Şimdi Ara

Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
62.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cimbom38

Arkadaşlar ben bu oyun konsolunu aldım ve çok menunum.Bende test driver adlı bir oyun var onunla müthiş bir uyum içinde oynuyorum.Birde Need For Speed Most Wanted adlı oyunlada büyük bir uyum içinde oynuyorum.Arkadaşlar direksiyonun tireşimi çok basitce ayarlanabiliyor hemde titreşim oyunda bir on-off yeri var ordan yapılıyor.Ama size driveri yükleyip oynamnızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar vitesi bir ileri bir geri olarak sunulmuştur ama çok güzel bir oyun konsolu bunu almnızı tavsiye ederim.Ayrıyeten direksiyonun kaplaması çok hoş bir biçimde almanızı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbom38

Arkadaşlar vitesi bir ileri bir geri olarak sunulmuştur ama çok güzel bir oyun konsolu bunu almnızı tavsiye ederim.Ayrıyeten direksiyonun kaplaması çok hoş bir biçimde almanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar akşama elime geçecek bu direksiyon detaylı bilgiyi size veririm bide direksiyonu kullanan arkadaşları soruyom direksiyonun ortasındaki bütün tuşlar kullanıyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan61tr

arkadaşlar akşama elime geçecek bu direksiyon detaylı bilgiyi size veririm bide direksiyonu kullanan arkadaşları soruyom direksiyonun ortasındaki bütün tuşlar kullanıyormu

Alıntıları Göster
    arkadaşım evet bütün tuşlar çalışıyor bende bundan aldım alalı daha 2 hafta oldu çok az kullandım satmak istiyorum satmak istememin sebebide bozuk olması değil ben ps2 alıcam onun için satmak istiyorum almak isteyenler msn ye ekleyip ordan anlaşabiliriz msn adresim(sinan-bayar43@hotmail.com) dur almak isteyenler ordan bana ulaşabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan697

arkadaşım evet bütün tuşlar çalışıyor bende bundan aldım alalı daha 2 hafta oldu çok az kullandım satmak istiyorum satmak istememin sebebide bozuk olması değil ben ps2 alıcam onun için satmak istiyorum almak isteyenler msn ye ekleyip ordan anlaşabiliriz msn adresim(sinan-bayar43@hotmail.com) dur almak isteyenler ordan bana ulaşabilirler.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR ACİLL SATICAM ÇÜNKÜ PS2 ALICAM PS2 Sİ OLANLARLA TAKAS YAPILIR MSN ADRESİM (sinan-bayar43@hotmail.com) BENİ BURDAN EKLEYİN
  • quote:

ARKADAŞLAR ACİLL SATICAM ÇÜNKÜ PS2 ALICAM PS2 Sİ OLANLARLA TAKAS YAPILIR MSN ADRESİM (sinan-bayar43@hotmail.com) BENİ BURDAN EKLEYİN

Alıntıları Göster
    inş satarsın. birde gerçekten pedal hassasiyeti varmı ve nasıl yani az gaza basınca az gidiyor yada şöylemi sonuna kadar basıncamı gaz işliyor gaza azcık değsen hemen içerimi batıyor? son bi soru el freni nasıl çekince geliyomu yada ortasında butonumu var

• quote:

inş satarsın. birde gerçekten pedal hassasiyeti varmı ve nasıl yani az gaza basınca az gidiyor yada şöylemi sonuna kadar basıncamı gaz işliyor gaza azcık değsen hemen içerimi batıyor? son bi soru el freni nasıl çekince geliyomu yada ortasında butonumu var

Alıntıları Göster
    çekince geliyor gaza az bastınmı az gidiyor sonuna kadar bastınmı çok hızlı gidiyor süper bir alet çok ucuza satıcam acill satılık ps2 olanlar takas yapılır ps2 çipli olursa sevinirim

• quote:

çekince geliyor gaza az bastınmı az gidiyor sonuna kadar bastınmı çok hızlı gidiyor süper bir alet çok ucuza satıcam acill satılık ps2 olanlar takas yapılır ps2 çipli olursa sevinirim

Alıntıları Göster
    kardeşim direksiyonu aldım gerçekten süper titreşirken ortaki alan mavi ışıkla parlıyor. bir de 18 wos haulin, 18 wos pedal ve most wanted oynadım mst wanted de frenle el frenini aynı görüyüor yanıel frenini çalıtıramıyorum. aynı oLAY HAULİN VE PEDALDADA ETKİN. pedalda tuş atıyorum el frenine gelince çubuğunu yukarı çekiyom tık yok. haulin de bazen algılıyo bazen agılamıyoo bi çözüm yolu bulurmusunuzzz

• quote:

kardeşim direksiyonu aldım gerçekten süper titreşirken ortaki alan mavi ışıkla parlıyor. bir de 18 wos haulin, 18 wos pedal ve most wanted oynadım mst wanted de frenle el frenini aynı görüyüor yanıel frenini çalıtıramıyorum. aynı oLAY HAULİN VE PEDALDADA ETKİN. pedalda tuş atıyorum el frenine gelince çubuğunu yukarı çekiyom tık yok. haulin de bazen algılıyo bazen agılamıyoo bi çözüm yolu bulurmusunuzzz

Alıntıları Göster
    Beyler ben bu Direksiyonu 1 Senedir KUllanıyorum İçinden Çıkan Cd yi Kırdım Ama Bana Onun İçindeki Dosyalar Lazım Çok Fazla Bişey Deil Taş Çatlasa 20 mb'lık bi Dosya LTfen Rica EDiyorum Onu Upload Edip Linkini Mesaj Olarak ATarmısınız Çok Lazım LTfen..

• quote:

Dostum Cd nin İçindekileri Upload Edip Link atabilrmsn ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturalKill

quote:

Dostum Cd nin İçindekileri Upload Edip Link atabilrmsn ?

Alıntıları Göster
    buyur http://rapidshare.com/files/422929249/Archive.rar

• quote:

Orijinalden alıntı: cyber.gfb

buyur http://rapidshare.com/files/422929249/Archive.rar

Alıntıları Göster
    bu üründen bendede var cok memnunum hic bir sorunu yok gayet iyi alcak olan herkeze tavsiye ederim
  • sa arkadaşlar bende bu direksiyonu dün aldım gaz fren ve vites girişleri klavye girişlerine takıorum ama bir türlü çalıtıramadım direksiyon olduda öbürküler olmadı bi yardım ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih2058

sa arkadaşlar bende bu direksiyonu dün aldım gaz fren ve vites girişleri klavye girişlerine takıorum ama bir türlü çalıtıramadım direksiyon olduda öbürküler olmadı bi yardım ederseniz çok sevinirim.
    direksiyonun ön tarafında direksiyonden cıkan kablonun yanında yaerler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Escobar

direksiyonun ön tarafında direksiyonden cıkan kablonun yanında yaerler,

Alıntıları Göster
    Ben 2 tane aldım bu hafta bi kaç gün arayla
    çok güzel bir direksiyon seti, ilkinde hiç bir sıkıntı yoktu , ikincisidede yapışkanların bazıları yamuk o yüzden sabitleyemiyorum adam gibi yarın gidip değiştiricem başka bir taneyle.

sorularınızı kısaca cevaplıyayım.

Bu alette iki axis ,13 tane tuş var.
    "mode" tuşu axisleri analog yada dijital yapmaya yarıyor.
    X axisi, sağ sol için, Y axisi ise gaz ve fren için.

Axisin ,tuştan farkı, klavyedeki gibi ne kadar basarsanız basın tek tip bi şekilde algılama yapması yerine siz ne kadar algılamasını istiyorsanız o kadar algılamasıdır.
    Yani direksiyonu biraz sola çevirirseniz biraz döner, tamamen çevirseniz tamamen döner.

Ne kadar güç uygularsanız o kadar algılamasını istiyorsanız, tam ortadaki "mode" tuşuna basıp kırmızı ışığı yakarak direksiyonun dijital moda geçmesini sağlamayı unutmayınız.

Kötü noktaları neler?

Vites , 1. ve 2. tuşa tekabül ediyor yani bağımsız bir kontrol değil.
    Aynı şekilde el frenide, ayak freniyle aynı tuşa denk geliyor , ayrı bir tuş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: endurancer

Ben 2 tane aldım bu hafta bi kaç gün arayla
    çok güzel bir direksiyon seti, ilkinde hiç bir sıkıntı yoktu , ikincisidede yapışkanların bazıları yamuk o yüzden sabitleyemiyorum adam gibi yarın gidip değiştiricem başka bir taneyle.

sorularınızı kısaca cevaplıyayım.

Bu alette iki axis ,13 tane tuş var.
    "mode" tuşu axisleri analog yada dijital yapmaya yarıyor.
    X axisi, sağ sol için, Y axisi ise gaz ve fren için.

Axisin ,tuştan farkı, klavyedeki gibi ne kadar basarsanız basın tek tip bi şekilde algılama yapması yerine siz ne kadar algılamasını istiyorsanız o kadar algılamasıdır.
    Yani direksiyonu biraz sola çevirirseniz biraz döner, tamamen çevirseniz tamamen döner.

Ne kadar güç uygularsanız o kadar algılamasını istiyorsanız, tam ortadaki "mode" tuşuna basıp kırmızı ışığı yakarak direksiyonun dijital moda geçmesini sağlamayı unutmayınız.

Kötü noktaları neler?

Vites , 1. ve 2. tuşa tekabül ediyor yani bağımsız bir kontrol değil.
    Aynı şekilde el frenide, ayak freniyle aynı tuşa denk geliyor , ayrı bir tuş değil.

Alıntıları Göster
    Şu anda Kullanıyorum Gayet de memnunum Çok gerçekçi şuan arızalı ama olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkedinhocan

Şu anda Kullanıyorum Gayet de memnunum Çok gerçekçi şuan arızalı ama olsun :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kullanmadığımdan dolayı satıyorum ürünü... kutusunda... toplasanız 10 kere açtım açmadım... nakite ihtiyacım var ilgilenen olursa özelden yazarsa sevinirim... garantisi ya devam ediyordur bir kaç aya biter yada bitmiş olabilir ama sorun yok üründe...

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

arkadaşlar kullanmadığımdan dolayı satıyorum ürünü... kutusunda... toplasanız 10 kere açtım açmadım... nakite ihtiyacım var ilgilenen olursa özelden yazarsa sevinirim... garantisi ya devam ediyordur bir kaç aya biter yada bitmiş olabilir ama sorun yok üründe...

Saygılar

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar bende sipariş ettirdim gelecek çok heyecanlıyım:) Gelsede oyunu biran önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiqido

Ya arkadaşlar bende sipariş ettirdim gelecek çok heyecanlıyım:) Gelsede oyunu biran önce

Alıntıları Göster
    ya 3 tane usb girişimi var bunun peki bunları nasıl bağlıyacağız.
  • quote:

hayır direksiyonun usb baglantı kablosunun cıkıs yerine bak yanında iki tane giris var bu girislere pedal ve vitesi tak
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Escobar

quote:

hayır direksiyonun usb baglantı kablosunun cıkıs yerine bak yanında iki tane giris var bu girislere pedal ve vitesi tak

Alıntıları Göster
    bir logitech değil ama o paraya da gider araba alırım 300 500 verilmez.

ürünü kastamonuda bir abimize sattık. memnun kaldı. umarım dahada kalır. geçen realde 70 liraya aldı kasada önümdeki çocuk. ben 40 liraya vermiştim. 2 sene önce 55 e almıştım...

ürün iyidir. titreşim falan.

pedaldan çıkan dial tarzı kabloyu ve direksiyondaki eski klavye girişleri tarzndaki kabloyu direksiyonun zemine oturtulan kısmına takacaksınız.

tır oyunları falan zevkli olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.