Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam millet. Neler dönüyor bir göz atmaya geldim.

Var mı yeriniz muhabbette ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Ya stig muhhabet bi anda kesildi abi.Sanki elektrik gider gibi valla sıkılmaya başladım.O mühim msn işleride neymiş hayrola.

ya hocam ne biliyim facebooktan bi kız eklemiş. bela oldu başıma valla

sonunda burhan gibi karakolluk olma ha
    bu arada bende bu topiği yeni gördüm arada ilgimi çeken konular olursa ve aranıza da alırsanız muhabbet edebilirim

• quote:

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

quote:

quote:

Ya stig muhhabet bi anda kesildi abi.Sanki elektrik gider gibi valla sıkılmaya başladım.O mühim msn işleride neymiş hayrola.

bu arada bende bu topiği yeni gördüm arada ilgimi çeken konular olursa ve aranıza da alırsanız muhabbet edebilirim

@Kutikul@ zaten isteyen herkes girer ''damsız girilmez'' diye i kural yok

• quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

quote:

quote:

@Kutikul@ zaten isteyen herkes girer ''damsız girilmez'' diye i kural yok

var var adminler modlar giremez

• @Göker duymasın!
  • harbiden iyi fikir damsız girilmez kanunumu çıkartsak bu konuya

pier ne diyosun?
  • Duydum, geldim, gördüm, gidiyorum.
  • daha karpuz kesecektik
  • Konu Dışından memnun musunuz?
  • Konu Dışı bölümüne çok girmiyorum ama bir sürü dengesiz kişi var yani memnun değilim, nerden çıktı bu soru?
  • eskiden sık ama artık seviyesinden memnun olmadığım için pek girmediğim bi bölüm. Hoş bende eski sayılmam ama gereksizlere gider gibi hali var. Bazen gereksizlerin bile daha samimi olduğuna eminim hatta şimdi biri çıkar der burayıda konu dışına çevirmişsiniz die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 15 Haziran 2008; 0:33:06 >
  • http://www.sinemaestro.com

sinema severlere tavsiye edebileceğim güzel bi site.sadece bilmeyenler varsa duyurmak istedim
  • Muhabbet koyulaşmış maşallah.KOnu dışına girerim ben bakarım yalnız pek yazdığım görülmez.Bazen çok seviyesizlerde çıkıyor çok iyileride.Aradan iyileri görmek lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

bu sene nedense celticsliler arttı
    neyse benim hatırlayamadığım bir film var; 7-8 yıl önce bir haftasonu öğleninde TRT-2'de denk gelmiştim, büyük ihtimalle avrupa yapımı bir filmdi, 10-12 yaşlarında sarı saçlı bir kız çocuğu vardı, hiç konuşmuyordu ve bir kuşun peşinden gidiyordu, bir kamyonete kaçak biniyordu falan hatta bi dergide kuşun resmini görüyordu film buydu yani daha doğrusu benim hatırladıklarım bu kadarbilen, bulan varsa yazsın lütfen

?

• quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

http://www.sinemaestro.com

sinema severlere tavsiye edebileceğim güzel bi site.sadece bilmeyenler varsa duyurmak istedim

Punisher : war zone a baktımda. O adam yakışmamış o role
  • Nerelerdesiniz dostlar. Ses seda çıkmıyo kimseden
  • quote:

quote:

neyse benim hatırlayamadığım bir film var; 7-8 yıl önce bir haftasonu öğleninde TRT-2'de denk gelmiştim, büyük ihtimalle avrupa yapımı bir filmdi, 10-12 yaşlarında sarı saçlı bir kız çocuğu vardı, hiç konuşmuyordu ve bir kuşun peşinden gidiyordu, bir kamyonete kaçak biniyordu falan hatta bi dergide kuşun resmini görüyordu film buydu yani daha doğrusu benim hatırladıklarım bu kadarbilen, bulan varsa yazsın lütfen

?

• Celtic, hayal meyal hatırlıyor gibiyim ama bulamadım bir türlü söylediğin filmi.
  • The Blue Bird olabilir mi?
  • ÖSS vardı geldi geçti. stig_ battım abi.

Gelemiyorum bu sene itü'ye belki gelecek seneye
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.