Oynayan, bilgisi olan arkadaslar yorum yapabilir mi? Mesela Medal of Honour la karsilastirirsak???
socom u tavsiye etmiyorum. medal daha iyi derim. ama bu tarz oyunlari psp de oynarken hic zevk almadim. cunku kullanimi zor geldi bana.
Bence gayet güzel bir oyun.. Hiç değilse görevlerinde bir anlam var ve grafiksel olarak da gayet başarılı buluyorum ben. Özellikle Socom 2 yi öneririm.. Ara videoları falan gayet iyi. Kontrollerine de 1-2 bölüm sonunda alışabiliyorsun.
katttılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Die_SouL
Bence gayet güzel bir oyun.. Hiç değilse görevlerinde bir anlam var ve grafiksel olarak da gayet başarılı buluyorum ben. Özellikle Socom 2 yi öneririm.. Ara videoları falan gayet iyi. Kontrollerine de 1-2 bölüm sonunda alışabiliyorsun.
arkadaş ben 1.sini bitirdim hayran kaldım 22sini buldum hemen netten indirdim ve şimdi onuda oynuyorum çok ama çok güzel bi kaç bölümden sonra kontrollere alışırsın bende ilk başta alışamamıştım sonra tam bir günümü(8 saat) psp'nin başında geçirdim.artık sana söylemesi...
kontroller cok zor.tavsıye etmem
valla ben bırde kontrol zorlugu cekmedım ama oyunu begenmedım ne yalan solıyım ama ıkıyı bılmıyorum denemeye degermı ındırmekle zaman kaybedermıyım yada bosa ugrasmıs olmayayım bı sey solıyınde nasıl soccom 2?
2 oyunu da oynuyorum , 2'side güzel. Ben kontrollerde bir sıkıntı çekmedim , Medal of Honor'u şiddetle tavsiye ediyorum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
2 oyunu da oynuyorum , 2'side güzel. Ben kontrollerde bir sıkıntı çekmedim , Medal of Honor'u şiddetle tavsiye ediyorum
kesınlıkle katılıyorum medal of honour dehşet bı oyun en son oyunu takas etmdn once 13 saat oynadım yau sız tahmın edın kontrollerde cok ama cok basıt geldı bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme