Şimdi Ara

Soğutucu değişti pc açılmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda sıvı soğutma vardı. Satmaya karar verdim ve komple soktum. Yerine 212x çift fanli bir soğutucu taktım. Ve bilgisayar açıldı lakin 5dk sonra kapandı şimdi açılmıyor sizce sıcaklık tan kaynaklı bir durum oluyor olabilir mi? Sistemde fx9370 Islemci takılı. Sıvı soğutma ile çalışacak bir Islemci biliyorum lakin hava ilede çalıştığını gördüm sizce sorun ne olabilir. İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cellat87 kullanıcısına yanıt
    İşlemci fanını doğru monte etmiş iseniz çok ultra düzeyde oyun oynanmadığı sürece cok sorun olmaz ama bunun aksi bir durum olduysa konu baska olabilir ve psu arıza yapmış olabilir mi? Kontrol deneme yapma sansınız varsa baska psu ile deneme yapın

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

İşlemci fanını doğru monte etmiş iseniz çok ultra düzeyde oyun oynanmadığı sürece cok sorun olmaz ama bunun aksi bir durum olduysa konu baska olabilir ve psu arıza yapmış olabilir mi? Kontrol deneme yapma sansınız varsa baska psu ile deneme yapın

yok sorun yok psu da falan. 8 cekirdegin 4 ünü kapattım ve frekansı 2400 e cektim normal olarak acılıyor fakat bir oyun falan girdigimde 10 dk falan sonra donup kalıyor pc.
    Sanırsam bu soğutucudan dolayı gerekli ısıyı geçince kapatıyor doğal olarak sıvı soğutmaya geri döneceksiniz galiba öyle görünüyor

Sistem ısılarını eklerseniz daha net konusuruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMustafa59

Sistem ısılarını eklerseniz daha net konusuruz

sorun surada sistemi az önce söktüm. ve yeni cpu taktım yerine. sıvı sogutmaya su saatten sonra gecemem malesef ama bakacagım artık çaresine bir şekilde. sıcaklık konusuna gelirsek vallaha sistem 40 derecede kapanıyor onuda kontrol ettim yani öyle 100 derece falan olunca kapanmıyor anlamadıgım şey o zaten birden donup kalıyor.
  • Taktiginiz sogutucu nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Taktiginiz sogutucu nedir?

CM 212x
  • Sogutucu 180W tdp islemci 220W... duzgun montaj yapilsa bile islemciyi kaldiramiyor. Siz neden su sogutmadan vazgectiniz ki....
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Sogutucu 180W tdp islemci 220W... duzgun montaj yapilsa bile islemciyi kaldiramiyor. Siz neden su sogutmadan vazgectiniz ki....

o ayrıntıyı bilmiyordum bak teşekkürler yardım için. sıvı sogutmadan vazgecmedim lakin vazgecmek zorunda kaldım. pompada sorun yasadım bende direk söktüm sorun nedir bilmiyorum ama pompa almaz isem satacagım bütün parcaları satmaz isem kurar dewam ederim kullanmaya zaten bakalım duruma göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.