Şimdi Ara

operatör değiştirme süresi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
123.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Sırf sizin yüzünüzden ikinci kere arayıp sordum emin olmak için. Tt hattım var Turkcell'den geçiş yaptım daha 1 hafta önce. Tekrar Turkcell'e geçip daha sonra Turk Telekom'a geri döneceğim bir kısıtlama var mıdır dedim yok dedi müşteri hizmetleri. Hem de iki kere aradım. Faturalı değilse sıkıntı olmuyor.

Alıntıları Göster
    Faturalı ise nasıl bir sıkıntı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Faturalı ise nasıl bir sıkıntı oluyor?

Alıntıları Göster
    taahhüt süresi bitmediyse cayma bedeli ödeniyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

kısaca 90 gün beklemek şart

diğer türlü

Turkcell , turktelekom , vodafone vs 30TL alıyor
    şimdi 30 güne mi düştü bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

şimdi 30 güne mi düştü bu?

Alıntıları Göster
    Değil 90 gün.Daha önce yaparsan cayma bedeli var.Bugün MH.den aldığım bilgi
  • Peki ben bugün hattı Vodafone dan devir aldım bana dediler ki 3 ay taşımak için bekleyeceksiniz dediler bu konu hakkında bilginiz varmıdır arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk telekomdan vodafone geçtim. faturasız tarifelere fakat geçtiğime bin pişman oldum geçen hafta aradılar faturalı tarifeye geçmek için bende kabul etmedim. her yöne dakikalarım vardı birden ne olduysa dakikalar sıfırlandı. 90 günlük süremin bitmesini bekliyorum. tekrar türk telekoma geçiş yapacağım. böyle rezillik olmaz.vodafone tamamen çöpmüş. geçtiğime çok pişman oldum. aklı olan geçiş yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mega27

Peki ben bugün hattı Vodafone dan devir aldım bana dediler ki 3 ay taşımak için bekleyeceksiniz dediler bu konu hakkında bilginiz varmıdır arkadaşlar
    Devir aldığınız için, hattı yeni almış sayılırsınız ve yeni açılan hattı 3 ay başka yere taşımayamazsınız.Böyle bir uygulama yıllardır var ama halen devam ediyor mu bilemedim, denemek lazım.Çünkü bayideki elemanlar taşımamanız için böyle söyliyor olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Devir aldığınız için, hattı yeni almış sayılırsınız ve yeni açılan hattı 3 ay başka yere taşımayamazsınız.Böyle bir uygulama yıllardır var ama halen devam ediyor mu bilemedim, denemek lazım.Çünkü bayideki elemanlar taşımamanız için böyle söyliyor olabilirler.

Alıntıları Göster
    Merhabalar saygıdeğer hocam evet hattı taşıdım geçen hafta Turkcell e gittim anlattım oda aynını söyledi 3 ay beklemeniz lazım dedi bende dedim ki kardeşim bir deneyin parayla mı denemek dedim yok dedi denedik 3 gün sonra Turkcell e geçtim şuan gayet güzel

• mega27 M kullanıcısına yanıt
    Böle bir ibare var ama hat devir olsada taşınıyor daha önce denenmişti

• Bende vodafone dan cihaz almak için turkcell den geçmek için düşünüyorum

• quote:

Merhabalar saygıdeğer hocam evet hattı taşıdım geçen hafta Turkcell e gittim anlattım oda aynını söyledi 3 ay beklemeniz lazım dedi bende dedim ki kardeşim bir deneyin parayla mı denemek dedim yok dedi denedik 3 gün sonra Turkcell e geçtim şuan gayet güzel

Alıntıları Göster
    İyi yapmışsın, bir efsaneyi yıkmış oldun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam Vodafone da devir ücreti ne kadar ödediniz, hat devri bayiden mi yapılıyor?
    Bende şu an vodafone dayım, hattı üzerime alıp öyle Turkcelle geçmeyi düşünüyorum. Fikirleriniz nedir
  • Merhabalar hocam evet hattı Vodafone bayisine gidip eğer Vodafone çıkışlı ise oradan devir almanız lazım yanılmıyorsam 90 100 TL gibi bir fiyat çıkıyor faturaya yansıyor daha sonra Turkcell e gidip taşıma işlemini gerçekleştirebilirsiniz

• Telekomdan faturasizdan, Vodafone faturaliya geçmiştim.3 ay deneme suresi var. 1 ayi geçti. Ama memnun değilim tekrar telekoma döneceğim. Geçiş yaparsam yeni gelenlerin faydalandığı kampanyalardan faydalanabilir miyim? Bilgisi olan var mı arkadaşlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forza kullanıcısına yanıt
    Türk telekom'a 3 ay geçmeden dönerseniz mevcut müşteri sayılıyorsunuz, yeni müşteri sayılabilmek için 3 ay geçmiş olması gerekiyor aradan.

Türk telekom alt yapısını kullanan Pttcell'e bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 27 Nisan 2020; 15:8:20 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.