Şimdi Ara

Snapchat oturum açma denemeniz geçici olarak başarısız oldu '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
30.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar snapchate şifremi ve kullanıcı adımı doğru girmeme rağmen hata veriyor açılmıyor. Oturum açma denemeniz geçici olarak başarısız oldu hatası alıyorum. Uygulamayı ipade indirdim hiçbir sorun yok. Ama android telefonumda sorun oluyor. Telefonum galaxy s3.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Snapchat Oturum Açma Denemeniz Geçici Olarak Başarısız Oldu

Snapchat hesabınıza giriş yapmaya çalıştığınızda "Oturum açma denemeniz geçici olarak başarısız oldu" mesajı alabilirsiniz. Bu, aşağıdaki nedenlerden kaynaklanabilir:

• Tekrarlanan başarısız denemeler: Yanlış parolayı birkaç kez girmek veya doğrulama kodunu defalarca hatalı girmek.
    • Alışılmadık aktivite: Snapchat, hesabınızın güvenliğinden emin olmak için alışılmadık aktiviteleri tespit edebilir.
    • Geçici bakım: Snapchat sunucuları bakıma girebilir ve bu da geçici bağlantı sorunlarına neden olabilir.

• Bekleyin: Geçici bakım sorunları genellikle kısa sürede çözülür. Birkaç dakika bekledikten sonra tekrar oturum açmayı deneyin.
    • Parolanızı sıfırlayın: Parolanızı unuttuysanız veya yanlış girdiyseniz, Snapchat'in parola sıfırlama işlemini kullanın.
    • İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirin: Bu, hesabınıza yönelik ek bir güvenlik katmanı sağlar.
    • Snapchat'e başvurun: Sorun devam ederse, Snapchat destek ekibiyle iletişime geçin.

Ne Zaman Açılır:

Snapchat erişiminiz geçici olarak devre dışı bırakıldığında, ne zaman açılacağına dair kesin bir zaman çizelgesi yoktur. Çoğu durumda, erişim birkaç saat içinde geri yüklenir. Ancak, hesabınızla ilgili ciddi bir sorun varsa daha uzun sürebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Burada çözümü sunmuşlar fakat ingilizce. Google ile alakalı bi sorun yanlış anlamadıysam.
  • Aynı sor bende de var şuan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnde giremiyorum herkesdemi ole

• Ben de giremiyorum sanirim genel bir sorun var, hem note 3 den hem g2 den giremiyorum

• bende giremiyorum sanırım androidlerde var
  • Xperia Z3 kullanıyorum giremiyorum bende :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Düzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bendede var yeni oldu nasıl düzeltirim

• aynı sorun küfür etmekden ağzım ağrıdı 10-15 gündür giremiyorum hesaba geçici hata diyor desteğe yazdım şifre değiştim yine olmuyo
  • Bende de var aynı problem
  • telefonda xposed modülü yüklüyse hata veriyor çözümü xposed>Framework>kaldır dedikten sonra yeniden başlatıyor sorun çözülüyor hesaba girdikten sonra tekrar xposed framework u aktifleştirebilirsiniz
  • GurkanAyar G kullanıcısına yanıt
    HOCAM SİZDEN BİNKERE TEŞEKKÜR EDERİM ÇILDIRMA NOKTASINA GELMİŞTİM ARTIK İMDADIMA YETİŞTİNİZ EYVOLE.
  • GurkanAyar G kullanıcısına yanıt
    aynı sorun birkezdaha başıma geldi gene sizin yorumunuzla çözdüm minnettarım.
  • aynı sorun bende de var. fakat xposed önceden yüklemiştim.telefonu formatladım fakat hala devam ediyor.yardım.
  • Hocam aynı sorun bendede vardı snapchatin sitesine girip giriş yap. Karşına şifre değiştirme gibi seçenekler gelicek oradan unlock seçeneğinden aktif edebiliyorsun. Ben bu şekilde çözdüm sorunu. Artık uygulama içinden giriş yapabiliyorum herhangi bir sıkıntı yok.

• SquaR kullanıcısına yanıt
    Bende bugün böyle bi sorunla karşılaştım. Şifremi değiştirdim ama hala aynı sorun çıkıyor
  • Dediğim gibi yapmayı deneyin ben bu şekilde çözdüm sorunu. Snapchatin internet sitesinden giriş yapın seçeneklerde unlock tan hesabınızı aktif edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquaR -- 21 Nisan 2016; 10:19:23 >
  • Ben de giriş yapamıyordum. Daha önceden Greenify ve onunla birlikte xposed yükleyici ile framework yüklemiştim. Sonra telefonu formatladım ve xposed ve framework gitti. Ancak hala giriş yapamıyordum snapchat e. Sonra tekrar xposed yükleyiciyi yükleyip yüklü olmamasına rağmen xposed içerisinden framework u kaldırdım. Telefon yeniden başladı ve artık snapchate telefondan girebiliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs10hagi -- 5 Mayıs 2016; 23:27:25 >
  • Ayni sorun şuan bende de var ve telefonum da xposed yüklü yukaridaki çözümü deniyeceğim olur insallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.