|
Bildirim
ne kadar boş bir yorum
|
Aşağı yukarı aynı aynı sonucu alırlardı. Sanıyorsunuz ki; işlemcinin işlem yapabilmesi için bir işletim sistemine ihtiyacı var... Hayır yok. İşlemciler zaten kendi içlerinde mini bir işletim sistemi barındırılar. Hani şu Spectre ve Meltdown açıklarının yer aldığı sistem.
Kaldı ki örneği de var zaten. Apple'in ilk işlemcisi olan A4, Samsung'un Galaxy S2 de kullandığı Hummingbird işlemcisinin aynısıdır. Samsun tarafında üretilmiştir. Sadece saat hızları ve bellek yönetimleri farklıdır. Aldıkları puanlar da neredeyse bire bir aynı... |
İşlemci isterse 5 milyon puan alıp bütün rakiplerini geride bıraksın. Günün sonunda beş para etmez, çöpten daha değersiz Android işletim sistemli telefonlar tarafından kullanılacak. Rakibinin sunduğu deneyimin %1'ini bile sunamayacak. Bu donanım üreticilerine özellikle de Samsung'a çok üzülüyorum. Android denilen bir işletim sistemi yüzünden ellerindeki bütün donanımı beş para etmez bir deneyime yem ediyorlar.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 4 Eylül 2018; 17:21:8 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|