Şimdi Ara

Snapdragon 865'li en ucuz telefon ses konusunda da iddialı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• vivo çatısı altında bulunan ve bütçe dostu akıllı telefonlarla karşımıza çıkan iQOO markası, 23 Nisan'da lanse edeceği Neo3 5G modelinin gelişmiş bir ses deneyimi için çift stereo hoparlöre ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Ayrıca Bkz.Apple'ın AirTag isimli izleme cihazının özellikleri sızdırıldı: U1 çipinin gizemi çözüldü

Hi-Fi çip ile gelecek

iQOO Neo3 5G, sesleri gerçeğe daha yakın aktarabilmek için 125dB'lik sinyal/gürültü oranına sahip bir Hi-Fi çiple birlikte gelecek. Snapdragon 865 yonga seti ile güçlendirilmiş en ucuz akıllı telefon olacağı söylenen iQOO Neo3 5G, üst seviye özelliklerle donatılacak. 

iQOO Neo3 5G modelinin 144 Hz ekran tazeleme hızına sahip delikli ekran, 8 GB LPDDR5 RAM, 256 GB kapasiteli UFS 3.1 dahili depolama birimi, üçlü kamera kurulumu ve 44W hızlı şarj özelliklerine sahip olması bekleniyor.

390€ başlangıç fiyat etiketiyle karşımıza çıkması beklenen iQOO Neo3 5G, tanıtılır tanıtılmaz DonanımHaber farkıyla ekranlarınızda olacak.

Kaynak:https://www.weibo.com/6960161079/IDJWCwWsg

• İyi gibi görünüyor.

• ne güzel ama allah aşkına şu markalara doğru düzgün isim verin. hani marka takıntım falan yok xiaomi kullanıyorum soranlara da söylüyorum ama şu marka bi telefon almam yani sorarlarsa ne marka diye iquu marka mı diyecem
  • 5.000 TL olur fiyatı boşuna heveslenmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telefon elbette güzel görünüyor ama androidi sevmemek için tek sebep şu her gün türeyen markalar, böyle bir sistemde sıkıntı çıkmaması mucize olur, 3-5 telefonu bile doğru düzgün güncelleyemeyen apple örneği de dururken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle deme... Rezil olursun sonra.

• 5000'se bana ordan 2 tane sarın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dodofran D kullanıcısına yanıt
    demi ya "elma" çok güzel bir isim, İQOO belki adamlarda bir şey ifade ediyor,

• kayıt olmayan ve içeriğinde yüzde 100 türkçe olmayan bir telefon 300 euro olsa ne olur 500 euro olsa ne olur kayıt için dünyanın parasını veriyorsun
  • quote:

iQOO Neo3 5G, sesleri gerçeğe daha yakın aktarabilmek için 125dB'lik sinyal/gürültü oranına sahip bir Hi-Fi çiple birlikte gelecek.

Galiba V30 uzunca bir süre en iyi ses kalitesine sahip telefon olarak kalacak gibi. 130dB sinyal/gürültü oranına sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkana kadar dolar 10 tl olur vergilerle gene 8 bine olur tabi o zamana kadar ek vergi gelmesse

• uqurb2 kullanıcısına yanıt
    bana ne ne ifade ediyorsa. elma en azından bir şey evet. hayatımda apple kullanmadım kullanmam da markayı da sevmem fahiş fiyat politikasından dolayı. burda bahsettiğim şey markacılık değil farklı yerlere çekmeyin konuyu. bahsettiğim şey fonetik. kimse iquuu diye bi marka almak istemez. xiaomi huawei oneplus gibi normal güzel kelimeler konulabilir klimse de bişe deme.z
  • 390 birime şu telefon alınabilir olsa neyse hayal kurmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snotty1 -- 20 Nisan 2020; 12:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Apple havası olmuyor bir türlü ya

• ne oldu? birileri milli üretiyordu. video çekiyorlardı üretim bandından. chipler dolarla euro ile değil sanki! bir zamanlar kandırıldık mı acb?!! o günlere su serpmek içinmiydi?!!!

• 5000 alti olur kesinde euro farki o derece kötü değil , yanlız bu cihaz kamerasi.vs kötü olacaktır yani cok.iddiali bir cihaz beklemiyorum

• İnşallah uygun olur

• Uygun fiyat bekliyoruz
  • Çok başarılı gözüküyor bu fiyata, yurtdışından alınabilir 865 işlemciye çözüm imkanı varsa tabi.

• Burası Türkiye ucuz kelimesini burada kullanmayın küfür etkisiyle birebir etki yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuteElephant -- 25 Nisan 2020; 10:58:5 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.