bir sorum var, video kesip biçme işlerinden anlayan var mı? çok güzel filmler oluyor bunları ailemle izlemek istiyorum fakat içindeki açık sahneler yüzünden yapamıyorum(örneğin en son izlediğim Into The Wild), diyorum ki bu sahneleri filmden çıkarmak mümkün müdür? dublajlı filmlerde en azından yapılabilir sanırım
ben bu aralar nedense indirdiğim hiç bir filmi izliyemiyorum; sebebi zaman bulamamam vb.. de değil; bir hevesle son çıkan yada önceden çıkmış ama edinemediğim bir çok yapıtı dvd'e çekip öylece rafa koyuyorum evde canım çok sıkılsada açıp izlemek hiç içimden gelmiyor; oysaki 4-5 ay öncesine kadar sadece bir hafta sonunda 7-8 film izlerdim; ne oldu bana anlam veremiyorum ,, olaki bir şey izlemek istesemde daha önce en az 2 defa izlediğim filmleri tekrar seyrediyorum; sizede hiç anlattığımı benzer şeyler oldu mu? yoksa tuhaflık sadece bende mi? onu merak ediyorum.
Aynısını ben de yaşıyordum bayaa uzun süredir. Benim nedenim filme 2 saati ayırmayı çok görmem. Bu yüzden sadece daha önce izlediğim filmlere bakıyorum ve arada kessemde sonunu bildiğim için rahat oluyordum. Vakit sorunum olmadığı dönemlerde de yaşıyordum 2 saat ayıramama olayını. Ama en son arkadaşım zorla oturtup izletmeye başladı. Bunu deneyin bence...
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
quote:
Orjinalden alıntı: s£stavina
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
bir sorum var, video kesip biçme işlerinden anlayan var mı? çok güzel filmler oluyor bunları ailemle izlemek istiyorum fakat içindeki açık sahneler yüzünden yapamıyorum(örneğin en son izlediğim Into The Wild), diyorum ki bu sahneleri filmden çıkarmak mümkün müdür? dublajlı filmlerde en azından yapılabilir sanırım
rekorlar kırarak gelen bir şampiyonluk, en sevdiğim basketbolcunun MVP ödülünü ve ilk şampiyonluğunu kazanması, eh mutluyum denebilir
Hadi yine iyisin celtic.
Bu başarıyı ıslatalım artık. Herkese gazoz celticden
çekin bi tane
selam diğer bölümlerden tanıdıgım birkaç kişi var ama geneli tanımıyorum
sana da selam çok mutluyum læ
Heyt aslanlar be.Son anda çevirmeyi becerdiler.Ama işimiz zor.
süper bi maçtı..tıpkı çek cumhurıyetı ıle yapılan maç gibi...son dakıkalar hayat kurtardı..
Sıradaki gelsiiin
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Hadi yine iyisin celtic.
(Bi gözlüğümüz oslada taksak)
bu aralar pek bir tenha buralar kafiyeli oldu @stig iş var mı bende
Muhabbet koptu gayri burada valla benim de canım sıkılmaya başladı nerde millet aloo.
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Hadi yine iyisin celtic.
(Bi gözlüğümüz oslada taksak)
Hacı elimde hafif defolu bi gözlük var. Rahatsız olmam diyosan ucuza bırakırım sana
konumuz aşağılara düşmüş.futboldan devam edelim.lineker'in sözü doğruymuş.gerçi bu zamana kadar biz kötü oynayıp maçlar kazandık ama bu sefer en iyi futbolumuzu oynayıp kaybettik.helal olsun Milli Takıma
bu maçta finali hakettik; bizim hakkımızdı aslında... hırvatistan maçında aşırı sevinmemiştim, hırvatistan ne ki :p almanya maçını bekliyodum o da olmadı, acı bi son oldu son 4 iyi ama devamı gelmesi lazım.
Selamlar ben de burdayım İstanbul'danım.Beşiktaş'lıyım.14 yaşındayım. İlkyaz adım da
quote:
Orjinalden alıntı: confused
bu maçta finali hakettik; bizim hakkımızdı aslında... hırvatistan maçında aşırı sevinmemiştim, hırvatistan ne ki :p almanya maçını bekliyodum o da olmadı, acı bi son oldu son 4 iyi ama devamı gelmesi lazım.