Şimdi Ara

sogutulan yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim laptop eski ve gunumuzde de cok kullaniyorum. Eskiden xp kullaniyordum ve isinsa da ne kapaniyor ne de fps em dusuyordu. Win 8.1 yukleyince oyunlarda 30 dk sonra 15 sn civari fps 30 dan 2 ye dusuyor. Ve zamanla bu 30 dk 10 sonra da 5 dk:ye dusuyor. Sogutuc alicam bu yuzden ve microsoft z3c-0008 modelini dusunuyordum. Ancak fani kucuk geldi. Asil sorum da şu:
    Benim notebook umun isinan yeri ortasi degil sol ust kosesi fanin oldugu yer. Ben bu kadar kucuk fanli bir sogutucu alsam isinan bolgeyi sogutabilir mi? Ve sogutucu bu fps dusmesine engel olabilir mi? (Notebook ne kadar isinirsa isinsin hicbir sekilde kapanmadi)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İçini açıp macun yenileyin. Soğutucum tozunu temizleyin. 97 derece gören laptopum yaz sıcağında maks65 gördü soğutuculu 55 üstünü görmedim yazın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Kardes laptop eski oldugundan dolayı pek açmak istemiyorum. Ve fanın olduğu yerde herkes temizle demişte toz yok bide tek fan girişi var. Bende soğutucunun yararı olur mu die merak ediyorum termal macun falan basit ama tamamıyla kendime ait değil. Yani sahibi bir farkederse en ufak seyde sen yaptın diyecek ki bu babam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gerkunx

Kardes laptop eski oldugundan dolayı pek açmak istemiyorum. Ve fanın olduğu yerde herkes temizle demişte toz yok bide tek fan girişi var. Bende soğutucunun yararı olur mu die merak ediyorum termal macun falan basit ama tamamıyla kendime ait değil. Yani sahibi bir farkederse en ufak seyde sen yaptın diyecek ki bu babam olur.

Kardeşim tozlanan yer o hava çıkışının arka tarafında kalıyor. Ve biriken tozlar fanın dışarı hava üflemesini engelliyor. Babanı al karşına konuş. Bunu yapmazsak yanacak falan de. Korkut gözünü. Laptop modelini yazıp ******* assembly yaz laptobunun sokuluş videoları resimleri karşına gelecektir. 10 tlye aldığım powerfull macundan çok memnun kaldım. Eğer yapabilirim dersen dene derim. Yok yapamam dersen bu işi bilen birinden yardım al. 2 tane laptopta macun değişimi yaptım. İkisinde de başarılı oldum. Dikkatli ve özenli yaparsan bir sorun çıkmaz. Karıştırırım falan dersen videoya alabilirsin sokuluş sırasında. İyi forumlar.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Kardes yazdigindan bir gaza geldim zaten kullanmiyon benim bu istedigimi yaparim:dedim dayak yedim o sinirle gittim gizlice yaptim simdi rahatim saolasin

• quote:

Orijinalden alıntı: gerkunx

Kardes yazdigindan bir gaza geldim zaten kullanmiyon benim bu istedigimi yaparim:dedim dayak yedim o sinirle gittim gizlice yaptim simdi rahatim saolasin

Fazla gaza gelmemek lazımmış demkki Neyse saglık olsun. :) ısınma sorunu ortadan kalkdımı ?
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    Evet kalkti ama genede sogutucu alicam

• gerkunx kullanıcısına yanıt
    İyi ozama. Birde sogutmasi iyi bir sogutu alirsiniz biter.

• gerkunx kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözdüğüne sevindim. El yapımı bir soğutucu yaklaşık 100 liralık soğutucu kadar iş görüyor. En önemli parça platform. Çarsıda 10 liraya falan soğutucudan al. 2 tanede 12cm fan al. Sonra onları kademeli bir adaptöre bağla. Fanları platforma sıcak silikonla sabitle. Oyun oynarken alırsın 12volta buz gibi oynarsın. Sessiz fan almaya özen göster.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.