aramayı cevaplayabiliyorum.

• Bu anons uzun zamandır vf'da da yokmuydu..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanm

arkadaslar artık turkcellde telefonla konusurken baskası sizi aradıgında dıt dıt sesi yerine aradıgınz kisi su anda baskasıyla gorusuyor tarzı bir sesle karsılıyor sizi...bu sesi kapatıp tekrar dıt dıt olayına dönme sansımız var mı bilen var mı??

Selamlar

Telefonunuzdan #43# yaparak Çağrı Bekletme Servisinizi kapatırsanız telefonunuz meşgulken sizi aradıklarında anons yerine meşgul tonu duyarlar.
    Bu servis bence faydalı bir servis ve ücretsiz, siz başkasıyla görüşürken arandığınızı görebiliyorsunuz bu sayede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highjacker

quote:

arkadaslar artık turkcellde telefonla konusurken baskası sizi aradıgında dıt dıt sesi yerine aradıgınz kisi su anda baskasıyla gorusuyor tarzı bir sesle karsılıyor sizi...bu sesi kapatıp tekrar dıt dıt olayına dönme sansımız var mı bilen var mı??

Selamlar

Telefonunuzdan #43# yaparak Çağrı Bekletme Servisinizi kapatırsanız telefonunuz meşgulken sizi aradıklarında anons yerine meşgul tonu duyarlar.
    Bu servis bence faydalı bir servis ve ücretsiz, siz başkasıyla görüşürken arandığınızı görebiliyorsunuz bu sayede.
    Servis güzelmiş beğendim.Haberim de yok du ,siz söyleyince farkına vardım.Deaktif ti hemen aktif ettim..Bilgilendirme içinde teşekkür ettim

Turkcell'in sitesinden alıntı:

ÇağrıBekletme tüm Turkcell numaralarına açık bir servistir. Ayrıca, servisi kullanmak için herhangi bir abonelik ya da sabit ücret söz konusu değildir.

Telefonunuz çağrı bekletme özelliğini destekliyorsa, bu özelliği cihazınızın menüsünü aktif hale getirebilirsiniz.

Telefonunuzda Çağrı Bekletme menüsü yoksa, *43# çağrı bekletmeyi çalıştırır. Kapatmak için yine #43# tuşlamanız yeterli. *#43# tuşlayarak çağrı bekletme durumunu kontrol edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: veziroglu

bugün itibari ile anons var..

quote:

telefonundan arama bekletme servisini iptal ediyorsun çözülüyor.

ne gerek vardı anonsa..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

Bu anons uzun zamandır vf'da da yokmuydu..?

birkaç yıldır Avea' da bu anonsu yapıyordu ama arkadaşın sorusuna cevap verip bu detayı söylememiştim, diğer operatörde vardı zaten konusu açılınca belirteyim istedim :)
  • quote:

ne gerek vardı anonsa..

Çağrı bekletme servisin anons olması çok önemlidir, anons olmayan servisin neden olacağı bir örnek vereyim.

Telefonunuzda çağrı bekletme servisi açık ve bir görüşme yapıyorsunuz, o sırada sizi başka bir kişi arıyor ve siz o aramayı ekranda görüyorsunuz ancak operatör anons basmadığı için sizi arayan kişi normal şekilde çalma sesi duyar, siz eğer o çağrıyı reddetmezsenizde çalma sesi duymaya devam eder. Anons olmadığı için sizin o sırada bir görüşme yaptığınızı bilemez ve ona göre telefon uzun süre çalmıştır ancak cevap alınamamıştır :)

Siz kendisini geri arayıp o sırada başka bir görüşme yaptığınızı anlatmaya çalıştığınızda da muhtemelen çağrı bekletme servisini bilmediği için size "başkasıyla konuşuyor olsaydın telefonun meşgul sinyali verirdi" gibi bir ukalalık yapacaktır :)

Buyrunuz ayıklayınız pirincin taşını :)

• quote:

Orijinalden alıntı: highjacker

quote:

ne gerek vardı anonsa..

Çağrı bekletme servisin anons olması çok önemlidir, anons olmayan servisin neden olacağı bir örnek vereyim.

Telefonunuzda çağrı bekletme servisi açık ve bir görüşme yapıyorsunuz, o sırada sizi başka bir kişi arıyor ve siz o aramayı ekranda görüyorsunuz ancak operatör anons basmadığı için sizi arayan kişi normal şekilde çalma sesi duyar, siz eğer o çağrıyı reddetmezsenizde çalma sesi duymaya devam eder. Anons olmadığı için sizin o sırada bir görüşme yaptığınızı bilemez ve ona göre telefon uzun süre çalmıştır ancak cevap alınamamıştır :)

Siz kendisini geri arayıp o sırada başka bir görüşme yaptığınızı anlatmaya çalıştığınızda da muhtemelen çağrı bekletme servisini bilmediği için size "başkasıyla konuşuyor olsaydın telefonun meşgul sinyali verirdi" gibi bir ukalalık yapacaktır :)

Buyrunuz ayıklayınız pirincin taşını :)

Alıntıları Göster
    Anons da ne diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: crux2005

Anons da ne diyor?

Avea için konuşacak olursak ;
    "Aradığınız kişi şu anda başka bir görüşme yapıyor, lütfen hatta kalınız ya da daha sonra tekrar arayınız"
  • Benim bu bekletme servisinden yana sikayetm yok ama
    bu anons olayi cok gereksiz geldi bana..

Simdi bn gorsme yaparken arayan olrsa gorebiliyrm bu servisle bu tamam ama o arayanla o an konusmak istemiyorsam ve o da beklemede oldugunun farkinda degilse telefonu acmayisimi duymamama falan verecktr ve ben daha sonra onu aradigimda ona uyuyordum ya da duymadm telefonu falan gbi beyaz yalanlar soyleyebilecekken simdi direk anons yaparak beni bastan zora sokmaya ne haklari var ki?

Bu anons olayi tercihe gore yapilmali bence..
  • quote:

Benim bu bekletme servisinden yana sikayetm yok ama

Simdi bn gorsme yaparken arayan olrsa gorebiliyrm bu servisle bu tamam ama o arayanla o an konusmak istemiyorsam ve o da beklemede oldugunun farkinda degilse telefonu acmayisimi duymamama falan verecktr ve ben daha sonra onu aradigimda ona uyuyordum ya da duymadm telefonu falan gbi beyaz yalanlar soyleyebilecekken simdi direk anons yaparak beni bastan zora sokmaya ne haklari var ki?

bir tane bip sesi geliyor..onuda karşı taraf duyarsa iyi..yoksa arkadaşın dediği gibi bi başkası ile konustuğu anlamaz, problemler çıkabilir
  • Turkcell'in anons YAPMAMASİ özelliğini seviyordum ve bu anonsu sadece Turkcell yapmıyordu. Artık farkı kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

Turkcell'in anons YAPMAMASİ özelliğini seviyordum ve bu anonsu sadece Turkcell yapmıyordu. Artık farkı kalmadı.

yine anons yapmıyor bende..sadece bir defa bip sesi o kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

Turkcell'in anons YAPMAMASİ özelliğini seviyordum ve bu anonsu sadece Turkcell yapmıyordu. Artık farkı kalmadı.

yine anons yapmıyor bende..sadece bir defa bip sesi o kadar...

Alıntıları Göster
    Bende de yapmıyor

• quote:

+1 hocam.

önemli bir görüşme geldiğinde o anki konuşmayı bitirebiliyorduk
  • quote:

kesinlikle katılıyorum farkına varmayan birisini artık kandırmak imkazsızlaştı.çok kötü oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

quote:

kesinlikle katılıyorum farkına varmayan birisini artık kandırmak imkazsızlaştı.çok kötü oldu

Alıntıları Göster
    Malesef benim açımdan da kötü oldu..

Keşke yapmasaydı..

Özgürlüklerimiz kısıtlanıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Malesef benim açımdan da kötü oldu..

Keşke yapmasaydı..

Özgürlüklerimiz kısıtlanıyor :)

Yahu daha önce biriyle görüşürken başkası tarafından arandığımda arayan kişi meşgul tonu veya aradığınız kişi başkasıyla görüşüyor demiyordu, 2. arayan kişi de başkasıyla görüştüğünü anlamıyordu ve istersem 1. aramayı bekletip 2. yanıtlayabiliyordum. Şimdi görüşme yaparken bir başkası ararsa aradığınız kişi bir başkasıyla görüşüyor diyor. Bu kendiliğinden oldu ve sadece bende de değil. Çözümü var mıdır?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.