Şimdi Ara

Sniper Elite V2 Demo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sniper Elite V2 Demosu steamda ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş.Hemen indirip oyuna girdim. Ama 10 dakika daha olmadı rebellion gamese söverek çıktım.
    Adamlar sizi 1 km den görüp ateş ediyor. Sanki adamlarda radarlı termal kameralı silahlar var. Adama 3 kere ateş ediyorsun ölmüyor. Oyundaki buglarda cabası.Sistemimin kötü olmamasına rağmen en düşük ayarlarda 30 fps yi geçemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadorLife -- 20 Nisan 2012; 14:09:52 >

• bende oyunu indiriyodum %67'de durdursammı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: E4EN

bende oyunu indiriyodum %67'de durdursammı bilemedim

bnce indir bn çok beğendim fps konusuna gelirsek bnde 55 aşaya düşmedi arkadaş baya abartmış
  • oynadım bayağı güzel bence ama adamlar anında fark ediyo bence o biraz çabuk olmuş
  • Daha demo tam sürümü çıkınca düzelir bu hatalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!Serious!!

Daha demo tam sürümü çıkınca düzelir bu hatalar.

inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadorLife

Arkadaşlar Sniper Elite V2 Demosu steamda ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş.Hemen indirip oyuna girdim. Ama 10 dakika daha olmadı rebellion gamese söverek çıktım.
    Adamlar sizi 1 km den görüp ateş ediyor. Sanki adamlarda radarlı termal kameralı silahlar var. Adama 3 kere ateş ediyorsun ölmüyor. Oyundaki buglarda cabası.Sistemimin kötü olmamasına rağmen en düşük ayarlarda 30 fps yi geçemiyorum.

İyiki bu mesajı oyunu oynamadan önce görmemişim. Kimse bu mesajı ciddiye almasın çok abartılı eleştiriler var. Oyunun demosu gayet iyi rüzgar ve mesafeyi ayarlarsan adamlar tek atışta ölüyor. Ve sniper kuralı bir noktadan 2 kereden fazla ateş etme. Edersen adamlar salak değil ya görürler tabi. Sabır isteyen bi oyun senin tarzın değil diye oyunu yerin dibine sokma...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.