Şimdi Ara

SNİPER ELİTE !! KAFAYI YİCEM LÜTFEN YARDIM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sniper elite oyununda objective 3 görevindeyim....
    bütün düşman askerleri öldürdüm ...
    benden başka kimse kalmadı ...
    harita bi evin alt katını gösteriyor ... gidiyorum orada gri elbiseli elinde silahlı bi adam var oturmuş bekliyo orda...
    oraya gidince ok yanım sönüyo ama herşeyi denedim ilerlemiyo ...
    orayı nasıl geçebilirim ? fikri olan varsa lütfen yardımcı olun ...

• oyunu geçen bitirdim.görevin adını verebilir misin bakayım bi görev neymiş ya da neler yapılmalı.takıldığın yerin resmini koyabilirsen daha kolay yardımcı olurum.
  • gerçi bayağı bir zaman olmuş yardım isteyeli ama başka ihtiyacı olanlar içinde yazayım SNİPER ELİTENİN yardım sitesi var arkadaşlar.bütün geçemediğiniz haritalar tek tek resimli anlatılmış.neyi yapmanız hangi görevi yerine getirmeniz en ince detayına kadar anlatılmış.bunun haricindede değişik dürbün yamaları var pusulada sizin nikiniz yazıyor ayrıca rus ve alman bayrakları yerine türk bayrakları ile yada tuttugunuz takımın bayrağıyla oynamanız için gereken dosyayı size özel yapıp veriyorlar.oyunun dvd sini bulamayanlarada ücretsiz gönderiyorlar.daha bir sürü şey var işte..yardım isteyenler bakabilir...
    AY YILDIZ SNİPER ELİTE TÜRKİYE SİTESİ www.ayyildiz1.com

• senin o bölümde bitane düşman subayı öldürmüş olma lazım onun cesedini o bodrum katta bekleyen adama götürmen gerekiyor hepsi bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.