Şimdi Ara

SnowRunner (2020) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
17
Favori
26.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Tekere çamur yapışmıyo diye yabana atılacak oyun değil. MudRunner zamanında iyiydi ama günümüzde bu grafikler çekilmez, SnowRunner’ın yanında esamesi okunmaz. Manzara ve detaylar olsun, harita ve araç çeşitliliği olsun bambaşka seviye olmuş 300 saatten fazla oynamışım hala gram sıkmadı, eksikleri hiç can sıkmadı. Mod çeşitliliği de MudRunner’a göre çok fazla, özellikle Rng3r arkadaş çok kaliteli modlar çıkardı oyuna bambaşka hava getirdi. Sistemi iyi olan herkes böyle oyunu deneyimlemeli.

Epic indirimlerinde kuponu da denk getirebilirseniz temel oyun 30₺ gibi çok uyguna alınabiliyor. Modlarla oynamak için oyunun orijinal olması şart.

Imandra haritasından selamlar.

bahsettiğim grafik modu işte bu

SnowRunner (2020) [ANA KONU]

• Arkadaşlar iyi akşamlar , arkadaşımla birlikte snowrunner oynuyoruz fakat bazı problemler var. Oyunuma katılınca benim arabalarımla garaja giremiyor ışınlanamıyor bazı şeyleri yapamıyor. Nasıl yapabiliriz bunu tek yolu para kazanıp kendi arabasını almak mı yoksa başka şekilde çözebilir miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: todesblume

Arkadaşlar iyi akşamlar , arkadaşımla birlikte snowrunner oynuyoruz fakat bazı problemler var. Oyunuma katılınca benim arabalarımla garaja giremiyor ışınlanamıyor bazı şeyleri yapamıyor. Nasıl yapabiliriz bunu tek yolu para kazanıp kendi arabasını almak mı yoksa başka şekilde çözebilir miyiz ?

Oyununuza girecek kişi önce kendi Single Player açıp garaja gidip tüm araçlarını depoya gönderecek. Ondan sonra oyundan çıkıp sizin oyununuza gelip sizin bulunduğunuz haritada ki garaja girecek. O zaman istediği aracını kullan diyerek oyununuza araçlarıyla beraber katılabilir..

• Arkadaşlar daha ikinci görevi yaparken yakıtım bitti ve yolda kaldım. Ne yapmam gerekiyor bu durumda ? Diğer tırımla aynı görevi yapma imkanım yok çünkü 4x4 özelliği eklenmiyor. Lütfen yardım

• başka bir araçla yanına gidip mazot aktarmak lazım

• Arkadaşlar merhaba. Oyunu Fransa'da yaşayan bir arkadaşıma aldık. Multiplayer oynayabiliyoruz sorun yok. ancak sorun şu ki Oyun geç açılıyor. Açıldıktan sonra Alt+tab yaptıktan sonra bir süre donuyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aleregrax

Arkadaşlar merhaba. Oyunu Fransa'da yaşayan bir arkadaşıma aldık. Multiplayer oynayabiliyoruz sorun yok. ancak sorun şu ki Oyun geç açılıyor. Açıldıktan sonra Alt+tab yaptıktan sonra bir süre donuyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Fullscreen yerine borderless yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Fullscreen yerine borderless yapin.

Alıntıları Göster

Deneyip sonuçları iletirim hocam. Teşekkür ederim yanıtınız için.

• Bu oyun DLC'siz oynanır mı? DLC paket ile standart paket arasında uçurum gibi fiyat farkı olan oyunlardan uzak durmak istiyorum. Yerine Mudrunner tercih edilir mi? Spintires'ı severek oynadım ama çok sorunlu bir oyundu. Mudrunner tatmin eder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Bu oyun DLC'siz oynanır mı? DLC paket ile standart paket arasında uçurum gibi fiyat farkı olan oyunlardan uzak durmak istiyorum. Yerine Mudrunner tercih edilir mi? Spintires'ı severek oynadım ama çok sorunlu bir oyundu. Mudrunner tatmin eder mi?

Fizik ve sürüş hissiyatı olarak Mudrunner kesinlikle Snowrunner'dan daha iyi. En iyisi Spintires gerçi ama o konumuz dışında. Snowrunner'da daha çok aracın kendisi ile boğuşuyorum ve aracın yere basma hissi yok. Sanki havada gidiyormuş gibi hissettiriyor. Mudrunner ve Spintires'da aracın yere bastığını çok daha tatminkâr şekilde hissediyorum.

Gelgelelim Snowrunner'da çok güzel ayrıntılar var. Her aracın motoru, şanzımanı, tekerlekleri, üst yapısı değiştirilebiliyor, dahası bunları haritada gezerek bulmak gerekiyor. Haritada saplanmış araçları bulup çıkarmak, çeşitli görevler yapmak v.b çok güzel. Hem oyuna bir amaç katıyor hem de gelişme hissi çok güzel. Mudrunner ve Spintires bu konuda oldukça yavan. Anca haritada iki nokta arasında garaj açıp tomruk taşıyın başka hiç bir şey yok. Sırf değişiklik olsun diye değişik araçlarla / kombinasyonlarla taşıyorum falan ama, anca girip biraz çamurda kamyon sürüp çıkıyorum.

İkisi arasındaki tercihinizi beklentinize göre yapın derim. Eğer sürüş hissi istiyorsanız Mudrunner, amaç ve ilerleme istiyorsanız Snowrunner. Ben Snowrunner'in fiziklerine katlanamadığım için Mudrunner ya da Spintires takılıyorum. Spintires'ın ZIL 130'unun yere basma hissi Snowrunner'daki en ağır araçtan daha iyi.

• goodorevil kullanıcısına yanıt

Spintires severek oynadım da oyun çok bozuk. Hele ki arkadaşlarla oynarken inanılmaz derecede sıkıntı yaşıyoruz. Mudrunnerı Spintires'a çok benzettim ve baktım ki Epic ücretsiz vermiş :) şimdi oradan bakıyorum oyuna

• quote:

Spintires severek oynadım da oyun çok bozuk. Hele ki arkadaşlarla oynarken inanılmaz derecede sıkıntı yaşıyoruz. Mudrunnerı Spintires'a çok benzettim ve baktım ki Epic ücretsiz vermiş :) şimdi oradan bakıyorum oyuna

Ben tek başıma oynadığım için hiç bir sıkıntı yaşamadım. O yüzden multiplayer hakkında bir şey diyemeyeceğim. Mudrunner'da Spintires ile hemen hemen aynı ama birazcık bozmuşlar. En gıcık olduğum şey tekerleğe yapışan çamur, o kadar mı kötü gözükür arkadaş. SnowRunner (2020) [ANA KONU] 

Spintires'ı G27 ile oynadım, manuel vitesi tamamen destekliyor ve yarım debriyaj yapmak mümkün. Bu sayede normalde aracın saplanacağı yerleri gerçekteki gibi yarım debriyajla falan geçiyorum ya da normalde gaz versem saplanacağı yerde yarım debriyaj v.b yaparak daha yumuşak kalkabiliyorum. Ama bir Snowrunner'da denediğimde araç yürümüyor yürümüyor sonra birden bire yürüyor, frene basınca da zınk diye duruyor. Yani yoldan çok araçla boğuşuyorum. Bir de aracın yere basmaması eklenince, Snowrunner oynanır olmaktan iyice uzaklaştı benim için.

• torkema61 kullanıcısına yanıt

Game Pass aboneliğiniz varsa SnowRunner'ı deneyebilirsin hocam.

Arkadaşın dediği gibi serinin önceki oyunlarına göre eksikleri olsa da oyuna gölge düşürmeyecek kadar güzel, modları bir o kadar iyi. Platform ayrımı yapmıyorsanız Epic'in kupon verdiği vakitlerde indirim kombosu ile Premium sürümü oldukça uygun fiyata alınabiliyordu.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Yalnız harbi yere basmıyormuş. Siz öyle deyince fiziği kötü dediniz sandım

@Reiskonen Gamepass yok hocam. Söylediklerinize göre Spintiresa devam edeyim en iyisi :)

Teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yalnız harbi yere basmıyormuş. Siz öyle deyince fiziği kötü dediniz sandım

@Reiskonen Gamepass yok hocam. Söylediklerinize göre Spintiresa devam edeyim en iyisi :)

Teşekkür ederim

Gayet netim o konuda SnowRunner (2020) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 31 Ağustos 2021; 2:40:40 >
  • Oyun çok güzel.
    Spintires oynamıştım çok beğenmiştim eski laptopta yıllar önce.
    Mudrunner ı beğenmedim, snowrunner ise harika görseller muhteşem, görevler eğlenceli.

Oyunu bilenlere bir soru.
    Spintiresda vinçleri zincirleyebiliyordul. Yani ben öndeki arabaya vinci taktım diyelim, öndeki arabada bir ağaca takabiliyordu. Bu oyunda bu yok mu ben mi yapamadım?

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Öyle bir özellik yok sadece 1 vinç bağlama imkanı oluyor.

• quote:

Öyle bir özellik yok sadece 1 vinç bağlama imkanı oluyor.

Anladım hocam.
    Store daki hangi aracı almayı önerirsiniz hocam para birikmeye başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

• quote:

şimdilik modsuz oynuyorum.

Azov 64131 aldım çok mutluyum.

2 kez kamyonu devirdiğim görevi tek seferde yaptım.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.