Bildirim
operatör değiştirme süresi
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
pttcell den turkcell e hsonu dahil sadece 3 günde geçmiştim
ams turkcell den avea ya hsonu dahil 5 gün oldu hala geçemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 Ay da bir numara taşıyabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: John F. Kennedy
3 Ay da bir numara taşıyabilirsin.
öyle bir sınır yok diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BatuKır
quote:
var google den araştırabilirsin. -
quote:
quote:
quote:
var google den araştırabilirsin.
hayır öyle bir sınır yok sadece yeni hat alanların 3 aydan sonra geçişe açılıyor hatları -
quote:
Orijinalden alıntı: ckm
quote:
quote:
quote:
var google den araştırabilirsin.
hayır öyle bir sınır yok sadece yeni hat alanların 3 aydan sonra geçişe açılıyor hatları
Hat devri ve Numara taşıma işlemleri yeni hat almış gibi gözükür ve 3 ay içinde başka operatöre numara taşınmaz istediğiniz bayiye gidip sorabilirsiniz.
-
Valla gidip soruyorum adamlara onlar bile bilmiyor sanki insani kandiriyorlar gibime geliyor.Kimi 3 ay diyor kimi yeni hat almadiysan istedigin kadar en iyi gecip denemek olacak forumlarda hep yazanlar var ama cok eski..
yeni hat olarak gözükmez mnt olarak gözükür bir çok hattım var taşıyorum herhangi bir sınırı yok isterseniz kendiniz deneyin o zaman yanlış bildiğinizi anlarsınız
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben operatör değiştirirken sorduğumda istediğinizde değiştirebilirsiniz demişlerdi ama uydurmuş olabilirler de. Bir forumda en az 1 ay kalmak zorunda diyorlardı.
Avea'nın bir tarifesi için geçiş şartı olarak aşağıdaki madde varmış.
Büyük Fırsat 1 GB Paketi’nden yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
yeni hat ve devir işlemlerinde 3 ay boyunca numara taşıması yapamazsınız. Onun haricinde istediğiniz zaman taşıma özgürlüğüne sahipsiniz. Yalnız bazı operatörler örneğin turkcellden avea'ya geçtiniz memnun kalmadınız geri turkcelle dönerken kampanyalarından faydalanmak istiyorsanız 90 şartı koyular. Yoksa kampanya felan istemem derseniz istediğiniz zaman taşıyabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: effect68
yeni hat ve devir işlemlerinde 3 ay boyunca numara taşıması yapamazsınız. Onun haricinde istediğiniz zaman taşıma özgürlüğüne sahipsiniz. Yalnız bazı operatörler örneğin turkcellden avea'ya geçtiniz memnun kalmadınız geri turkcelle dönerken kampanyalarından faydalanmak istiyorsanız 90 şartı koyular. Yoksa kampanya felan istemem derseniz istediğiniz zaman taşıyabilirsiniz.
pazar günü 15 gün evvel turkcell e taşıdığım hatlarımı turkcellden fenercell e geçmek için başvuru yapmıştım
geçiş işlemininin 4 ila 6 gün süreceği söylendi
4 üncü gün oldu hala sms gelmedi -
Arkadaşlar dah önceden istersen 1 gün bekleyip operatör değişilebiliyordu ama artık 2014 itibariyle ay olarak hatırlamıyorum nisan gibi olması lazım artık 3 ay geçmeden operatör değişemiyorsunuz bu bi btk kararıdır artık 3 aydan önce değişilmiyor operatör -
Artık yeni hat olması önemli değil kardeşim operatör değişilmiyor 3 aydan evvel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 12 Mart 2015; 16:25:32 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: effect68
pazar günü 15 gün evvel turkcell e taşıdığım hatlarımı turkcellden fenercell e geçmek için başvuru yapmıştım
geçiş işlemininin 4 ila 6 gün süreceği söylendi
4 üncü gün oldu hala sms gelmedi
Avea müşteri hizmetlerini arayın. Bayi taşıma işlemlerini başlatmış mı öğrenin. Vodafone'da buna benzer bir durum benim de başıma gelmişti hiç mesaj gelmeden hat taşıma işlemi gerçekleşmişti.
-
Dikkat et sartlari iyi oku,vodafone dan cikip geri gelmen icin yani kampanyalar icin 90 gun sarti var,sonra ortada kalma.
Şerefsiz vodafone bazı arkadaşlarında dediği gibi paketlere geçebilmek için hepsine 3 ay şartı getirmiş.10 yıllık vodafone kullanıcısıyım harbi ayıp ya neyse sikayetvar.com da sikayette filan bulundum haksızlık diye bakalim ne olacak
bugün beklediğim sms geldi
14/03/2015 TARIHINDE, SAAT 07:50 DE 533****** NUMARALI HATTINIZ ICIN TALEP ETTIGINIZ NUMARA TASIMA ISLEMINIZ TAMAMLANACAKTIR. BILGI 4441500
demekki hat taşımada süre sınırı yok
Mrb hat taşımada sınır yok 3 aydan eski abonelere yanlız. 3 aydan önce yeni abone yani sıfır hat almısş aboneler 3 ay gectıkten sonra tasıma yapabilir.
onun dısında gsm gsm değişitrebelirsiniz ama gsm kampanyalarından yararlanamazsınız kampanyaları diğer gsmde 3 ay doldıuktan sonra ve tasıma yaptıktan sonra yaralanilirbilisniz.
3 ay 90 gün bundan alakalıdır....
İyi Forumlar..
Benzer içerikler
- telefon faturası ödenmezse ne olur
- telefonda 3 kere dıt dıt dıt sesi gelip kapanması
- red"li fırsat 30 gb ultra paketi detayları
- bir kişiye mesaj gitmiyor
- 0546 dolandiriciliği
- mobil imza nasıl alınır
- gizli numaradan arama
- vodafone hediye internet
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- esim nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X