ARKADAŞLAR BEN SİPARİŞ VERDİM 2 GÜN oldu hala gelmedi
ama ürün harika dediğimiz gibi harika mükemel depriyaj ve vites çok yönlü olsaymış daha iyi olabilirmiş .
Merhaba arkadaşlar
windows 7 de çalışıyormu acaba birde needforspeed shift te resmi oyun konsolları arasında görünmüyor kullanılabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: tyfn60
Merhaba arkadaşlar
windows 7 de çalışıyormu acaba birde needforspeed shift te resmi oyun konsolları arasında görünmüyor kullanılabilirmi?
w7 de sorunsız calısıyor shitf tede oynarnır bence resmi olarak gözükmesede oynayabiliyorsun
Bakalım bizde aLcaz snopy'nin GüzeL bi ModeLini sorun yaşamyız inşallah aldığımız gibi bi yeri osurmaz
Bende Snopy v5h almayı düşünüyorum. Gerçekten zevk veriyor mu ? Titreşimi normal mi yoksa çarpınca şiddetleniyor mu mesela ? Titreşim dfgt gibi direksiyonu az da olsa oynatıyor mu ?? Şimdididen teşekkür ederim.
Merhaba need for speed hot pursuid ve Run da gaz pedalını çalıştıranadım. Fren gaz oluyor . Mode düğmesine basında otomatik ayarlamış gözüküyor ama oyun başlayınca gaz çalışmıyor ama fren çalışıyor Yardımcı olursanız sevinirim.
s.a beyler snopy v5h dreksyn setı aldım ama kurulm cd sı yk ıkıncı el aldım 35 lıraya bunun dreverını ındreblcegm bır lınk atarmısnz
2 yıldır kullanıyorum 1 kere servise gittim oda kardeşim sağolsun hayvan gibi vuruyor parçalıyor taş gibi alet eğer paranız 60 tl civarı ise kesinlikle tavsiye ederi vitesler bu arada ileri geri sağa çetrek tur sola çeyrek tur dönüyor kötü yanı fren ve gaz pedalına aynı anda basılmıyor ya fren yada gaza basıcaksınız yani
Bende bu direksiyon setini düşünüyodum bazıları demiş hassasiyeti iyi az çevirince az dönüyo filan kimisi demiş klavyeden farkı yok fiyatıda iyi ne yapcamı şaşırdım :S
arkadaşlar bana acil snopy v5h pronun cd sinin içindeki programı varsa gönderebilir misiniz driver kurdum ama hiçb.r işe yaramdı. yardımcı olursanız sevinirim
bunlar çabuk bozuluyor deniliyor yani para boşa gitmesini istemem
bu aleti kargo dahil 67,5 e buldum alayım mı?
Ben 5 aydan beri kullanıyorum tavsiye ederim daha bozulmadı :D f/p oranına göre güzel yani özellikle titreşime göre yanan ortasındaki mavi led baya hoş duruyor
arkadaşlar tir oyunlarindaki tirlar 14 vitesli oluyor bazen direksiyon setinde nasıl olacak o iş 14 vites olmaz yani
ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
HADİ AMA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ
bu direksiyon tır oyunlarındada oynanabilirmi yani bu direksiyon 180 derece dönüyo fakat tır oyununda örneğin euro trucks da 2.5 tur dönüyor nasıl olca bende almayı düşünüyorumda bişi daha gördüm bi tane adam bu direksiyona bişi yyapıp 900 derece yapmış direksiyon dehşet olmuş yorumlarınızı bekliyorum ha bide vites sisteminden bahsederseniz yani böyle dandik bi vites ssistemi yoktur değilmi ?
arkadaşlar öncelikle s.a. ben yaklaşık 1 veya 2 haftaya kadar direksiyon seti alcamda
bana snopy v5h usb pro iyimi ve snopy v5h vitesi 5 ileri 1 gerimi bir sölermisiniz
yasin kardeş 5 ileri 1 geri nasıl oluo biraz bahsedermisin he bu arada galiba dümüş yani bi ileri bi geriymiş ha bide arkadaşlar bi tane adam bu direksiyonu 900 derece yapmış bilen varsa nolur açıklasın .adam bide çöyle dio 900 derece direksiyondadn alıntı parça yoktu dio yorumlarınız bekiyorum