Şimdi Ara

SOĞUK SAVAŞ VE SICAK SAVAŞ KAVRAMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİĞİM SOĞUK VE SICAK SAVAŞ KAVRAMININ NE OLDUĞU...

BENİM BİLDİĞİM SOĞUK SAVAŞ ETKİSİ PSİKOLOJİK OLAN BİR SAVAŞTIR...ÖRNEĞİN AHMEDİ NEJATIN ABD YE MEYDAN OKUMASI SOĞUK SAVAŞTIR...SICAK SAVAŞ İSE FİİLİ BİR YAPTIRIMI OLAN SAVAŞTIR.. SİLAHLI EYLEMLER VEYA BİR ÜLKENİN BAŞKA BİR ÜLKENİN EKONOMİSİNİ GİZLİDEN GİZLİYE ÇÖKERTMEK İSTEMESİ ( SONUÇTA BİR YAPTIRIMI VAR) SICAK SAVAŞTIR....KISA VE NET ÖRNEKLERLE KENDİ DUSUNCEMİ YAZDIM...Bİ ARKADAŞ BANA YANLIŞ BİLDİĞİMİ İDDİA ETTİ..DUSUNCEMİN TAM TERSİNİ İDDİA EDİYOR...

SICAK VE SOĞUK SAVAŞ KAVRAMLARINI BİRDE SİZDEN BİLMEK İSTERİM ? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• Soğuk Savaş: Namluların ısınmadığı savaş
    Sıcak Savaş: Çatışma ortamı
  • UP+
  • soguk savas politika ekonomi propaganda ve gizli sakli fitne yontemlerle yapilir

sıcak savas ise bildiğin top tüfek yardımı ile.
  • Soğuk Savaş için 2.dünya savaşı sonrası ile SSCB'nin yıkılışı arasındaki dönemde SSCB-ABD ilişkileri,Küba Füze Krizi,Domuzlar Körfezi Harekatı gibi konuları incelemenizi öneririm,bir de Dr Strangelove filmini öneririm..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Soğuk Savaş için 2.dünya savaşı sonrası ile SSCB'nin yıkılışı arasındaki dönemde SSCB-ABD ilişkileri,Küba Füze Krizi,Domuzlar Körfezi Harekatı gibi konuları incelemenizi öneririm,bir de Dr Strangelove filmini öneririm..

ONLARI GOOGLEDEN AZ ARAŞTIRMADIM...İSTEDİĞİM SİZİNDE DUSUNCELERİNİZ
  • Kız arkadaşının seninle konuşmayı bırakması: Soğuk savaş
    Sıcak savaş diye bişey duymadım...
  • Eger savaş olacaksa sıcak savaş olsun ki ERKEK gibi gögüs gögüse çarpışalım
  • Yanlış biliyorsunuz. Soğuk savaş, kışın yapılan savaşlara denir sıcak savaş ise yazın yapılan savaşlara denir.
  • Soğuk Savaş:Kutuplara yakın geçen.Piyadelerin buz gibi kola servisi yaptığı savaş
    Sıcak Savaş.Ekvatora yakın geçen.Akşamüstü sıcacık çorba servisi yapılan savaş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

Soğuk Savaş:Kutuplara yakın geçen.Piyadelerin buz gibi kola servisi yaptığı savaş
    Sıcak Savaş.Ekvatora yakın geçen.Akşamüstü sıcacık çorba servisi yapılan savaş.

quote:

Yanlış biliyorsunuz. Soğuk savaş, kışın yapılan savaşlara denir sıcak savaş ise yazın yapılan savaşlara denir.

Ehe ehe..
  • mesela silahlanmak, sınıra asker yığmak, saldırırız mahvederiz gibisinden gözdağı vermek soğuk savaştır. silahlı çatışmaya girmek sıcak savaştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.