Şimdi Ara

Sniper Elite V2 Remastered %100 Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
4
Favori
3.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sniper Elite V2 Remastered %100 Türkçe Yama

Herkese merhaba, Oyun Çeviri'nin çıkarmış olduğu Sniper Elite V2 yamasını tamamen düzenledik ve Remastered sürümüne uyarladık.

Notlar:

Bu Remastered Türkçe yama TG Yama ekibi tarafından hazırlanmıştır.

• Oyunun orijinal çevirisi Oyun Çeviri'den alınmıştır.

• Oyunun tüm metinleri %100 Türkçe'ye çevirilmiştir.

• Bu Yama, oyunun son sürüm Steam versiyonu ile uyumludur.

• Bu Türkçe Yama, oyunun İngilizce versiyonuna göre hazırlanmıştır.
    NOT: Oyununuzda İngilizce dili seçildiğinden emin olun.

• Kurulum sırasında, oyununuzun orijinal dosyaları otomatik olarak yedeklenecektir.

• Türkçe Yamadan memnun kalmadığınız takdirde, oyunun ana klasöründe bulunan "SniperEliteV2R TR Yama Kaldir.exe" uygulaması vasıtası ile kaldırabilir ve oyunun orijinal dilini geri yükleyebilirsiniz.

• Yamanın kurulumu ardından, oyuna girip, SEÇENEKLER > OYUN > kategorisi altındaki "ALT YAZILAR" seçeneğini etkinleştirmenizi tavsiye ederiz.

• İyi eğlenceler.

Emeği Geçenler:

ORİJİNAL ÇEVİRİ
    Oyun Çeviri

PROGRAMLAMA & DOSYA DÜZENLEME
    Tugay Acar

ÇEVİRMENLER
    Tugay Acar
    Eser Türkyılmaz

FONT DÜZENLEME
    Tugay Acar

TEST
    Eser Türkyılmaz

Sitemizden indirebilirsiniz:

Versiyon: 1.2
    Boyut: 63 MB

---------------------------------------------------

Bize destek olmak ister misiniz? Bu yamayı sizlere sunabilmek için harcadığımız emeğin hiç bir karşılığını istemiyoruz, ama destek olmanızdan çok memnun oluruz. Aşağıdaki hesaptan bize destek olabilirsiniz. Teşekkür ederiz.
    Banka: Kuveyt Türk Katılım Bankası
    İsim: Tugay Acar
    Hesap Numarası: 95532208
    IBAN: TR230020500009553220800001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 26 Haziran 2019; 22:49:15 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sniper Elite V2 Remastered'da Türkçenin Gücünü Keşfet

Sniper Elite V2 Remastered Türkçe Yama, oyun deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyarak %100 Türkçe desteği sunuyor. Bu yama, hem "Sniper Elite 2 Remastered" hem de orijinal "Sniper Elite 2" için mevcut.

Yama, menüler, ara sahneler ve oyun içi diyaloglar da dahil olmak üzere oyunun tüm metinlerini Türkçeye çevirir. Böylece, aksiyonu kaçırmadan oyunun hikayesini ve görevlerini tam olarak anlayabilirsin.

Sniper Elite V2 Remastered'ın etkileyici grafikleri ve sürükleyici oynanışı, Türkçe desteğiyle daha da keyifli hale geliyor. Gizlilik becerilerini test et, düşmanları stratejik olarak alt et ve oyunun ikonik X-Ray Kill Cam özelliğinin keyfini Türkçe yorumlarla çıkar.

Orijinal "Sniper Elite 2" oyuncuları da bu yamadan faydalanabilir ve oyunlarını Türkçe deneyimleyebilir. Ayrıca, "Sniper Elite 4" için de Türkçe yama mevcuttur, bu nedenle serinin diğer bölümlerinde de Türkçe olarak maceraya atılabilirsin.

Sniper Elite V2 Remastered Türkçe Yama, oyununuzu özelleştirmek ve deneyiminizi geliştirmek için mükemmel bir yoldur. Türk oyuncuları, artık oyunun inceliklerini kolayca anlayarak, daha sürükleyici ve tatmin edici bir oyun deneyimi yaşayabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler elinize sağlık.
  • Emeğinize sağlık. zamanında sniper ghost warrior ile elite arasında seçim yaptım ve gittim ghost warrior seçtim. keşke elite seçseymişim, güzelim oyun 18 liraya gelecekti..
  • hikayesine kadar türkçe yamayı sorunsuz şekilde yapanları çok severim, sadece menüyü TR yapıp bırakmamışlar.
  • Elinize sağlık, teşekkürler
  • emeğine sağlık :)
  • Merhabalar öncelikle emeklerinize sonsuz saygılar.Benim pc de şu hatayla karşılaştım yardımcı olabilir misiniz acaba ?Sniper Elite V2 Remastered %100 Türkçe Yama
  • Emre Yenen E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, o sorunu çözdük. Sizin gibi bu hatayı alan varsa, şimdi tekrar indirsin lütfen.
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER HALLOLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK TEKRAR :)
  • Ellerinize sağlık, çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını diliyorum.
  • geçen gün torrent üzerinden indirdim.. çalışır mı acaba ?
    steam'e uyumlu demişsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

geçen gün torrent üzerinden indirdim.. çalışır mı acaba ?
    steam'e uyumlu demişsiniz ?
    Evet, çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık.
  • 1.1 Güncellemesi Çıktı:

* Oyundan atma sorunu çözüldü
    * Türkçe Font kalitesi arttırıldı
    * Ufak çeviri hataları düzeltildi

Güncellemeyi yüklemeden önce, daha önce yüklediğiniz yamayı mutlaka kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegioXII -- 25 Mayıs 2019; 15:17:21 >

• Merhaba! Sniper Elite V2 Remastered Türkçe Yama v1.2 güncellemesi yayınlandı.

* 1.2 Güncelleme Notları *
    • Son Steam güncellemesi (Update 1) ile uyumlu hale getirildi
    • Ufak hatalar düzeltildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.