quote:Orijinalden alıntı: freestaylaquote:Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus Bu nasil soru nasıl bir soru Alıntıları Göster Şalgam+Ayran
quote:Orijinalden alıntı: Guest-8EF5824CFquote:Orijinalden alıntı: Ne İçirdiniz Lan Bana Şalgam+Ayran İckiyi nimetle karistirma Alıntıları Göster fena değil
quote:Orijinalden alıntı: freestaylaquote:Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus Bu nasil soru nasıl bir soru Alıntıları Göster Karıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyim
quote:Orijinalden alıntı: The NeighbourhoodKarıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyimAlıntıları Göster Onun oranı çok önemli ama. Tutturmak lazım oranı.
quote:Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus quote:Orijinalden alıntı: Ne İçirdiniz Lan Bana Şalgam+Ayran İckiyi nimetle karistirma Sadece şalgam+ayran çok güzel ... Heee alkollü olsun diyorsan ; Şalgam+Ayran+Soda+Rakı ..
quote:Orijinalden alıntı: Ne İçirdiniz Lan Banaquote:Orijinalden alıntı: Quintus Lentulus Batiatus quote:Orijinalden alıntı: Ne İçirdiniz Lan Bana Şalgam+Ayran İckiyi nimetle karistirma Sadece şalgam+ayran çok güzel ... Heee alkollü olsun diyorsan ; Şalgam+Ayran+Soda+Rakı ..Alıntıları Göster manyak kafası var aga bi kafa yaşamışım geçen kendimi ciletliyordum az daha çok fena bişi yaa sakın deneme bak
quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka Karıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyim dikkat et sodayı yoğurtun üstüne birden dökme :
quote:Orijinalden alıntı: freestaylaquote:Orijinalden alıntı: Fadafaka Karıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyim dikkat et sodayı yoğurtun üstüne birden dökme :Alıntıları Göster o avatar ne la öyle
quote:Orijinalden alıntı: freestayla quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka Karıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyim dikkat et sodayı yoğurtun üstüne birden dökme : Niye ki?
quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka quote:Orijinalden alıntı: freestayla quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka Karıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyim dikkat et sodayı yoğurtun üstüne birden dökme : Niye ki? bütün mutfağı köpük içinde bırakabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: freestayla quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka quote:Orijinalden alıntı: freestayla quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka Karıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyim dikkat et sodayı yoğurtun üstüne birden dökme : Niye ki? bütün mutfağı köpük içinde bırakabilirsin Adam tecrübeliOlsun yinede hızlı dökeyimde aksiyon olsun
quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka quote:Orijinalden alıntı: freestayla quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka quote:Orijinalden alıntı: freestayla quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka Karıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyim dikkat et sodayı yoğurtun üstüne birden dökme : Niye ki? bütün mutfağı köpük içinde bırakabilirsin Adam tecrübeliOlsun yinede hızlı dökeyimde aksiyon olsun ss almayı unutma
quote:Orijinalden alıntı: freestaylaquote:Orijinalden alıntı: Fadafaka quote:Orijinalden alıntı: freestayla quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka quote:Orijinalden alıntı: freestayla quote:Orijinalden alıntı: Fadafaka Karıştırıpmı içiyosun?Hiç denemedim yarın bi deneyeyim dikkat et sodayı yoğurtun üstüne birden dökme : Niye ki? bütün mutfağı köpük içinde bırakabilirsin Adam tecrübeliOlsun yinede hızlı dökeyimde aksiyon olsun ss almayı unutma Alıntıları Göster limonlu mercimek çorbası + ayran