Şimdi Ara

Snow Leopard mı daha hızlı yoksa Windows 7 mi ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
279
Cevap
0
Favori
19.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple cihazları gerçekten işçilik olarak çok iyi bir seviyede. Halen arada bir Macbook Air lere göz atarım nette. Yalnız Apple çok güzel psikolojik oyunlar yapıp insanlara ihtiyacı olmayan şeyleri satıyor. Apple dünyadaki en para göz şirkettir. Microsoftu sevmezdim ama Apple görünce Microsofta ne kadar haksızlık yaptığımı anlıyorum.

Sırf müşterilerini sövüşlemek için bataryayı geçtim cep telefonuna bile bataryayı dahili yapan bir firmadan ne beklersiniz. İphone 4 ün hikayesini biliyorsunuz zaten. Basın yayın organları falan diğer şirketler sıkıştırdıda bedavadan silikon kılıf vermeyi kabul etti.

Aynı donanımlara sırf apple kasası var diye fazladan yüzlerce dolar para vermek evet göz zevkinizi okşar ama pratikte ne faydası var size. PC ile yaptığınız herşeyi Macte yapamazsınız Ama macte yaptığınız herşeyi pc de yaparsınız.

Şunuda eklemeden edemiyeceğim XP nin dinazorlaşması Vistanın At arabası gibi çalıştığı bir dönemde Microsoft son anda Windows7 yi yetiştirdi. Yoksa ciddi pazar kaybedecekti. Ben bile düşündüm o zamanlar MAC kullanmayı ama gerek kalmadı.

MAC lerin ara yüzünü kullanılmasını seve bilirsiniz o zaman size tavsiyem gidipte Apple alacağınıza kafanıza göre canavar gibi bir sistem kurun ve yine MAC işletim sisteminizi kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Apple cihazları gerçekten işçilik olarak çok iyi bir seviyede. Halen arada bir Macbook Air lere göz atarım nette. Yalnız Apple çok güzel psikolojik oyunlar yapıp insanlara ihtiyacı olmayan şeyleri satıyor. Apple dünyadaki en para göz şirkettir. Microsoftu sevmezdim ama Apple görünce Microsofta ne kadar haksızlık yaptığımı anlıyorum.

Sırf müşterilerini sövüşlemek için bataryayı geçtim cep telefonuna bile bataryayı dahili yapan bir firmadan ne beklersiniz. İphone 4 ün hikayesini biliyorsunuz zaten. Basın yayın organları falan diğer şirketler sıkıştırdıda bedavadan silikon kılıf vermeyi kabul etti.

Aynı donanımlara sırf apple kasası var diye fazladan yüzlerce dolar para vermek evet göz zevkinizi okşar ama pratikte ne faydası var size. PC ile yaptığınız herşeyi Macte yapamazsınız Ama macte yaptığınız herşeyi pc de yaparsınız.

Şunuda eklemeden edemiyeceğim XP nin dinazorlaşması Vistanın At arabası gibi çalıştığı bir dönemde Microsoft son anda Windows7 yi yetiştirdi. Yoksa ciddi pazar kaybedecekti. Ben bile düşündüm o zamanlar MAC kullanmayı ama gerek kalmadı.

MAC lerin ara yüzünü kullanılmasını seve bilirsiniz o zaman size tavsiyem gidipte Apple alacağınıza kafanıza göre canavar gibi bir sistem kurun ve yine MAC işletim sisteminizi kurun.

Evet. İşçilik olarak, ben de, iyi olduklarını duydum.

Telefona bataryanın dahil edilmesi, avantaj sağlayan bir özellik, değil mi? Bunun nesi sövüşlemek? Batarya dahili olunca, özellikler arasında, şu da var, deyip, daha pahalıya mı satıyorlar, ürünlerini?

Apple'ların kasası, o kadar da güzel değil aslında. Klavye ve touchpad kısmı, dört dörtlüktür. Ona sözüm yok. Fakat, kasalarında estetiklikten eser yok. Dümdüz, bildiğiniz, laptop kasası. Psikolojik oyuna gelirsek. Evet, Apple, çok güzel bir şekilde, psikolojik oyun oynuyor. Bu psikoloji ile, insanlar, en iyisi olduğuna inandıkları bir şeyi, her yönden övüyor. Estetiklikten eser olmayan, Apple marka laptoplara, "ne kadar estetik" diyorlar ve ondan daha güzelinin olmadığına inanıyorlar. Oysa, Apple'ı, estetiklik konusunda, katlayacak, tonla marka mevcut. Bunların başında, Sony geliyor. Sony, şimdiye kadar gördüğüm, en estetik, laptop markasıdır. Fakat, insanlar, bir marka tutturmuş, Apple. Onun peşinden gidiyorlar.

Zaten, Apple'ı, oyun oynayacak biri almaz. Profesyonel kullanıcılar içindir, Apple. Kaldı ki, Apple, bu kullanıcıların, ihtiyaçlarına cevap vermek üzere üretilmiştir. Oyun oynamayacak adam, neden, Apple değil de, PC alsın? Parası olmayan adamın, profesyonel uygulamalarla işi de olmaz zaten, dipnot geçmek gerekirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 19 Ağustos 2010; 8:34:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: joven

smow leopard açılış süresi 36.4 doğru
    ama kapanış süresi 6.6 yanlış benim macbook pro 2.4
    snow leopard yaklaşık 4 sn kapanıyor

kesinlikle snow leopard windows 7 den hızlı

2.4 mü? Yoksa 4 mü? Hangisi? Bir karar ver. Hem, 2.4 saniyede kapanacağını sanmıyorum ben, bir bilgisayarın. Önce kapatıldığı yazacak da, kapanma işlemi gerçekleşecek de. Tüm bu işlemler, 2.4 saniyede bitmez. Hem, ölçtün mü de biliyorsun?

adam macbook pro 2.4 ghz demek istemiş farkındaysan ayarcılığın lüzumu yok gereksiz şekilde

• 2 yılın sonunda bataryan öldü doğal olarak. Eeee normal bir bilgisayarın yada cep telefon falan olsa gider yenisini alırsın takarsın hemen, Baktın orjinal çok pahalı riski olsa bile yan sanayi üretimini alırsın. Ama Apple için servise gitmen gerek. Ben bunu kastettim.

Şuan hp marka dizüstü bilgisayarım var. Tasarımı falan çok süper DV6 serisi. Her türlü işimi yapıyorum yeri geldimi en kral 3d oyunlarıda oynuyorum. Bunu satın alırken istesem macbook pro da alabilirdim ama ihtiyaçlarıma cevap verebilecek bir makine değildi. Herkesi kandırabilirler ama beni bu tür psikolojik oyunlarlar ihtiyacım olmayan şeyi satın almamı sağlıyamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracos

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: joven

smow leopard açılış süresi 36.4 doğru
    ama kapanış süresi 6.6 yanlış benim macbook pro 2.4
    snow leopard yaklaşık 4 sn kapanıyor

kesinlikle snow leopard windows 7 den hızlı

2.4 mü? Yoksa 4 mü? Hangisi? Bir karar ver. Hem, 2.4 saniyede kapanacağını sanmıyorum ben, bir bilgisayarın. Önce kapatıldığı yazacak da, kapanma işlemi gerçekleşecek de. Tüm bu işlemler, 2.4 saniyede bitmez. Hem, ölçtün mü de biliyorsun?

adam macbook pro 2.4 ghz demek istemiş farkındaysan ayarcılığın lüzumu yok gereksiz şekilde

Onu farketmedim ki. Farketsem neden adama cevap vereyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

2 yılın sonunda bataryan öldü doğal olarak. Eeee normal bir bilgisayarın yada cep telefon falan olsa gider yenisini alırsın takarsın hemen, Baktın orjinal çok pahalı riski olsa bile yan sanayi üretimini alırsın. Ama Apple için servise gitmen gerek. Ben bunu kastettim.

Şuan hp marka dizüstü bilgisayarım var. Tasarımı falan çok süper DV6 serisi. Her türlü işimi yapıyorum yeri geldimi en kral 3d oyunlarıda oynuyorum. Bunu satın alırken istesem macbook pro da alabilirdim ama ihtiyaçlarıma cevap verebilecek bir makine değildi. Herkesi kandırabilirler ama beni bu tür psikolojik oyunlarlar ihtiyacım olmayan şeyi satın almamı sağlıyamazlar

Servise ek ücret ödemekten mi bahsediyorsun? Ee, alet 1500 TL civarında. Bir telefona, o parayı verebilecek olan biri, servisine, hayli hayli verir.

• 2 aydan fazla oldu hackintosh notebookum ile snow leopard kullanmaya başlayalı.
    Dün son sistem i7 işlemcili yeni bir notebook aldık kardeşime. Bir iki program falan kurmam için bana verdi.
    Üzerinde win7 vardı tabi..

Aman Allah'ım ne büyük bi işkenceymiş windows :)
    Bir daha da windowsla işim olmaz.

DirectX gerektiren oyunlar ve visual programlayıcılar dışında kimse için daha "iyi" olabileceğini sanmıyorum windows7'nin..

Şu an benim Snow leopard üzerinde photoshop, dreamveawer, final cut(süper), Microsoft Office falan herşey var zaten.
    Win7'den buna geçtiğim günle aramızdaki tek eksik oyun olayı. Bu yaştan sonra, notebookda oyun oynayacak da değilim artık :)

Win 7'de ulan ne güzel akıl etmişler dediğim bazı özelliklerin snow leopardda misli misli ilerisinde bir kullanım var.
    Sanki 3-4 sene sonrasının teknolojisini kullanıyorsunuz hissi oluyor :)

Neyse bu tartışma zaten uzar gider..

Ben aynı notebook üzerinde 1,5 sene win7 kullandım. Şimdi de snow leopard kullanıyorum.
    Benim yorumum snow her türlü daha hızlı, daha stabil, daha kararlı, daha kolay, daha kullanışlı, daha zeki bir işletim sistemi.
    Windows ise oyun oynatabiliyor işte..

• Snow Leopard daha hızlı olsa ne olur,arkadaş ben oyun oynarım,parasını da veririm.Mac bilgisayarda oynanabilen oyunların sayısı 2 elin parmağını geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Snow Leopard daha hızlı olsa ne olur,arkadaş ben oyun oynarım,parasını da veririm.Mac bilgisayarda oynanabilen oyunların sayısı 2 elin parmağını geçemez.

Adam haklı.
  • Mac ı zaten oyun oynamak için alacaksanız hiç almayın, yaşınız büyüdüğünde oyun çağından çıktığınızda alırsınız.

Bu arada;

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Macintosh_games

Biraz geçti sanki 2 elin parmağını
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

Mac ı zaten oyun oynamak için alacaksanız hiç almayın, yaşınız büyüdüğünde oyun çağından çıktığınızda alırsınız.

Bu arada;

Ben arada sırada bilgisayar oyunu oynuyorum. Şimdi ben oyun çağından çıkmamış çocukmuyum?
    Bu yorumunla kim çocuk kim yetişkin oldukça belli etmişsin sen.

• quote:

Mac ı zaten oyun oynamak için alacaksanız hiç almayın, yaşınız büyüdüğünde oyun çağından çıktığınızda alırsınız.

Bu arada;

mac i ne için alalım peki,pc nin yapamadığı macin yaptığı neler var. Mac almak için bi sebep söyle.

• bunu söylesekte anlayamassın iki işletim sistemini karşılaştıracak kadar bilgiye sahib deilisin sen osx i görsen tema yamanmış xp sanırsınki hiç şaşırmam dediğim gibi xeon un olduğu yerde sen p3 derecesindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlouriousGlory

quote:

Bu arada;

mac i ne için alalım peki,pc nin yapamadığı macin yaptığı neler var. Mac almak için bi sebep söyle.

Final Cut yok

• acı bir gercek ama bizim insanımız için internet por.. msn face aptal bir kactane oyun demek başka hiç bir şey ifade etmiyor pc de bunları sağlan makina 15 sene pc kullanır gelip bana format atırır 30 tl para verir adam hiç araştırmamışki yani hayatı boyu hiç merak etmemiş sadece bu konuda deil mesela futbolda en çağ dışı futbolu biz oynuyoruz sanatta ne olduğu belli olmayan müüzkleri ve kendine sanatcı diyen insanları dinliyoruz sacma sapan dizileri izliyoruz hiç unutmam brezilya arjantin confederasyon cup final macı vardı mac dünya tv lerinde izlenme rekoru kırarken bizim insanımızda memoliyi izlemiş :D bu herkonuda böyle politikada sağlıkda öğretim kurumlarında ama dünyada böyl deil benim romanyalı bir arkadaşım vardı çalışmak için tr ye gelmiştiki ne acı bir olay çocugun engin bir bilgi hazinesi vardı insaatlarda çalışıyordu ama yaptığı işe saygısı vardı okumayı araştırmayı çok seven biriyim ama onun yanında seningibi cahil kalıyodum
    yukarda laf yetiştirdiğin arkadaş pc programcısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo99999 -- 20 Ağustos 2010; 5:43:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Se7en Ultimate

Sen ozaman Mac os kullanmamıssın dostum. Bırak Snow Leo'yu. O zaten sürür Win 7 yi. Ama Leopard bile kapışır Win 7 ile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Snow Leopard daha hızlı olsa ne olur,arkadaş ben oyun oynarım,parasını da veririm.Mac bilgisayarda oynanabilen oyunların sayısı 2 elin parmağını geçemez.

Mac OS oyun bilgisayarı değil. Ki windows kadar yaygın oyunu olsaydı, bu performansta oyunlarının kat kat daha kaliteli olacağı görüşündeyim. Hoş, artık oyun firmaları mac os a yönelmeye başladı. XFire nin mac os versiyonu cıkmıs. Mac os için Half Life 2 de çıkarıldı. Bu tarz yeni oyunlar çıkarılacaktı, biryerde okumuştum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlouriousGlory

quote:

Bu arada;

Mac almak için bir sebep mi? Daha performanslı bir cihaz. 512MB ekran kartı, 2GB ram, Core2Duo işlemci kullanan bir leopard sistemli mac os, bugün 4 GB ramlı, 1 Gb ekran kartı ve Core i5 yada Phenom X6 işlemci kullanan bir bilgisayardan, adobe programlarında(Photoshop, Premiere, InDesing, Flash vs. vs.) kat kat fazla performans veriyorsa mac os alınır. Mac os çalışma bilgisayarıdır. Oyun bilgisayarı değil ki bu meret. Bilgisayar alıcam oyun oynayacam diyen adam zaten almasın.

• Windows 7 Ben kullanıyorum ama sonunda anladılar çakma kullandığımı
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.