evet arkadaslar resimdede göründügü üzere su sogutma buz ve soguk su konularak yapılan ufak çapta bir deneme idi...öncelikle sistem aşagıda
arkadaşlar sistemim --cpu 3800 x2 amd Wİnsdor --gigabyte m55s-s3 mb --1gb 800 twınmos 2 adet ram dual calısıyor, --xfx 7900 gs ekran kartı --asus kasa 350 watt power --thermaltake 735 su sogutma sistem ve resim asağıda http://img158.imageshack.us/my.php?image=7derecefu4.png
normalde 2000 mhz ve 1.35 v da calışan sistem 2500 mhz ve 1.5v verd,m sistem 5 dakika çalışdı resetledi ama su an 2400 mhz 1.5v stabil bir sekilde calışıyor bu arada hlik 4x..... daha yuksek olabılırmı ama power guzel degıl asus 350 w....neyse cevaplarınızı bekliyorum..
Öncelikle kolay gelsin diyorum 350 watt'lık güç kaynağı zaten o sistem için yeterli olmaz diye düşünüyorum power'i değiştirmeyi düşünmelisin. Bir de 7 dereceye indiğinde cpu bloğunda terlemeyi nasıl önlüyorsun?
cpu blogunun altında 2 kat sünger var gelen suyu emiyor ama elinle sıkmadıgın sürece suyu bırakmaz..tabii devamlı olarak bu sekilde kullanamazsın bir denemeydi bu ve bunun devamınıda yapacagım , dediğin gibi power guzel degıl yeni bir power altıgım zaman mutlaka yeni bir deneme yapılacak....
resimdede göründüğü gibi??? hmmmm????
quote:
Orjinalden alıntı: Serlilo
Öncelikle kolay gelsin diyorum 350 watt'lık güç kaynağı zaten o sistem için yeterli olmaz diye düşünüyorum power'i değiştirmeyi düşünmelisin. Bir de 7 dereceye indiğinde cpu bloğunda terlemeyi nasıl önlüyorsun?
su soğutmada bloklarda terlememi oluyo ki bende alıcaktım bunu öğrendiğim iyi oldu çok sık olur mu bu ne gibi durumlarda olur ???
quote:
Orjinalden alıntı: UndergroundBoy
quote:
Orjinalden alıntı: Serlilo
su soğutmada bloklarda terlememi oluyo ki bende alıcaktım bunu öğrendiğim iyi oldu çok sık olur mu bu ne gibi durumlarda olur ???
bildiğim kadarıyla su soğutmada terleme olmaz arkadaş deneme amaçlı soğuk su ve buz kullanmış anladğım kadarıyla bundan dolayı terleme yapmış doğaldır. su soğutma standart kullanıldığı sürece terleme yapmaz
evet arkadaslar su sogutmada normal sartlarda terleme olmaz..şu anda ben kullanıyorum zaten hiç bir sorun yoQ sadece Sorun Benim kasada :( kasa hem kucuk hemde power yetersiz
Buzlu su soğutmayla -1C almıştım iyi terlemişti ama birşey olmamıştı.[Su -1C olmaz diye atlamayın antifriz de vardı içinde biraz.] O gün zaten 1833@2808Mhz almıştık be...
Tebrikler,kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme