Şimdi Ara

Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
62.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • furkan kardeş 5 ileri 1 geri yani gerçek otomobildeki gibi 1.vites 2. vites sen geçiriyorsun otomatik değil yani
  • ya ben yeni aldım bu seti arkadaşlar direksiyon iyi çalışıyo gaz frende test ederken çalışıyo ama oyunun içinde sadece direksiyon çalışıyo gaz fren çalışmıyo cd sinide yükledim yardım edebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_ozcelik_

ya ben yeni aldım bu seti arkadaşlar direksiyon iyi çalışıyo gaz frende test ederken çalışıyo ama oyunun içinde sadece direksiyon çalışıyo gaz fren çalışmıyo cd sinide yükledim yardım edebilir misiniz

oyunun icinde tus yapılandırması yap
  • arkadaşlar driverini kaybettim.... bulamadım hiç biyerde yardımcı olurmusunuz.(Snopy V5H USB PRO)
  • slm arkadaşlar SNOPYSNOPY V5H USB DİREKSİYON var satılık temiz garan tisi var 1.5 yıl daha var fiyatı 50 tl saygılar
  • Arkadaşlar Snopy V5h ve Snopy V5h pro diye iki ayrı model mi var?
  • Bende dusunuyorum almayı ama hemen hemen tır oyunları, euro truck 2 olmak üzere tüm nfs oyunlarını destekliyor mu ? Birde bu tuş yapılandırmasını her oyunda mı yapacağız ?
  • Arkadaşlar vites olayı nasıl ileri geri mi atıyoruz sadece yoksa normal manuel vites mi
  • arkadaşlar ben dün ankara da kentparkta media markta gitmiştim bu direksiyonu gördüm 99 lira yazıyor. Başka yerde ucuz olanı varmı arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtinaharun -- 9 Ocak 2013; 19:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtinaharun

arkadaşlar ben dün ankara da kentparkta media markta gitmiştim bu direksiyonu gördüm 99 lira yazıyor. Başka yerde ucuz olanı varmı arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum...

Benim elimde var ikinci el ankara'da isen sana satabilirim.
  • Direksiyonum satılıktır arkadaşlar. Kutusunu kayıp etttim:(. Ama isteyene sarar sarmalar öyle gönderirim. Ankara için elden teslim etmek istiyorum. Fiyatı 45 tl...
  • Driver Sürüsü Aşağıdaki linklerde

http://www2.zshare.ma/thtgf1gc2tb9

• quote:

Orijinalden alıntı: wertyu361

abi bnde bundan alıcam da yni Snopy V5H USB PRO am sormak istedigim baz şeyler var
    1, vitesi kaça gıdıyo yni 5 ilerı 1 gerı mı yoksa ileri gerımı var sadece
    2, bi de gaza az basınca yavaşmı gıdıyo dha çok basında daha hızlı mı gıdıoo yoksa klvyedki tuş gibi mı
    3,oyun otamatık tanıyomu yoksabiz tnıtıcaz oynıcam oyunlar most wanted . car bon bu 2si
    şimiden teşekürlerrr ??

kardeş mesajına 6 yıl sonra cevap veriyorum az basınca az gıdıo vıtes tek ıleri geri otomatık oyunlar tanıo (bende var)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_ozcelik_

ya ben yeni aldım bu seti arkadaşlar direksiyon iyi çalışıyo gaz frende test ederken çalışıyo ama oyunun içinde sadece direksiyon çalışıyo gaz fren çalışmıyo cd sinide yükledim yardım edebilir misiniz

şimdi o dreksiyonun ekrandaki kısayolunu silin sonra internetten drver bul aynısı bendede oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Bende dusunuyorum almayı ama hemen hemen tır oyunları, euro truck 2 olmak üzere tüm nfs oyunlarını destekliyor mu ? Birde bu tuş yapılandırmasını her oyunda mı yapacağız ?

sana bağlı:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet370

quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Bende dusunuyorum almayı ama hemen hemen tır oyunları, euro truck 2 olmak üzere tüm nfs oyunlarını destekliyor mu ? Birde bu tuş yapılandırmasını her oyunda mı yapacağız ?

sana bağlı:D

Vay be 1 kasımda attıgım soru, yeni cevaplandı.
  • bende var sorunuz olursa buyurun tavsiye ederim driveri:
    http://www.snopy.com.tr/urunler/snopy-v5h-usb-metalik-pro-direksiyon-ivzcs/
    az basınca az çok basınca çok gider(ama direksiyonda bulunan mode tuşunun yanması gerekli)
    lfs oyununda tüm fonksiyonlar çalışır tavsiye ederim
    titreşimi yapmak için driveri ayarladıktan sonra masaüstüne bir direksiyon gelir ismi:LS-USBMX 1 2 3 Steering Wheel W Vibration
    buna girin orda vibration test var ordan titreşimi kontrol edebilirsiniz teşekkürler...
     Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM

• herşey için video çekip gönderiyorum
  • Alalı iki sene oldu. Hassasiyetinden hiçbir şey kaybetmedi, dönüşler ilk günkü gibi tuşlar sağlam ve algılıyor. Yalnız sağ titreşim motoru birazcık zayıfladı ve gaz fren gıcırdamaya başladı. Bu gıcırdama konusunda bana yardımcı olabilecek olan var mı?
  • bendede var 1 hafta önce elden bi magazadan 55 liraya sifir aldım suanda sorun yok iyi gibi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.