Şimdi Ara

Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
62.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Windows 7'de aygıt tanınmıyor diyor aynı sorunu yaşayıp çözen var mı?
  • iyi günler ben de bundan var driver i yükledim sorunsuz çalışıyo o test şeyinde oyunda hiç çalışmıyo gaz fren viteler tek direk siyon yardımcı olurmusnuz

bide bu direksiyon için en iyi oyunlar hangisi
  • beyler ps3'de ve windows8'de sorunsuz çalışır mı?
  • arkadaşlar bende windows 7 home premium 64bitlik sürümü var city car drivingde çalışırmı
  • Beyler Ben Bu setten alcam fakat kafama şunu takıyorum yardımcı olursanız Sevinirim .

Benim Pc Win 8 64 Bit

Bu sistemde çalışıyormu bilen arkadaşlar acil yardım seti alcam sisteme uymaz diye tereddüt ediyorum .
  • windows 8 ile uyumlu olmayabilir ama araştırmanızda fayda var
  • arkadaşlar ben geçen gün Snopy v5h pro aldım içinden cd de çıktı onu kurunca cihazımız çalışıyor vites ileri geri halinde ileri atınca vites yükseltiyor geri itince düşürüyor el freni fren gibi yani çok sert bir fren uyguluyor gaza azcık basınca azcık hızla gidiyor aynı arabalarda ki gibi frende aynı şekil city car driving 2.2.6 ile uyumlu isterseniz city car driving linkini atabilirim indirip oynarsınız :)
  • win8 le uyumlu
  • Bu ürünü 3 ay önce aldım, maşallah taş gibi ürün :) çok sağlam.

Fren, gaz hassasiyeti çok güzel.
    Az basınca az, çok basınca çok gidiyo.
    Hız ayarı gaza basma ile doğru orantılı yani.
    Direksiyon az çevrilince az dönüyor çok çevrilince de çok.
    Soran olmuş Windows 8 uyumuda var arkadaşlar.

Driverı bulamayan arkadaşlar bu linkten inderebilirsiniz

ÖZET: Çok çok memnunum, çok güzel ürün herkese tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cometofathers -- 21 Ocak 2014; 17:22:00 >

• Şanzumanda vardır belki araştırmak lazım
  • ddbb kullanıcısına yanıt
    Bu tarz ürünler işletim sistemi seçmez zaten. Tak çalıştır olduğu için her sistemde çalışır ama titreşim driver ile çalıştığından o belki aktif olmayabilir.
  • cyberenerger kullanıcısına yanıt
    Benim bi arkadaşım aldı.Dün kullandım.Titreşim,geri vites,gaz,fren,mode çok güzel çalışıyor.Onun bilgisayarı windows 8.1 O kurmuş.Ben de almayı düşünüyorum.Windows 8'de kullanılıyor.
  • Bende alıcamda bi arkadaş el freni tusuda normal ayak freni gorevi goruyor demisler dogrumu yani el freni tuşu klavyedeki gibi SPACE gorevi gormuyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş bende bu konsoldan alacağım senin soruna hemen cevap vereyim . oyuna göre değişiyor eyer oyunda frenle el freni ayrı ise ayrı çalışıyor, eyer ikisi de aynı görev ile çalışıyorsa aynı.
    yani her şey oynadığın oyuna bağlı. nfs de ikisi aynı görevi görür.
  • Win 8.1 sıkıntısız çalıştırı mı ? Acil cevap lazım 2 gün içinde alacam . Teşekkürler .
  • FrontLiner F kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende aldım oyunu nerden alıcam içinden oyun cıkmıyor yoksa oyun indirmemmi lazım dvd mi almam lazım
  • arkadaşlar oyuna girmem için oyunmu almam lazım içinden oyun çıkmıyor
  • Konsolun hassasiyeti çok iyi. içerinde motor var ve titreşim için bulunuyor. Titreşimi çalışıyor ekstra bişey yapmadım titreşim için.
    Ayrıca vites ileri geri kullanılıyor. el freni var.pedalda fren gaz hassasiyeti de ayrıca çok iyi

Daha önce formda görmüştüm yine bir arkadaş yazmış fakat yine belirteyim driver sorunu yaşayan arkadaşlar eyfel.net ten ulaşabilir
  • orhan6894 kullanıcısına yanıt
    Bir şey sorcam forza horizon 4 destekliyor mu bazıları oyunda okunuyo yazmış almayı düşünüyorum ona göre cevaplar mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.