Şimdi Ara

Smtp Server ve Toplu Mail

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Sendblaster programı ile geçen güne kadar toplu şekilde mail atabiliyordum. Program 100 mail atma hakkınız doldu diyene kadar. Daha sonra biraz araştırma yaptıktan sonra ihtiyacımın smtp server olduğunu anladım. Biraz araştırma yaptıkdan sonra windows üzerinden bilgisayara kurulabileceğini öğrendim. Serverin gerekli alanlarını doldurdukdan sonra modemden 110 ve 587 nolu portları smtp ve pop3 olarak yönlendirdim ve mail atmaya başlayabilirim dedim. Fakat programda şöyle bir sorunum var . elimde olan 2 tane domain ismi var bu maillere outlook hesabı ile gönderebiliyorum. Fakat hotmail veya gmail hesabıma mail gönderemiyorum. Outlook un gönderildi bölümünde mesaj fakat mailimin gelen kutusunda yok. Özet olarak hotmail ve diğer mail adreslerine program aracılığı ile nasıl toplu mail gönderebilirim.
    Bu konu hakkında açıkça bi fikrim yok o yüzden cevaplarınızı yeni başlayan birine göre olursa çok sevinirim.

• Makinenize SMTP kurup mailing yapmak olacak iş değil. Yaptım sanırsınız ama maillerinizin %98 nı herhangibir adrese ulaşmaz. Bunun için gerçek bir SMTP servera ihtiyacınız var. Onların da günlük/saatlik gönderim limitleri vardır.
  • Cevabınız için teşekkür ederim peki gerçek bir smtp server için önerdiğiniz bi firma varsa pm ile ulaşırsanız sevinirim.
  • Zamanında bir işi için bana da lazım olmuştu ancak daha sonra sdece bu işi yapan bir firmaya vermiştik mailing olayını. Onlardan da pek verim alamadık.
    Mesela bu servislerden biri x server üzerinden sizin domaininizle mal gönderiyor ama artık hemen hemen tüm hotingler reverse dns bakıyorlar. Orada patlıyorsunuz.

Bunun yerine kendi domaini üzerinden mail gönderen bir servise girdik ki piyasadaki en büyüklerden. ama onlarda bile sorun yaşadık.

Sonunda mailingin bir işe yaramadığını görüp vazgeçtik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.