Bildirim
Soğutma ile ilgili bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
reklamlaaar
nasıl uygulandığını merak eden arkadaşlar twitch kanalımda uzun süren bir akustik sünger uygulaması yaptım, imzadaki linkten girip bakabilirsiniz.
sorunuzun cevabına gelirsem kasanın her yerini kapatırsanız evet bir ısınma sorunu oluyor, bende tabanı tavanı her yeri kapatmıştım ancak güney köprüsü gibi pasif soğutmalı bileşenlerin 4-5 derece ısındığını fark edip bunları söktüm. şuan sadece fanların oturduğu bölgelerde, kasa yan kapaklarında ve titreşime müsait yerlerde mevcut. (mesela zalman h1 kasada optik sürücülerin altındaki metal plakalar titreşim durumunda zırıldayacak şekilde askıda kalıyordu) sıcaklık olarak her şey aynı, ses olarak sadece fan sesi duyuyorum.
-
youtubea koysaymışsınız keşke videoyu -
vaktim olduğunda gereksiz yerleri kırpıp koyacağımquote:
Orijinalden alıntı: Blackoffire
youtubea koysaymışsınız keşke videoyu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X