Şimdi Ara

Soğukkanlı Nasıl Olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese.. Arkadaşlar benim sorunum çok fazla heyecan yapıyorum.sadece bir konuda degil her konuda.En küçük problemde ,en küçük bir tehlikede en küçük bir hatada inanılmaz şekilde heyecanlanıyorum.Elim ayağım birbirine karışıyor.Sesim çıkmıyor yada titreyerek çıkıyor.Esasında cok önemli olan bir konu olmadığını biliyorum ama elimde değil.Bazı arkadaşları gözlemliyorum yaptıkları hatayı öyle ustalıkla kapatıyorlar ki o kadar soğukkanlılar ki hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar . Bir hata yaptiğimda telafi edemicem diye korkuyorum yada elime yüzüme bulaştiricam diye korkuyorum bazi arkadaşlarim her konuda bu soğukkanlılığını koruyor .Çok şaşırıyorum . Bunu nasıl yapıyorlar.Krizlerde nasıl soğukkanlı davranılır? Nasıl sakin ve panik yapmadan sorun çözülür?..Yardımcı olursanız cok sevinirim.Teşekkür Ederim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Soğukkanlı Nasıl Olunur?

Soğukkanlılığınızı geliştirmek, stresli durumlarda sakin kalmanıza ve mantıklı kararlar vermenize olanak sağlayabilir. İşte soğukkanlı olmanıza yardımcı olacak bazı ipuçları:

Nefes Alıştırmaları

Stresli anlarda nefes alma düzeniniz bozulabilir. Derin nefes alma egzersizleri, nefesinizi sakinleştirmenize ve kaygı seviyenizi azaltmanıza yardımcı olur.

Zihinsel Alıştırmalar

Zihninizde sakinleştirici görüntüler canlandırın veya sizi rahatlatan olumlu düşüncelere odaklanın. Bu teknikler, stres tepkinizi düzenlemeye yardımcı olabilir.

Egzersiz

Düzenli egzersiz, stres hormonlarını azaltmaya ve genel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir. Egzersiz ayrıca stres altında sakin kalmanıza yardımcı olabilecek endorfinleri serbest bırakır.

Yeterli Uyku

Yeterince uyumak, soğukkanlılığınız için çok önemlidir. Uyku yoksunluğu strese karşı daha duyarlı olmanıza neden olabilir.

Sağlıklı Beslenme

Sağlıklı bir diyet, stres seviyenizi yönetmenize yardımcı olabilir. Meyve, sebze ve tam tahıllar gibi besleyici gıdalar tüketin. Şekerli içeceklerden ve işlenmiş gıdalardan kaçının.

Stres Kaynaklarını Belirleyin

Stres kaynaklarınızı belirlemeye çalışın. Bunları ortadan kaldırmanız veya yönetmeniz mümkün olmayabilir, ancak stresle başa çıkma stratejileri geliştirmek için bunların farkında olmanız önemlidir.

Düşüncelerinizin Farkına Varın

Stresli durumlarda, olumsuz düşüncelerinizin farkına varın. Bu düşünceleri sorgulayın ve gerekirse gerçekçi ve daha olumlu düşüncelerle değiştirin.

Sabır ve Uygulama

Soğukkanlı olmak zaman ve çaba gerektirir. Sabırlı olun ve bu teknikleri düzenli olarak uygulayın. Zamanla, stresli durumlarda daha sakin ve toplanmış kalabileceksiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kanını buzdolabına koyarsan soğukkanlı olabilirsin.
  • buz yut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Internet Explorer

kanını buzdolabına koyarsan soğukkanlı olabilirsin.

Aynısını demeye gelmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 19 Haziran 2013; 16:00:39 >
  • miktir et diye bi kitap var onu oku
  • önemli.
  • quote:

: /
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

quote:

Aynısını demeye gelmiştim.

"Aynısını" demeye geldiysen "Aynısını" de ve git kardeş seni tutan ne
  • şu üstün zekalı(!) (şimdi malum kelimeyi söylerimde şikayet eder hemen dhnin profösörleri.) arkadaşları boşver,bende kavgaya girmekten korkuyodum güçlüyümdür öküz gibiyimdir 1 ay önce bi dayak yedim ondan sonra şuan tık yok camdan yapılmadığımı anladım kısaca şuan ben diyorum kavga çıksa diye yani öyle bir ortamda bulunman lazım ve anı yaşayarak anlaman lazım düşünmen lazım ne yapıcam falan sakin olcaksın elin ayağın buz tutuyodur eminim benimde öyleydi. :D
  • Korku oyunları oynayacaksın ve soğukkanlı olacaksın.
  •  Soğukkanlı Nasıl Olabilirim?
  • kanını dondur.
  • güneşe çıkma gölgede dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

kanını dondur.

En az 3 kere yapildi
  • A dan Z ye Seri Katiller Ansiklopedisi'ni oku. Orada bol bol soğukkanlı seri katil var. Örnek al, uygulamaya koy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

kanını dondur.

En az 3 kere yapildi

o zaman kanını yan yatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCibiCibix

İyi günler herkese.. Arkadaşlar benim sorunum çok fazla heyecan yapıyorum.sadece bir konuda degil her konuda.En küçük problemde ,en küçük bir tehlikede en küçük bir hatada inanılmaz şekilde heyecanlanıyorum.Elim ayağım birbirine karışıyor.Sesim çıkmıyor yada titreyerek çıkıyor.Esasında cok önemli olan bir konu olmadığını biliyorum ama elimde değil.Bazı arkadaşları gözlemliyorum yaptıkları hatayı öyle ustalıkla kapatıyorlar ki o kadar soğukkanlılar ki hiç bişey olmamış gibi davranıyorlar . Bir hata yaptiğimda telafi edemicem diye korkuyorum yada elime yüzüme bulaştiricam diye korkuyorum bazi arkadaşlarim her konuda bu soğukkanlılığını koruyor .Çok şaşırıyorum . Bunu nasıl yapıyorlar.Krizlerde nasıl soğukkanlı davranılır? Nasıl sakin ve panik yapmadan sorun çözülür?..Yardımcı olursanız cok sevinirim.Teşekkür Ederim

sonunda en fazla ölüm olur moruk o da çok büyük bişey değil raad ol yani.

• Eyw
  • Adam öldür

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.