Şimdi Ara

Soğutma yetersiz yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistem yarım ve çeyrek yükte iken 55 60 derecenin altına düşmüyor,sistem yarım yükte ve %60/70 lerde ise 65+derece oluyor o.c yok

Anakart asus M5a97 R2.0
    İşlemci Amd fx 8320
    Ekrankartı asus r9 270
    SSD Ocz vartex 460
    soğutucu coolermaster T4 (şuan tamirde verdiğim veriler bu soğutucunun)
    PSU corsair cx600
    Kasa hurricane Feel

arkada 120 lik corsair fan var

önde sanırsam 140 lık var + yanda ufak bir fan bağladım dıştan içe hava aktarıyor. T4 derin olduğu için içe sığmıyor bende dıştan faydalanayım dedim

evet birileri bana akıl versin ne yapmamız lazım bu sıcaklık konusunda

T4 şuan tamire yolladım performansı çok düşüktü.
     Soğutma yetersiz yardım Soğutma yetersiz yardım Soğutma yetersiz yardım Soğutma yetersiz yardım

• yokmu şu sahur vaktinde yardımcı olacak baba yiğit? :)
  • demek kimse soğutmadan anlamıyor,bende boşuna buraya konu açmışım :)
  • technopatta aç. bu forum ölmüş. bende konu açmıştım. cevaplayan yok.
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    hacı eyvallah dedim ama kopyala yapıştır yaptık diye 2 gün kısıtlama almışız :) technopat dedin ama adamlar aşırı kuralcı

yok virgül yok nokta yok büyük harfle başla,ilk okulmu lan ora? eşşeğin kulağına suyu kaçırmışlar.Tamam elbet kurallar olacakta

Büyük harf kullanmayın. Büyük harf bağırmak demektir.
    Bir mesajı iki defa göndermeyin, yanlışlıkla gönderdiyseniz ikincisini silin.
    Aynı mesajı dikkat çekmek için birden fazla konunun altına yazmayın. Bu Spam'dir.
    Farklı sorularınızı var olan konu altına sormak yerine yeni bir konu açarak sorun.
    Sorununuz çözüldüğünde bunu nasıl çözdüğünüzü yazın. Böylece başkaları aynı konuyu hortlatmaz ve forum forum dolaşmak zorunda kalmaz. "Çözüldü" yazıp çözümü yazmamak ceza nedenidir. Çözümü yazmamak hesabınızın tamamen silinmesine neden olabilir! Technopat Sosyal'de bencil insanlara yer yok, bilgiyi paylaşacaksınız.
    Konu altına "Teşekkür ederim" gibi gereksiz mesajlar atmak yerine "Beğen" butonunu kullanın.
    Türkçenize özen gösterin ve Türkçe harf kullanın. Yabancı harfler ve "g" yerine "q" gibi değişiklikler yapmayın. V yerine W kullanmayın, dili çarpıtan yazımlara izin vermiyoruz.
    Noktalama işaretlerine dikkat edin. Cümleye büyük harfle başlayın, nokta ile bitirin.
    Bütün sorunuzu tek bir cümle gibi yazmak yerine parçalara ayırın, anlaşılır olsun. Paragraf kullanın. Kendiniz uzun yazıları okumakta sıkılırken insanların sizin tomar halindeki yazılarınızı okumasını beklemeyin.
    PC'nizle ilgili bir soru soracaksanız sistemin bütün özelliklerini mutlaka yazın. Bilmiyorsanız AIDA64 gibi bir program ile öğrenin.
    Bir bilgiyi paylaşmadan önce bilginin kaynağından güncelliğini kontrol edin. Teknoloji sürekli ilerliyor, doğru bildiğiniz yanlış olabiliyor. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış tavsiye vermek ceza nedenidir.
    Diğer forumlarda açtığınız konuları Technopat Sosyal'e doğrudan kopyalayıp yapıştırmayın. Özgün bir konu açın ya da konuyu önce burada açın.
    Blog kısmında soru sormak yasaktır. Blog soru sorma alanı değildir.
    Konu başlığı konu içeriğinin özeti niteliğinde olmalıdır.
    Birden çok hesap açmak yasaktır. IP adresi ile tespit yapılıp hesaplar birleştirilir. Ayrıca diğer hesaplar Spam-O-Matic ile banlanır.
    Açtığınız konuları takip edin. Aynı soruları sürekli sormayın.
    Hatalı mesajı şikayet etmek yerine alıntı yaptığınızda ceza alabilirsiniz, hataları çoğaltmayın.
    Bir kullanıcı bir ay içerisinde en fazla 1 sistem toplama konusu açabilir. Bu aşamadan sonra açacağı sistem toplama konuları kapatılacak ve üye hesabı uyarılmaksızın silinecektir.
    Korsan içeriklere link vermeyiniz. Korsan link istemeyin, orijinal kullananlara hakaret etmeyin.
    Eski konuları gereksiz mesajlar atarak tekrar gün yüzüne çıkarmak ceza nedenidir.
    Konunuza henüz cevap gelmediyse konuya sürekli cevap atarak öncelik kazanmaya ya da dikkat çekmeye çalışmayın. Er ya da geç cevap verilecektir. Benzer şekilde kısa sürede cevap gelmeyince sitem etmek de ceza nedenidir. 24 Saat geçen konuyu bir kez altına ek bilgi vererek yukarı çıkartmak izinlidir.
    İmzamdaki sistem diyerek sistemi konuda belirtmemek ceza nedenidir. İmzanız değişebilir. Her soruda sisteminizi yazmak zorundasınız.
    İmza resmi aşırı büyük ve dikkat dağıtıcı olmamalıdır.
    Çok uzun konuları alıntı yapıp altına çok kısa bir mesaj yazmak ceza nedenidir.
    İzlediniz bir film veya oynadığınız bir oyunun sonunu Spoiler butonunu ile gizlemeden, alenen yazmak (Spoiler vermek) ceza nedenidir.
    Sistem toplama konularında toplanacak sistem 1 aydan daha uzun bir süre sonra toplanacaksa konu kapatılacaktır.
    Konu başlığında "acil", "yardım", "lütfen" ve "içeri" gibi kelimelerin kullanımı hesabınızın silinmesine neden olabilir. Konu içeriğinde de "acil" kelimesi kullanımı ceza nedenidir.
    Yazım kurallarını ihlal eden kullanıcıları konusunda mesaj atarak uyarmak ceza nedenidir. Bu gibi durumlarda konuyu şikayet etmeniz gerekmektedir.
    Konulara eklenen resimler sadece Sosyal'e yüklenmelidir. Hızlıresim vb. servisler yasaktır.
    Kullanıcılar, diğer kullanıcılarından ve yöneticilerden Skype, Teamviewer vb. servislerden özel hizmet isteyemez. Burası halka açık bir bilgi paylaşım platformudur.
    Başka bir yerden alıntı yapıldığında kaynak belirtilmesi zorunludur.
    Dosya.tc ve dosya.co gibi yerli dosya yükleme servislerini kullanmak ceza nedenidir. Zira bu sitelerdeki görseller silinebilmekte ya da bazı sahte siteler tarafından virüs saçılmaktadır.
    İkinci El kategorisindeki ilanlara alıcı olmayan kullanıcıların mesaj yazması yasaktır. Bu bölümde alışverişten sadece taraflar sorumludur, Technopat sorumlu tutulamaz.
    Dini veya siyasi mesaj veren avatarlar, profil imzalarının yanında Technopat logosu kullanan avatarlar da silinecektir.
    Hatalı mesajları konu içinden belirtmek yasaktır, bunun yerine "Rapor Et" butonuyla yönetime bildirilmesi gerekmektedir.
    Konulara mesaj olarak ilanların verilmesi yasaktır. Yalnızca İkinci El Alım-Satım bölümüne konu açılmalıdır.
    GPUBoss ve Can You Run It sitelerindeki karşılaştırmaların cevap olarak sunulması yasaktır.
    Sitemizde açılan hesaplar silinmemektedir. Hesabınızın silinmesini talep eden konu açmak ceza nedenidir. Bunun yerine hesaplarınızı kullanmamanız yeterlidir.
    Üye olan herkes bu kuralları okumuş ve kabul etmiş demektir. Sitemizde yer alan Technopat Site Kullanım Koşulları ve Gizlilik Bildirimi konularını okumuş ve kabul etmiş demektir.
    Kullanıcı haberleri ve incelemeleri bölümü sadece kendi özgün yazı ve videolarınız içindir. Buradaki paylaşımlarınızdan da site genelinde olduğu gibi siz sorumlusunuz. Sitede yer alan haberlerin ve içeriklerin özgün olmayan, dışarıdan alınarak bu bölümlere eklenmesi Kural 12. nezdinde değerlendirilebilir.
    YouTube'dan video indirmek Google servis koşullarına aykırıdır. Bu konuyla ilgili soruları cevaplayamıyoruz.
    Bir çözüm ya da bir makale için başka bir siteye bağlantı vermeden önce söz konusu içeriğin Technopat'ta bulunmadığından emin olarak bağlantı verilmesi gerekmektedir.
    İmzaya iletişim için link veya hesap adı eklemek yasaktır. Aynı şekilde imzalarda herhangi bir markayı veya kurumu övücü ya da kötüleyici söylem de yasaktır. Benzer imzalar silinecektir.
    VIA, SIS ve Intel 945 ve öncesi yonga setine sahip sistemlere teknik destek verilmeyebilir.
    İçinde herhangi bir metin editörü açılıp yazı yazılan videolar cevap olarak paylaşılamaz.
    Kadınlara karşı nefret söylemi, kötü söz, cinsiyetçi imalar kalıcı ban nedenidir.
    Microsoft OneDrive, Yandex Disk, DropBox veya Google Drive gibi Cloud servisleri dışında, virüs yayan dosya paylaşım sitelerine yüklenen içeriklerin bağlantısının paylaşılması ceza nedenidir.
    İkinci El kategorisinde sahte ürün satışı yasaktır.
    Ayrıca uymanız gereken bazı önemli Türkçe kuralları:
    Noktadan sonra boşluk bırakın.
    Cümleye büyük harfle başlayın.
    Soru işareti gibi noktalama işaretleri kullanın.
    -mı ve -mi gibi soru eklerini ayrı yazın.
    Bulunma haricindeki da eklerini ayrı yazın. Örneğin: O ekran kartından bende de var.
    -abilmek ve -ebilmek ekleri bitişik yazılmalıdır. Örneğin: İşlemcimi overclock edebilir miyim?
    Virgülden sonra boşluk bırakın.
    Kısaltmaları büyük harflerle yazın. (CPU, RAM, AMD gibi...)
    Konu başlığında nokta kullanmayın.
    Kalın yazmayın.

böyle bir mallık yok evrensel yaşam tarihinde :)

• Evet. Orası Öyle. Bende Anlamış Değilim. Ordaki Moderatörlerin Egoları Çok Yüksek Takma. Sorunun Cevabını Almaya Bak Sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orda cvp alamıyosun ki adamlar sürekli engelliyor en iyisi donanımhaber.com
  • öncelikle pc içini adam akıllı toplasan kabloları falan biraz faydası olabilir birde kasa yetersiz gelmeye başlamış pek yapabilecegin bişey oldugunu sanmıyorum..
  • İçeri aktardığın kadar içerdekini dışarı atmak gerekiyor üstten sıcak havayı atacak kasa lazım. 2x12 üst egzos 1x12 arka egzos 1x12 önden içeri 1x12 alttan içeri fan var kasamda. Üstten çıkan sıcaklık kışın odayı ısıtıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.