Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tàlhà

Neyin kavgası ne üstüne yapıldı anladıysam arap olayım.Kim bu gizemli arkadaş onu merak etmedim değil.

boşverrr..biz hallettik o işi aramızda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 5 Haziran 2008; 14:37:17 >
  • Lord Westside

Post kasma

Ortada tartışılacak birşey yok zaten Talha. Ufak tefek yanlış anlaşılmalar o kadar
  • Problem çözüldüyse tamam.Nasıl başladıysa artık.Herkesin içinde mi kalmış anlamadım.
  • sevelim birbirmizi 2 günlük dünya kalp kırmaya değermi? hayat güzel yaa tartışmalara zaman ayırmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Lord Westside

Post kasma

Ortada tartışılacak birşey yok zaten Talha. Ufak tefek yanlış anlaşılmalar o kadar

harbiden bir laf attım ortaya 6 tane postum arttı..modlar müdahale edin duruma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 5 Haziran 2008; 14:57:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

ben de öyle anladım fakat bu uyuşturucu işi nerden giriyor araya adam uyuşturucunun etkisiyle öldürülmüşse bunu nasıl öğrenebiliyor?klasik zihinden tasarlama sonlu filmlerden daha farklı yönleri var bu filmin, senaryo hiçbir zaman bir konuyu işlemiyor ki habire başka yerlere sapıyor; film ilerledikçe bi diyorum adam deli, bi diyorum adama komplo kurmuşlar, bi diyorum adama gaybdan mesajlar geliyor vs. sonra film bitiyor hangisi doğru? belki hepsi

De-Niro izlememiş mi bu filmi onun da yorumlarını almak isterim

adam aslında vietnamda vuruldu zaten bazı sahenelerde kendisinin helikopterle taşındığını görüyor , askerlerin kendisini yaralı olarak bulduğunu görüyor.bu sahneler aslında gerçek ama daha sonra vurulmasının da etkisyle hayal dünyasına dalıyor ve sanki vietnam savaşı bitmişte evine dönmüş gibi hissediyor.

bu arada dikkat ederseniz jacob un partiye gittiği sahnede ordaki falcı sen zaten ölüsün gibisinden bi şeyler diyor.gerçi ben bu sahnede olayı anlayamamıştım ama .son sahede taşlar yerine oturdu.velhasılı kelam güzel filmdi.

hacı düz olarak öyle evet ama biraz irdeleyince bazı yönlerden garip şeyler çıkıyor ne gerek var bu kadar kasmaya ya

hocam dediğin gibi aslında içinde müthiş göndermeler barındıran bi film.ben sadece kendi anladığımı yazdım.fazla kasmamak gerek

• evet mesela yakubun merdiveni hıristiyan ve yahudi inançlarında olan bir olay islamda var mı bilmiyorum ve son sahne bununla o kadar örtüşüyor ki bunun dışında dini isimler var gabe-gabriel(bizdeki cebrail), jezebel-ahlaksız kadın anlamına geliyormuş vs.
  • var mı bu saatte benden başka NBA finallerini izleyen hiç uyumadım bu gece 2 film izledim artık maçtan sonra zıbarırım
  • Ya niyetim vardı aslında izlemek için uyuya kalmışım bir anda.Noldu maç hocam.
  • valla ben 5de yattım ama msnde mühim işlerim vardı maç filan aklıma bile gelmemiş
  • Ya stig muhhabet bi anda kesildi abi.Sanki elektrik gider gibi valla sıkılmaya başladım.O mühim msn işleride neymiş hayrola.

• MErhaba topic güzel bende yeni geldim
  • Doro no Kawa (1981 )

Diğer adı " muddy river " olan filmi izleyen biri varsa yorumlarını belirtebilir mi , şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu54

MErhaba topic güzel bende yeni geldim

eğer adam gibi duracaksan her lafa alıntı yapıp bırakmayacaksan hoşgeldin

maç 108-102 Boston galibiyetiyle bitmiş ben son periyodu izlemedim baktım fark 20 sayı yattım ama yine iyi kapatmışlar farkı lakerslılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 9 Haziran 2008; 17:10:31 >
  • quote:

Ya stig muhhabet bi anda kesildi abi.Sanki elektrik gider gibi valla sıkılmaya başladım.O mühim msn işleride neymiş hayrola.

ya hocam ne biliyim facebooktan bi kız eklemiş. bela oldu başıma valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Ya stig muhhabet bi anda kesildi abi.Sanki elektrik gider gibi valla sıkılmaya başladım.O mühim msn işleride neymiş hayrola.

Bırak şimdi. Kız eklemişmiş. Allah bilir ne vaatler verdin kıza

• @pier

@stig

kesin kız eklemiştir.

@celtic

Hocam inşallah alırlar kupayı.Nedense celticliyim bu sene.
  • bu sene nedense celticsliler arttı
    neyse benim hatırlayamadığım bir film var; 7-8 yıl önce bir haftasonu öğleninde TRT-2'de denk gelmiştim, büyük ihtimalle avrupa yapımı bir filmdi, 10-12 yaşlarında sarı saçlı bir kız çocuğu vardı, hiç konuşmuyordu ve bir kuşun peşinden gidiyordu, bir kamyonete kaçak biniyordu falan hatta bi dergide kuşun resmini görüyordu film buydu yani daha doğrusu benim hatırladıklarım bu kadarbilen, bulan varsa yazsın lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Bırak şimdi. Kız eklemişmiş. Allah bilir ne vaatler verdin kıza

ya petrol dedim kuyu dedim başka bişey demedim

Talha demiştim zaten kız die

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.