Bildirim
Vodafone Hat Geçerlilik Süresi Nasıl Öğrenilir?
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Musteri hizmetlerini ara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
*123# tuşlayarak veya online işlemlerde görüntülenebilmektedir. -
Konuyu açmamın üzerinden üç yıl geçti ama hâlâ cevabını bulamadım. Türk Telekom ve Turkcell'de online işlemlerden hattın iptal olacağı tarihi görebiliyoruz. Ama Vodafone'da öyle bir bilgi ekranı yok, varsa da ben bulamadım. Birkaç gün önce müşteri hizmetlerine sordum. TL yükledikten 6 sonra iptal olur diyor. Ama diğer operatörlerde bu süre 6 aydan uzun. -
TL yüklemeden 6 ay sonra gelen giden arama yapılamaz. 12 ay dolduğunda hat iptal edilir.
Ayrıca uzun bir süre yükleme yapmadığınız da online işlemlerde hattın iptal olacağı tarih görünüyor ve SMS ile bilgilendiriyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yanımda da TL bakiyem kısmında gözüküyor. TT ve Tcell de 6 ay vf de 9 aydır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yıl 2023.
*123# dışında hiçbir yerde görünmüyor. Yanımda uygulaması içerisinde de hiçbir yerde görünmüyor? Bilerek mi zorlaştırdılar sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 7 Ekim 2023; 1:33:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X