Şimdi Ara

Snapture Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün biraz boş zamanım vardı çoklu dil desteği olan bu programı türkçeye çevireyim dedim. Yapmanız gereken çok basit aşşağıda verdiğim dosyayı SSH üzerinden Applications klasöründeki Snapture.app klasörüne atmak. sonra eğer iPhone unuzu türkçe kullanıyorsanız Snapture türkçe olucak. Buda Ekran Görüntüsü

Snapture Türkçe

http://rapid2hare.com/files/114215989/Snapture_Turkish.rar.html
    2 = s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james120 -- 11 Mayıs 2008; 23:29:22 >

• Ellerine sağlık kardeşim çok güzel olmuş.Paylaşımın için teşekkürler.
  • eline saglık her ne sekilde olursa olsun paylasım paylasımdır. fakat dikkat ettigim nokta hala ekranda ingilizce bolgeler bulunmakta???

quote:

Orjinalden alıntı: james120

Arkadaşlar bugün biraz boş zamanım vardı çoklu dil desteği olan bu programı türkçeye çevireyim dedim. Yapmanız gereken çok basit aşşağıda verdiğim dosyayı SSH üzerinden Applications klasöründeki Snapture.app klasörüne atmak. sonra eğer iPhone unuzu türkçe kullanıyorsanız Snapture türkçe olucak. Buda Ekran Görüntüsü

Snapture Türkçe

http://rapid2hare.com/files/113998957/Snapture_Turkce.rar.html
    2 = s

• eline sağlık çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcff

eline saglık her ne sekilde olursa olsun paylasım paylasımdır. fakat dikkat ettigim nokta hala ekranda ingilizce bolgeler bulunmakta???

Yanılmıyorsam Program %100 çeviriye izin vermiyor, bazı yerler çevrilebiliyor sadece.

/* Buttons */
    "SNAPTURE" = "Kamera";
    "SETTINGS" = "Ayarlar";
    "PHOTOS" = "Fotoğraflar";
    "INFO" = "Hakkında";
    "HELP" = "Yardım";
    "FAQ" = "http://www.snapture.org/faq.html";

/* Preferences Screen */
    "QUIETMODE" = "Sessiz Mod";
    "FASTMULTI" = "Ard Arda Çekim";
    "AUTOROTATION" = "Otomatik Döndürme";
    "LEVELAID" = "Açı Yardımı";
    "ZOOMBAR" = "Yakınlaşırma Çubuğu";

gibi.

• eline sağlık...
  • "ZOOMBAR" = "Yakınlaşırma Çubuğu";

Burayi duzelt istersen :) yada indiren arkadaslar kendisi notepad ile editleyerek duzeltebilir ilgili dosya icinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: painkiller004

"ZOOMBAR" = "Yakınlaşırma Çubuğu";

Burayi duzelt istersen :) yada indiren arkadaslar kendisi notepad ile editleyerek duzeltebilir ilgili dosya icinde

Düzelttim ve farkettiyseniz yardım değil yardın yazıyormuş onuda düzelttim ve bu türkçeleştirmeyi snapture programını yapanlara yollanım lütfen bunu yeni versyona ekleyin diye bekliyorum bakalım nasıl bir cevap vericekler yani yakında snapture güncellenirse şaşırmayın
  • Mailde keske settings=ayarlar gibi bizim Turkce yapamadigimiz yerleride belirseydiniz, onada cozum getirirlerdi ve tam anlamiyla Turkce olurdu program :)

Bu arada guzel bir calismaya el atmis oldunuz, diger cok kullanilan programlarida burada el birligi ile Turkce yapip paylasabilir hatta yapimcilarina gonderebiliriz
  • Bu Snapture nasıl zoom yapıyor anlatırmısınız biraz lütfen..
  • Bulduuuuuum, bir parmakla ekrana basılıyken ikinci bir parmağı ekranda yukarıdan aşağıya doğru sürükleyince zoom yapıyor.. Kaçtır sorup duruyordum, kimseden cevap alamamıştım, bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olsun böylece..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.