Şimdi Ara

Socket 478 anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır ram read olamadı hatası çekiyorum özelliklede oyunlarda aoe3 fear gibi ... format mı lazımdı attık , virüs mü var dı da bulamadık mı taradık makinayı defalarca (sasser denen virüse de baktım ), ram dandik yetersiz mi acaba dedik ... kingston ram aldık 1 gb lık dual kit ... ekran kartımıydı sorun dedik msi nx6600gt de ne sorun olaki yeniydi ve driver lar wql vede günceldi ... ne kaldı bi baktık geriye cpu ile board ... vakti evvelinde overclock sonucu teknik servis gören boarda(asus p4v800-x) kabahat bulduk artık kalmadı eski parçamız garii moralim sıfırın altında ... Tükendim ve artık sırf bu sorundan kurtulmak için daha da tükenmeyi göze alarak bu borcun altına girecem zira dellendim...(son 1,5-2 ay dır yeter artık ... ) (yapılası gereken birçok şey yapıldı bios update leri driver güncellemeleri vs. vs. bu konuda bi hayli araştırma yaptım ...)

şimdi

MSI - Intel® 865PE/ICH5 Chipset Anakart - 865PE-Neo2-V 60 $ + kdv
    ABIT AI7-GURU 478PIN SOKET ANAKART 110 $ + kdv
    INTEL D865PERLX 478PIN SOKET ANAKART 99,00 $ + KDV (aklım bunda ama)

hangisini seçmeliyim ... ve diğer tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür eder saygılar sevgiler dilerim ... herkese kolay gele ...

• İmzamdaki anakartı kullanıyorum çok memnunum
  • intel ben kullandım çok sade ve özelliksiz bir anakart kolay kolay sorunda çıkarmaz bios güncellemeside istemez ama oc aklının ucundan geçiyorsa vazgeç.
    abit aı7 865 boardlar içinde en iyilerden ama fiyat olarak biraz pahalı kaçıyor. ama garantili ve temiz 2. el bulabilirsen memnun kalırsın. (ben bi süre önce 115 ytl ye sattım)
    msi fiyat olarak çok iyi ve forumdan takip ettiğim kadarı ile kulananlar çok memnun oc özellikleri dahi çok iyi.
    bunların yanında asusp4p800,asus p4p800x, gigabyte ipe1000mk da alabilirsin.
  • Muhammedda nın anakartı gerçekten önerilir iyi secim yapmış
  • evet anakart gerçekten çok güzel 875 chipsetlerin babalarından. fiyatı hakkında bi fikri olan var mı arkadaşlar? yani bu saatten sonra agp destekli s478 bi anakarta 150 doların üzerinde para verilmez diye düşünüyorum. tabiki arkadaşın 0 aldığını düşünürsek. 2.el uygun fiyata bulabilirse ne ala tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

evet anakart gerçekten çok güzel 875 chipsetlerin babalarından. fiyatı hakkında bi fikri olan var mı arkadaşlar? yani bu saatten sonra agp destekli s478 bi anakarta 150 doların üzerinde para verilmez diye düşünüyorum. tabiki arkadaşın 0 aldığını düşünürsek. 2.el uygun fiyata bulabilirse ne ala tabi.

kesinlikle haklısın şuan msi ve abit aI7 arasında bi karar vereceğim ... msi fiyatıyla çok aklımı çelmekte ... öte yanda oc performansı bir çok kullanıcı tarafndan kanıtlanmış bir kart var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undsoul -- 14 Kasım 2005, 20:14:16 >
  • msi fiyat konusunda çok cazip gigabyte 1000g lere de vakabilrsin 77$ civarı
    abit ac max 130$ dolar civarları görmüştüm bi iki yerde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 14 Kasım 2005, 20:16:31 >
  • ASUS P4P800-X ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekale

ASUS P4P800-X ..

şuanki anakartım o ... yukarıda yazmıştım ...
  • SENİNKİ V800-X DİİL Mİ ...YOKSA BEN Mİ YANLIŞ OKUDUM..MALUM V SERİSİ DE VAR
  • bende onu kullanıorum ama ilk aldığımda bios sorunu çıktı bikaç kişiye sordum onlarda aynı şeyi söledi dikkat et ama
  • müdür ben teknik servis elemanıyım KESİNLİKLE MSI ALMA benden sölemesi bize gelen makinalardan %80'i msı anakartlı valla baba çok pişman olursun asus tan şaşma sorun yaşamak istemiosan fiyatlara aldanma kendine ii bak
  • Orjinalden alıntı: undsoul

hiçbirini alama abit güzel ama ben sana asus diyorum baba
  • çok pardon asus p4v800-x var bende yanlış okumuşum ...
    msi dan vazgeçtim ve o zaman abit aı7 herkes bunu önerirken farklı davranmak saçma olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undsoul -- 14 Kasım 2005, 21:21:06 >
  • ASUS P4P800-X i865PE SOKET ANAKART alayım kurtulayım o zaman şu via chipsetten yahu asus tan da şaşmayayım konuda kapansın değilmi ?
  • @Punsiher449
    Saol hocam

Bende Asus p4p800-SE var full kutu faturasının aslı ve daha bir yıl garantisi devam ediyor.ilgilenirsen pm at
    ŞU an kullandığım anakartın sıfırı üretilmiyor ama ikinci el 180 ytl falan sıfırda geçen yıl 200 dolar civarıydı.
    Ayrıca çok süper oc oluyor 3.2 leri 4.0 ghz de günlük stabil olarak çalıştırıyor daha ne olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.